två små saker

Sen tänkte jag bara passa på att säga två saker till innan jag gör läxan,
den första är att;
jag älskar verkligen min nya klass, visst jag saknar den gammla jättemycket, men jag trivs så bra i OP08A! Vi har verkligen kul tillsammans, tre år med er kommer bli asbra! Ha ha! <3

Den andra saken är att jag har börjat skriva dikter på engesla med!
Visserligen har de jag skrivit idag blivit, korta och då menar jag verkligen korta! Men jag har ju nyss börjat, kommer bli längre sen!

I don't really know what to say,

Maybe I just need more attention than you pay.


paddling

happ, då va paddlingen över!
Vid klockan 12 promenarde hela klassen från Teknkium, till sigfridsområdet vid trummern! Där blev vi indelade i tre grupper, A B och C. Jag var i B, he he. Vi skulle i grupperna vara på fem olika stationer och göra en uppgift och om man klarade de fick man ett lösenord, så att vi i slutet skulle kunna komma fram till vilket deras ord var! Anyway, några i gruppen fick paddla till de olika stationerna, och de som inte ville det fick gå! Jag paddlade ofc, det är skitkul ju! Ha ha, allt gick prima tills det började spöregna! Jag lovar, det var som att duscha, tror inte någon var torr. Nepp, alla var genomsura, och inte var det ett plus att vara ute på vattnet ha ha. Vi va klara vid typ halv 3, tror nästan bara det var jag i klassen som tyckte det vi gjorde va kul, men spela roll ;)

Gick iallafall upp till Teleborg och mötte Erika, så tog vi samma buss till stan. David <3 hoppade på bussen till stan, så han satt dä bak med oss och vi pratade, han och jag! :) Han hade sett oss paddla när han var påväg hem. Erika och jag hoppade av i stan, och lämnade David och hans mamma på bussen, mysigt var det iallafall att träffa honom! <3
Erika och jag åkte hem till Gemla, sen var jag hemma och åt, därefter åkte jag till Erika och hon hjälpte mig att slinga mitt hår. Sen satt vi nere med Ellen och Andrea och tittade på film, och de små fettorna åt pizza ha ha :D

Nu ska jag göra Omvrådnadsläxan och sen sova, är helt slut!
Har haft världens feting-huvudvärk, mått illa och haft ont i magen och vid korsryggen idag, ska bli skönt att sova!
:*


don't cry your heart out

okej, nu är det dags igen.
första symptomet: tårar!
Ja, jag lipar men det går över!

Saknar allt folket idag btw, bu :'(
<33

happ

Okej, skolan idag var med bra! Ganska lugn, inte några grövre, stora, jobbiga lektioner!

Vi tog i alla fall skolfoto idag, jag fick stå upp, yay! Hoppas klassfoto blev bra, kommer ha ångest innan skolkatalogen kommer så jag får se hur jag blev. Blev jag dålig kommer jag ha ångest resten av året... Tog enskilda kort med, till våra ID-kort elle va de är som man måste ha på Teknikum, tittade aldrig hur det blev, men det kortet behöver ju inte alla andra se! Puh!

Anyway, när vi tagit de korten ville fotografen att vi skulle stå under Teknikum-skylten så han kunde ta kort på det, och ha som första-sida för Teknikum i skolkatalogen elle något. Jag knäckte den jättebraiga idén om att vi skulle hoppa så vi var i luften. Jag vet inte hur många gånger vi hoppade innan fotografen blev nöjd, well hoppas inte man ser ut som ett cp bara! ;)


Efter skolan skulle jag jobbat, men det blev inte så.

Gick och åt med Sandra, sen kom Emma! Jag var med henne sen när Sandra åkt hem, hon visade mig sin lägenhet, väldigt fin :)

Vid halv sex träffade jag mamma och pappa, vi skulle gå på Bio. Mamma Mia såg vi, den va verkligen jättebra! Som alla sagt! Se den om ni inte gjort det säger jag bara, ni kommer älska den!


Köpte hårfärg med, sen åkte vi hem.


Puss på de :*


idag...

var en ganska bra dag,
det var lönedag,
och ut-och-äta-med-Nina-dag.
Det är ju alltid mys.
Med pengar och sällskap, jepp!

SKOLAN,
den går bra! Ni kill i klassen idag, tror han hette Mattias.
Hade verkligen kul med gull-tösarna på lektionerna, tummen upp för det!
Och som sagt, efter skolan träffade jag Nina, vi var och åt, sen köpte jag godis!
Sen var vi vid sjön och mös, sen kom Ninas Marcus. Han var spänd, tack, det blev ett minus. Men en ursäkt sen blir det bra igen!
Well, anyway träning vid kl sex, mådde inte så bra idag men det funkade, kastningen gick bättre än sist! Yay!

Veckans händelser:
Tisdag- Skola, skolfoto (:O) jobba, bio med mamma och pappa!
Onsdag- skola, sen paddla med klassen, träffa david?! <3
Torsdag- skola, träning, tidningen kommer till träningen?
Fredag- skola, INSPARKEN?

duscha nu, sen välja lite kläder till imorogn,
so long! :*

Lilla Andrea

Ja, hon hade lovat smygsex på toan... Men vad gör hon? När jag frågar henne så skrattar hon bara bort det. Hon va med sina vänner då, jag tror inte att hon vågade rkänna de för dom. Men ändå, jag blev ju ledsen. Hon påstar att hon har brottom och är sen, jag får försöka imorgon igen!
aj </3

btw...

... skolan i veckan kommer bli fett bra tror jag!
Har ju Andera där, vi ska ha smygsex på toaletten.

helgen

höhö, dålig blogguppdatering av mig igen, måste skärpa mig!

Denna helgen, eller iallafall hela dagen igår, och stora delar av idag, har varit sjukt meningslös, fett tråkig, lika seg som stadsministern. jepp. helgen ska vara rolig, tillochmed skolan har varit roliagre än denna helgen, sug! 
nu ska vi se, det jag gjorde igår va... hm 1, jag städade toaletten, yay helt underbart! 2. jag rensade ur min garderob, skitskoj! 3. va ute och gick i ungefär 15 minuter i regnet, tills jag kom på att jag inte pallade mer. 4. satt vid datorn, kom fram till att det suger. 5. satte på en film, som jag redan sett massa gånger.
yey, sen gick jag och la mig! he he, heöt sönderuttråkad ;(
idag var lite bättre, först segade och sen åkte till mormor. Well, gott med fika iallafall! :G
sen, efter maten var jag borta hos ELLEN! Jag älskar denna tjejen, hon är massa mys! Vi pratade massa, satt och drack kaffe och åt upp alla deras kakor, men låt oss vara tjocka :) <333

Vänta, jag har glömt bort fredagen! Den var med bra! Jag träffade ju babe! Det gillar jag, skarpt. Ha ha, lika mycket som jag gillar choklad! Jepp, massa!

ska sova nu, och i veckan ska det uppdateras bättre!
puss :*

tillbaka...

... till verkligheten igen!
Skolan har varit bra idag med, men det va lite segt på våra små raster vi hade, det finns ju inteså mycket att göra kan jag ju säga ;(  Men har iallafall fullföljt mitt mission, idag har jag blivit vän med fler :)
Kristoffer visar sig vara en trevlig prick, sen Tobbe, Frida och Isabelle är mys de med!

Träffade Nina idag på stan igen, men idag var Erik med! Han är söt, he he!
Vi åt iallafall på pastabaren, sen letade vi efter skor till Erik.
Träffade massa folk idag igen, alltid lika kul att träffa de som man inte sett på jättelänge!
Hittade även et par byxor, men ska köpa dom imorgon eftersom jag glömt min plånbok.

Hihi, och imorgon börjar bowlingen, och jag ska träffa David! <3

godnatt puss!

GRATTIS

btw, grattis ERIKA som klarade teorin idag,
som du sa: HALVVÄGS TILL ULLARED NU! :D
<3

OP08A

Jaha, idag böjade jag ettan då. Omvårdnad på Teknikum! Det var riktigt kul faktist, verkar som min klass är jättebra! Och det är ju alltid ett stor plus! :) Diddie och Emelie, jättemysoga tjejer det! Vi har bestämmt att vi ska bli vänner med Christoffer aka Chris (som vi kommit fram till att vi ska kalla honom) och Tobias. He he, det blir no bra med det!
Var inte så jättenervös i morse, det känndes bara bra! Och det var jätteskönt! Vi gjorde inte så mycket idag, satt och pratade i klassrummet med våra mentorer, som heter Isak och Arne. Arne är skitsöt, ha ha xd Sen visade dom runt oss i skolan, och vi fick fylla i massa blanketter.
Det pinsamaste var ändå att alla var tvugna att ställ upp på ett enskillt kort, inte kul i en ny klass när alla glor ;( he he.
Iaf, börjar klockan åtta imån, wie... Men det blir nog bra!

Efter skolan träffade jag först Lukas och hans IB-vän, sen mötte jag Nina!
Vi var och fikade, sen träffade vi Marcus och var på någon bilveksta och sen gick vi runt sjön. Men det verkligen spöregnade då ;( Well, det var trevligt iaf!

Men ska fixa mitt hår, sen ska jag sova. Är verkligen astrött!

Och hjälp, imån är tvåorna och treorna på skolan. ;o
Men då ser jag nog Andrea! :D



Hö hö, såhär såg jag ut idag :)

dan före dan

Höhö, denna dagen har varit bra!
Började med att jag vaknade nästan en timme före Ellen och Andera, men jag låg och messade med Emma och Daviid, så det gick ganska bra. Sen när barnen vaknat åt vi frukost, sen åkte Andera och jag in till stan. Satt och väntade på Nina på staionen, då träffade jag på David <3 och Emma en stund :)
Iallafall, eftersom Nina hade svarade på mitt sms, och det inte gick att ringa till henne så tänkte jag försöka hitta till Procivitas, så jag började gå mot McDonalds, då ringer Nina och undrar vart jag är. "Vid Synsam" svara jag och förklarar att jag försöker hitta hennes skola. Men det visar sig att den ligger vid strandbjörket, på andra sidan stan. När vi lagt på kommer jag på att jag inte rikitgt vet vart Strandbjörket ligger... Tur att jag har sånt bra lokalsinne!
Men mötte Nina vid stationen och hon hade med sig Alex :D Jag fick en jättegos och stor kram av honom, har inte träffat honom sen skolavslutningen. Var och pratade med honom ett tag, sen gick jag och Nina och åt.
Sen sprang vi runt på san lite, jag köpte en väska :)
Vi träffade massor med folk, mycket bra dag!

Åkte hem och var ute och gick med Ellen, Erika och Erika. Då mötte vi Sandra och Felicia, så jag stannade och pratade med dom ett tag, mys :)

Imorgon börjar skolan, hjälp! Men det går nog bra!
Nu ska jag platta mitt hår, sen nana
godnatt puss :*

elak tant i macken

He he, denna dagen har varit seg! I alla fall början av den.

Var ju i stan och tittade på klasslistan, jag har som vanligt sån jävla otur. Jag visste 4 stycken som skulle gå Omvårdnad på Teknikum. Alla dom kom i samma klass, och jag kom i en klass där jag inte vet vem någon är ;( fuck... men jag lär väl känna folket. Blir säkert jättebra det här...


Åkte hem och la mig i min säng. Drog täcket över huvudet och bara låg där. Och tänkte. Det är så jävla skönt att göra så, jag får sån ro. Det känns ungefär som om jag glömmer bort alla mina små bekymmer. Helt underbart. För det behöver jag. Jag mår faktiskt inte tipptopp. Så är det, jag jobbar på det. Jag försöker verkligen! Men låt mig vara ledsen, jag behöver det!


Snart ska jag bort till Ellen igen. Andrea är där med!

Var borta en stund innan, vi va och köpte godis och jag blev ägd av en spänd tant... ;(


Tanten: (tittar på min godispåse som står på rullbandet) Det va ingen liten påse.

Jag: Näe, he he.

Tanten: Ska du verkligen ha allt det själv?

Jag: He he, ja.


He he, sen tittade vi på film, Saw 4. Eller Ellen och Andera gjorde det, jag satt och tittade på Rosa the movie på min iPod, eftersom jag tycker Saw är så äcklig, och jag har fakiskt lidit mig igenom den en gång innan! och så har jag ju lärt mig hur man lägger in filmer på iPoden.


Imorgon ska jag träffa Nina <3 Vi ska ut och gå och prata en massa!

Sen ska jag träffa Erika och gå ut och gå med henne också!

Och förhoppningsvis ska jag hinna med att träffa Sandra med!


Men nu ska jag packa ihop lite grejer, sen cykla bort till Ellen och mysa! Och sova där ;)

Puss på sig :*


måndag

Det är måndag och jag hatar denna dagen redan. Jag orkar inte, 
och magen gör fortfarande ont. Ne just det, orka det. 

Ska iallafall åka in till stan och sen till gymnasieskolorna och titta på klasserna, med Erika.
Sen ska jag nog vara med Ellen och Andrea idag :)
Och jag måste ringa... men det får jag väl se hur det går!

pussss

Åh, jag spårar på allt nu. Världen låt mig vara!!!!!! 

morsning

Idag blev jag väckt på ett brualt sätt. Eller, det känns brutalt när man är tött.
Först kittlade någon mig under foten, sen drogs mitt täcke av och sen dök det upp ett ansikte ungefär 5 cm från mitt. Det var Moa. "Upp med dig nu" Jahapp. Jag gjorde inte som hon sa, då kallade hon på förstörkning och Tom kom in och kröp upp i min säng. Fast han började gosa med mig! :) Men det var lugnet före stormen, han började tillslut hoppa på mig. Då gick jag upp...

Ska snart gå till bussen, jag ska åka in och träffa Ellen när hon har sin långrast! :) Flickebarnet jobbar ju idag, duktigt. Får väl se vad vi hittar på, men något kul blir det säkert! För, vi brukar ju ha det!

Nä, nu ska jag äta paj.
Ciao



liten snabbis

Det får bli ett snabbt, litet, kort inlägg nu innan jag lägger mig.

Tjaha, idag har vi firat Erika med släkten!
Vid fyra hade alla droppat in i vårt lilla hus och maten serverades. Vi hade "paj partaj" haha, mycket gott, jag älskar paj!
He he, jag har lekt med Sara, Tove, Lina, Moa och Tom hela dagne! Jag älskar verkligen mina kusiner! Ni är massa med mys!

Var borta hos Ellen innan, det är alltid lika mysigt. Du är en av de bästa, vännen! <3
Ska in och träffa henne imorgon när hon har sin rast :)

Och min mage...
Den gör fortfarande ont. Vet ni varför? Jo, jag ör orolig, så jävla orolig!
Inget allvarligare hoppas jag.

Well, natti

gah

okej, jag får ryck på bloggen. :O
nu går jag och duschar, so long fuckers.

god morgon

Eller snarare dålig morgon. Jag är på extremt sugigt, jävla, dåligt morogonhumör!
Gick och la mig runt ett igår, sen vaknade jag vid ungefär tjugo över två av att min mbil ringde, det vibrerade som satan i mitt skrivbord och precis när jag vaknat till och började fundera på att svara slutade det ringa. Jag började svära åt det jävla puckot som ringde mitt i natten.... Happ, iallafall, efter ca fem minuter började det ringa på hemtelefonen. Jag började svära ännu mer. Det visade sig vara Erika som ringde, hon hade glömt sina nyklar och ville att vi skulle öpna dörren. En halvtimma senare var Erika och Adam hemma och jag kan inte påstå att de var tysta när de kom in på hennes rum. Jag skickade iväg ett litet sms till Erika. "HÅLL KÄFT".  Det hjälpte inte... De satte på musik. He he, sista gången jag tittade på klockan var den fyra. TACK!

well

Jag börjar få ont i magen nu. Och lite längre upp.
Palla.
Nu går jag och lägger mig, väck mig när det är bra igen!
puss på mig

trasdockarna

Idag, eller ikväll, kom Michael, Moa och Tom!
Moa och Tom är mina småkusiner, de är 6 och 3 år!
Jag har suttit och tittat på Trasdockorna med de små söta barnen nere i soffan! Vi har mys massa och ätit glass. Fast mamma glömmde köpa en till mig, så jag fick snällt titta på ;(
Haha, de är så himla söta. Pappa frågade tillexempel Tom om han var uppe mitt i natten. Han svarade såhär: "Nej, det vågar inte jag för då kan det komma spöken och skrämma mig!" Haha, sen ville morfar smaka hans glass, men det fick han inte så. "Sätt en lapp med farfar och ett kryss på!" sa han då, jag kunde inte hålla mig för skratt!
Ni är verkligen älskade, söta ungar! <3

hoho

Jag har skoskav... Precis som Emma ;(
Vi var på stan idag, och Emma fick sånt skoskav, så snäll som jag är frågade jag i nästan alla affärer vi va i om de hade plåster. He, på pressbyrån sa hon i kassan att de inte hade det, men sen när Vi skulle gå kom det en annan där. "Självklart har vi plåster, ta så många ni behöver!" He he, vi tackade och tog emot! :)
När Emma åkte hem träffade jag Lukas och Anton. Lukas är mys! :D Sen träffade jag Jossan med. Hon hade med sig sin engelska/spanska kusin, trög som jag är fattade jag inte att han inte kunde svenska... He he.
Sen mötte jag massa folk som jag inte sett på jättelänge, bland annat Lina! :) Och Sandra och Emma!

Sen åkte jag hem till Ellen på en kaffe och ballerinakex!
- Ska du hem snart elle?
- Ja, jag tänkte det. Vadådå?
- Jag måste bajsa...
- Ha, men då går jag nu då!

Jag älskar min vän Ellen! :') <3


erika 18 år!

Idag fyller bästa syster 18! :)
Vi väckte henne vid nio, men underbar skön sång!
Ha en bäst dag!


Hähä, den första bilden på födelsedagsbarnet!   Hon fick en plattång av mig, eller hon ska få det eftersom den inte fanns när jag skulle köpa den ;( well, hon fick ett hårspray C: haha   
GRATTIS SYSTER <333

sov gott

Jag och Andrea har haft en mysigt pratstund ikväll tycker jag allt! Vi har själva försökt planera en grillkväll, enligt mig funkar det att ha det en lite kyligare höstkväll. Jag tror det blir mer mys då! Hihi
Men iallafall, Andrea är för härlig, vi ses i skolan. På TEKNIKUM. hoho
<3

Nähä, det ör dags att krya till sängs nu. Det är ju faktist en ny dag imorgon med!
Eller... Det är ju imorgon nu.
Hjälp, jag ska gå upp vid kvart i nio, Erika som fyller 18 måste självklart firas!
Sen ska jag ju till stan och träffa Emma... Åker tio i elva bussen. Jag kommer vara trött....
Så jag gör nog rätt i att sova nu!

Sov gott folket!

tiden går snabbt

Jag fattar inte hur jag som liten kunde tycka att sommarlovet var långt! Det känndes ju alltid som att man varit borta i en evighet när man kom tillbaka till skolan. Men nu... Nu känns det ju som att man knappt har haft sommarlov innan man ska börja skolan igen. Det är ju helt sjukt egentligen. Känns som det va nyss vi va hemma hos Ninas moster i Sandsbro. Men ha, det är verkligen längesen! Det va fan första veckan på sommarlovet, ungefär en och en halv månad sen! Jävlar...
Eller som när vi va hemma hos Ellen och sov hos henne hela tiden när hon var själv hemma. Och sen när vi hade så jävla mys på hennes "grillkväll" som det inte blev grillning på ;) Det är... Nu ska vi se... FYRA VECKOR SEN. exakt! fyffan nu blir jag rädd. Tiden går för snabbt, jag hinner inte med!

Okej... Det är ju fredag nu. Fredag, lördag, söndag, måndag, tisdag. Sen är det onsdag. Fem dagar. Sen börjar skolan! HJÄLP, jag kissar ner mig.
Jag är nervös. Funkar det att hoppa av innan man börjat? Jag bangar. Jag är feg. Jag är inte redo.
Tänk om jag inte trivs? :O
Äh, vilket skitsnack jag håller på med här och nu! Klart jag vågar, inte bangar jag. Jag är inte feg och jag är DEFENITIVT redo! Och jag kommer trivas!
Det kör vi på, tänker man så blir det alltid bra! :)

Wihoo, TEKIKUM - OMVÅRDNADS PROGRAMMET HÄR KOMMER JAG!!!!!
(Men jag är fortfarande nervös och lite smårädd, men det får man vara!)

btw...

jag vet inte hur det är, bra tror jag?
"It takes two to make a special thing go round"


Bra dag!

Jaha, Erika och jag jobbade idag med! I början av dagen hade vi inte så mycket att göra, men efter lunch fick vi i jobb av Helena att kopiera en massa papper som skulle sättas in i pärmar, som sen skulle delas ut till nyanställda om info om Vägverket osv. Efter det fick vi mala papper :G
Eftersom det var Erikas och min sista dag på jobbet för i sommar gick vi och köpte oss en varsinn glass på fikat, mums!
Det känns lite tråkigt att inte jobba mer, tro det eller ej. Men jag trivdes så bra, och det var kul! Men ändå, det ska bli skönt med lite ledigt nu innan skolan börjar!
Efter jobbet åkte Erika och jag hem, sen kom David, Nicke, Ellen och Emma hem till oss. De skulle överaska Erika, och fira hennes födelsedag. Jag hade lovat att inte säga något om att de skulle komma, men det var verkligen svårt, höll på att säga det flera gånger! Iallafall, Erika blev överraskad men glad!
Mamma bjöd oss på fika :)
Jag tycker om er folket! <3
Vid ungefär halv sex åkte jag med Nicke, Emma och David till stan, där de släppte av mig på vallen. Idag var det kul at träna med! Jag gillar det, det böjar se ljust ut :)

Jag har precis fixat klart Erikas present, kan dock inte s'ga vad det är eftersom bruttan brukar läsa min blogg!
Ska bara titta min bilddagbok lite snabbt, sen ska jag äta lite godis som morfar bjuder på, sen cyklar jag bort till Ellen och myser lite med henne!

Hörs kanske senare igen!

godnatt

Jaha, dethär får bli mitt sista inlägg för ikväll.
Ska snart slänga mig i min sköna säng, ska bara ladda upp en bild till från helgen. :)

Jag och Sara har suttit och pratat gamla minnen på msn ikväll, hade glömt bort så mycket, jisses.
Saknar de gamla tiderna lite, men de nya de är bra med! :)

Nähä, sov gott nu allihop!
Jobbet väntar imån, håll tummarna för sista dagen!

tänd inte på!

Ni vet den låten Ted Gärdestad sjunger, "Himmlen är oskyldigt blå"?
I den sjunger han, "Älskling jag vet hur det känns, när broar till tryggheten bränns"
Ja, nu vet jag vad han menar med det.
För i mig, där min bro till tryggheten finns, där börjar det lukta bränt. Det sitter en liten jävel där, som har hällt tändvätska på min lilla bro, och som sitter med en tändare i handen och lekar med den och tanken om att sätta eld på den där jävla bron. Bränna bort det där härligt, varma, trygga som måste finnas för att jag ska må bra. Och bara för att jag för en gångs skull mår helt underbart jävla bra, måste den där lilla söta jävlen tutta eld på allt, ta bort det. Göra så allt bra försvinner upp i rök. Fyfan. Allt för att jävlas med mig...

Jag vill inte en gång till. Låt mig slippa det.
Tack, TACK!

torrt

Jaha, det har rådit bloggtorka hemma hos Femzén's. Har bara inte haft tiden till det...
Men nu kommer det! :)

Idag har jag jobbat igen, förhoppningsvis är det den sista dagen imån! Det beror på om det finns mycket att göra eller inte.
Har precis duscht och ätit, har varit och tränat. Idag var det verkligen kul. Det var så härligt att få tillbaka kännslan av att vara lycklig när man tränar. Hoppas bara den håller i! :D

Well, nu ska jag lägga in bilder på min bilddagbok från i helgen.
puss! :)

bröllopp, svett & tårar

Jaha, tillbaka till verkligheten efter en helg i Stockholm. Har precis slutat jobba, är helt slut i huvudet. Snart ska jag och Erika åka bussen till träningen, men innan det ska jag smälla i mig en hamburgare. Efter träningen ska jag bort till Ellen, vi ska ut och gå och ha det lite mys :)

Well, tänkte väl berätta hur helgen va.
Okej håll i er!
SM GICK PISS! Fick inte ett godkänt kast. Nepp, tre ogiltliga. Tre kryss. Alltså en sista plats. Wiho grattis!
Kan kanske bero på att jag var så stressad... Bättre lycka nästa gång!
Brölloppet var iallafall fint! Lättberörd som jag är så började jag självklart gråta!
Festen efteråt var mys med bla Emmie, Noah och Erika! Vi hade massa kul :)
I lördags tävlade Erika, hon själv tyckte det gick hyffsat :) Adam hade tyvärr inte tagit sig vidare till final i 400 meter.
Efter tävlingarna åkte vi till Gröna Lund, Erika, Adam och jag. Vi hade verkligen kul, och det va både bra och dåligt att det började regna så mycket. Det blev ju mindre folk iallafall!
Happ, åkte hem igår då, va hemma ungefär vid åtta och då gick jag bort till Ellen! Vi satt och drack kaffe, och då kom plötsligt David, Nicke och Emma, trevligt trevligt! :)

pussss

växjö ---> stockholm

Well, får se om jag kan blogga något när jag är i Stockholm.
Det beror på om morfars dator vill samarbeta med mig, den är seriöst den segaste dator jag vet.
Ha, annars bloggar jag väl på söndag eller måndag, när jag kommit hem.
Men håll tummarna för blogg-inlägg från Stockholm.


Nu ska jag skynda till bussen till träningen!
Have a nice day, elle något.


bussigt

Buhu, har inte tänkt på det innan, men ettan går förbi jobbet hela tiden.
Nästan alltid när jag tittar ut genom fönstret ser jag en buss där det står Teleborg på.
Jag tar ledigt och hoppar på nästa buss då?
Gah, jag vill träffa David, men det går inte...
He he, jag börjar känna mig desperat ;o
Fem dagar... Det är länge.

bloggdesign?

Okej, såhär är det.
Jag har blivit blogg-beroende.
Dvs, jag sitter jämt och tänker på min blogg. Mest på designen.
Ni kanske har märkt att jag byter den hela tiden, jag håller på och fixar med färger och hela paketet men jag blir aldrig nöjd. Men snart ska jag hitta en som jag tycker är fin, hoppas jag! Är det någon som vet någon som kan fixa fina bloggar? Säg till mig isånna fall, jag nappar på det! Lätt!

älsklingsdavid

Jag saknar verkligen min pojk!
Är det bara jag, eller är det en evighet till tisdag? ;(
Pusss på david. <33

mums, tjurbullar!

Wiho, nu har jag fikarast :D
Hoppas det går snabbt idag, för just idag är det ganska tråkigt.
Efter jobbet ska jag och Erika träna, märker väl hur kul det blir. Just nu känns det som det kommer bli tråkigt. Inte att kasta, det är alltid kul :) men att vara med en tjurbulle... ;)

ANYWAY, nu ska jag inte smutskasta Erika. <3
Vi är väl vänner nu antar jag ;p

När Erika och jag har duschat och inte luktar äckligt längre, sticker vi och köper godis eller något annat onyttigt <3 sen hämtar vara kära föräldrar oss och sen åker vi til STOCKHOLM!

För imorgon ska jag vara med och tävla i SM! Ska bli mycket kul, hoppas bara det går bra! :)
Innan tävlingen ska Michael och Hanna gifta sig, så jag kommer få stressa till Täby där tävlingen är. När jag tävlat klart får det bli en snabbdusch, för sen ska vi tillbaka till festen :)

På lördag är det Erikas tur att tävla i SM, hoppas det går bra för henne med :) Sen hoppas vi på att Adam har tagit sig till final, så han med tävlar på lördag (annars är det bara fredag som gäller för honom).

När tävlingarna är över blir det GRÖNA LUND, med Erika och Adam. Det kommer bli hur kul som helst :)
Hoppas jag hinner med lite shopping med!
Kommer hem på söndag i alla fall, vet inte riktigt när men tippar på kvällen! ;)
pusssss


rör på fläsket

Nähä, nu måste jag sätta fart på fläsket och gå och packa!
Men det är inte så lätt när man tycker det är grymt tråkigt...
He he, men jag ska belöna mig med scones när jag är färdig!
Och sen får jag väl ta och ringa de sega små tösarna som ska göra mig sällskap ikväll... :)

Och just det ja, idag fick jag äntligen mitt nya bankkort.
SHOPPA, SHOPPA, SHOPPA

great

Vaknade med en något otrolig huvudvärk idag, helt underbart när jobbet väntar. Fick bli huvudvärkstabletter, sen var jag hyffsat fit for fight.
Jobbet idag gick bra, tiden gick snabbt men ändå har det varit den jobbigaste dagen denna veckan, jag är helt slut i huvudet nu. ;(
Upptäckte på vägen hem att jag verkligen hade valt fel kläder, he he. Eftersom det va 12 grader idag på morgonen valde jag långbyxor, tjocktröja, stövlar och regnjacka. Ha, det ångrade jag djupt när jag sen va påväg hem, när det var 24 grader ute...

Sitter och äter äppelpajen som blev över igår, mums!
Och snart hoppas jag att Sara och Sandra hör av sig så vi kan träffas! :)

nostalgi

Jag sitter här med en klump i halsen och magen.
Har suttit och läst gamla bloggar och tittat på bilder från tiden på Bergunda.
Tänk vad många minnen jag har. Som jag glömt bort, men bara genom att se bilder och texter, kommer ihåg igen. Det gör nästan ont, otroligt ont. För jag saknar det så.

Det är nu jag börjar inse att jag förmodligen inte kommer ha kontakt med hälften av alla jag umgicks med under den tiden. Man kanske springer förbi någon enstaka på stan, men förmodligen kommer det bara blit ett snabbt "Hej! Det va längesen! Ledsen men måste springa vidare". Andra kommr säkert sluta hälsa på en, som tex på bussen. Man ser varandra men hälsar ändå inte. Fyfan vad trisst!

Jag saknar verkligen min klass. Den klassen jag hatade i sjuan och åttan, men sen på vårterminen i nian började älska. I alla fall delar av den, men ändå, det är helheten som gör den till min klass. Som jag saknar, enormt mycket.

Jag hade ju varit helt säker på att jag inte skulle sakna klassen alls. G:arna, klassen som hade ryktet att vara den stökigaste, vi lyckades tillslut få den hyffsat bra!

Jag har alltid sagt "Ha, jag kommer verkligen INTE sakna klassen när jag slutar!" Fy vad lilla jag hade fel! Det är ju precis det jag gör.

Varför är det alltid så att man aldrig tar vara på tiden när man kan? Sista månaden, det var då jag insåg att jag kanske var tvungen att göra det, ta vara på tiden alltså. För nu kan jag aldrig få tillbaka den.

Aldrig mer.
Jag saknar den.


biljard & david

Det luktar äppelpaj i hela huset! Snart ligger den, om massa vaniljsås, och vilar fridfullt i min söta mage! Åh, gud så gott, jag och Erika som längtat så efter denna paj idag!

Idag har min pojk varit här!
Vi va tro det eller ej ute och gick! Visserligen inte så långt, och vi hamnade tillsut i en gunga, men ute, det va vi ett bra tag!
Sen promenerade vi hemåt igen, då tog vi fram det lilla biljard-bordet och jag spöade David! Ha, iallafall några gånger av alla vi spelade!
Men tiden går snabbt när man har det... mysigt?
Tja, eftersom mina föräldrar har valt att bo där vi bor så var David tvungen att åka hem med sista bussen till stan, som går fem i åtta. Alltså, fem i åtta på en vardag... Enligt mig suger busstiderna här!
Vi kommer iallafall inte kunna träffas på en vecka, eftersom jag inte kan hålla mig hemma utan åker till huvudstaden på torsdag kväll. Kommer sakna pojken, verkligen! ;(
<3

<3

rätt mätt?

Jag sitter och tänker påm en sak...
Alla säger ju att man blir så himla mätt på resturang mat.
Vaddå mätt?
När vi va på Gran Canaria beställde Erika och jag fläskfilé båda två.
När vi fick vår mat sa alla: "Oj så mycket mat, tror ni att ni orkar det?"
Tja, hm Erika orkade inte allt, men jag klämmde i mig ALL min mat, plus nästan allt Erika inte orkade.
Va jag proppmätt?
Nej just det, jag beställde in en efterrätt.
:D


äppelpaj

Hihihi, idag är det jobb igen.
Just nu sitter Erika och jag och tjatar lite på varandra om VEM som kännde lukten at äppelpaj först.
Jag är HELT övertygad om att det var jag, dessutom sa jag det högt till mamma! Men Erika säger att hon med kännde det, fast hon sa bara inte något. HA HA, tillåt mig att skratta! Klart det va jag som va först! Det vet ju alla här.


Hm, okej. Jag vet vad ni tänker ni... "Intresseklubben antecknar!"
Men whatever, vi har kul på jobbet, suck on that! :D
PENGAR PENGAR PENGAR!


mitt liv, mitt val?

- Vad ska du gå då?
- Omvårdnad.
- Hahahahaha, va? Varför det?
- För jag vill bli något inom vården.
- Så du ska gå omvårdnad? Kul... Hahahaha!
- Vafan...


Klart som fan att jag tycker det är kul?
Jag har ju precis stått och sagt att jag vill bli något inom vården, jag tycker det verkar kul.
Jag skulle inte dirket gå omvårdnad om jag inte tycker det. Eller? Det är kanske bara något jag har fått för mig, det är nog egntligen botten, suger säkert. Jag går det för att se om det är tråkigt.

Visst valde jag omvårdnad för att du skulle ha något att skratta åt! Jag tänkte på dig när jag fyllde i blanketten.

"Hihi, jag väljer omvårdnad! Så hon skratta åt mig! Ja, vilken toppenidé."
Ja, precis. Jag valade omvårdnad för din skull. Inte för min, DIN!


Jävla pucko, fattar inte ens varför du frågar. 
Tro fan jag valde det för det verkar kul.
OCH för att jag vill bli något inom vården.
Jävla pucko.


spöregn & jobb

Sitter på jobbet nu, idag har jag påbörjat min fjärde jobbvecka av fem! :)
Har varit ledig två veckor, förra och förr förra veckan, det var verkligen skönt.
De veckorna har jag bland annat varit i Mellbystarnd med Nina, och umgåtts massor med Ellen!
David har inte sluppit mig han heller! :)
Men tiden fick VÄLDIGT fort, som den alltid tyçks göra nuförtiden, så nu sitter jag här igen med 75 kronor i timmen.

Sitter och tittar ut genom fönstret och ser hur regnet bara öser ner.
Inte blir jag särsklilt mycket piggare av det, men jag tycker ändå att det är mysigt!
Jag får ju använda mina snygga Marlyn Monroe- gummistövlar, det kan jag ju inte när solen skiner och det är jättevarmt ;)


Hoppas bara att det slutar regna till klockan fem, då syster min och jag ska ha kastträning, det är ingen hitt att ha det när det regnar. Kastplanen blir så geggig och blöt. Det är ju kast och inte simträning vi ska ha, eller?!


back in bussines

Jaha, jag kännde att det var dags att damma av min gamla och bortglömda blogg. :)
Eftersom alla andra skriver blogg blev jag hemskt sugen på att börja igen, det är ju ett bra tag sen sist!
Well, håll till godo nu när jag börjar skriva igen.
Hoppas ni gillar det :)


RSS 2.0