Årets första pepparkakor...

Bakades idag hemma på Ängsvägen. Som vanligt åt jag för mycket deg, vilket slutade med att jag fick lite magknip ;p
Men varför baka pepparkakor så långt innan jul undrar ni kanske?
Jo, det är för att Moa och Tom ville baka med oss, och den 1:a december åker de utomlands och stannar i 2 månader (inte ett dugg avundsjuk, nej), vilket gör att detta är sista gången på länge vi ser dem. Därför blev det pepparkaksbak!
Imorgon åker de små söta liven hem till Stockholm igen. Kommer sakna dem, verkligen :(

Imorgon kommer Aliki hit och sover här, då blir det filmmys och godiss :G

Och som alla jämt säger, ens problem löser sig alltid.
Och jag kan hålla med om det, för just nu känns allt bra!
Och jag har saknat min bästa vän.

varför regnar det så mycket i växjö?

Ja, det kan man undra. Kanske för att man ska bli heldepp över småsaker :( eller har det en logisk förklaring, vem vet. Och inte orkar jag spekulerar i det heller.
Det är höstlov nu iaf, det är verkligen skönt att slippa läxor och prov! Plus att det bara är två veckor i skolan efter lovet, sen är det praktik i fem veckorm sen jullov i två eller om det nu är tre. Jag kommer saknma klassen... :(
Igår var jag med Ellen och Andera, vi åt räkor och spelade gitarr :) Sen kom Nicke, David och Emma ut. De ville till Alvesta men dit kunde vi ju inte köra för vi var för många i bilen. Jag fick ligga i bagaget när de körde spökrunda och ingen pratade med mig kändes det som :( plus att de tjatade hela tiden om att de ville till Alvesta. Excuuussseee mooiia för att jag var med.
Imorn åker jag till Ullared igen, det kommer bli niice!

ho

Jag borde skämmas, jag har inte pluggat som jag sa att jag skulle göra ;(
Men, en klapp på axeln för att jag ÄNTLIGEN tog tag i träningsdagboken. Nu är jag ifatt med den :)!
Var på Teleborg med Erika och träffade Ellen på hennes långrast. När vi skulle åka hem träffade vi David-bebbe på bussen till stan :) Väl nere i stan visade det sog att vi tittat fel på busstidtabellen, bussen gick 16,15 och inte 16,50 som vi trodde, pappa fick hämta oss... Ha ha, puss på oss.

Helgen har inte varit tipp topp, though.
Men saker blir bättre, I guess.
Imorn är det ny vecka, nya tag.
Fast tyvärr en vecka med många prov.
Det klarar jag.

hösten är här, HELYLLE!


lista

Vi roar oss med en lista igen...

Tre saker som suger just nu:
1. Vi har datakusnkap, slutar om 45 minuter och jag fattar inte ett piss. Och så skackar läraren om att vi ska ha prov snart, och jag säger HJÄLP! Kommer fan inte ihåg något. Varför ska man lära sig så mycket om Word? Det suger!!
2.
På engelskan innan gick Roland igenom vad vi skulle öva på till provet vi har nästa vecka. OCH DET VAR MASSOR! Ca 100 glosor plus övningar i boken och så ;( Nästa vecka kommer ta död på mig, eftersom vi har svenska-prov, matte-prov och sen då engelska-provet. Det suger!!
3.
Jag är hungrig och vi äter om typ två timmar eller något. Det suger!!

whatever


Datakunskap

Jag fortsätter mitt bloggande på datakunskapen (när jag egentligen borde jobba, men fuck det jag fattar ändå inget).
Jag är som Tobias, han lägger ut bilder på mat varje lektion och jag bloggar... hö hö så busigt.
Jag är fett hungrig, vill ha lunch nu men det är som sagt dett tag till, ska ha lektion med lille Mauritz först. Och poäng till mig för att jag faktist har gjort läxan!

Idag är det tester med specialidrotten efter skolan, jag kommer dö. Elere något annat i den stilen. Hoppas ändå på det bästa.
Ska förmodligen fira Nicke med ikväll, sover i stan då!
pusssss


ullared

Idag packade Erika, Adam, David, Ellen och jag in oss i bilen och åkte till Ullared!
Det var en rolig, pinsam och lärorik dag. Vi lyckades göra bort oss ganska rejält hela tiden, David lyckades bra som satte sig på en tants kundvagn!
Bilen startade inte när vi skulle hem, så det fick komma en bogseringsbil och hjälpa oss. Det hade tydligen varit något med batteriet, det tog ungefär en halv minut för gubben att få igång bilen... Till priset av ETT TUSEN FEMUNDRA KORONOR! rena rama rånet.

Fick iallafall med mig fina saker hem, massa kläder och ett par fina pumps!
Jag älskar er folket, tack för en bra dag!
<3


malin konstaterar...

Ha ha okej, här har ni tre saker jag har konstaterat idag :

1. Folk i Växjö är dåliga på att bry sig om annat folk, de har ingen medkännsla alls!
Tjejen/kvinnan/damen/tanten you name it, som cyklade bakom mig när jag ramlade idag när vi sprang runt sjön, cyklade bara förbi mig när jag låg och höll på att förblöda... Okej, tog i lite där, men hon sket iallafall i att fråga hur det hade gått... SPÄNNT!

2. Den andra saken är att man kan visst bli förkyld av att äta en maträtt, UTAN att vara allergisk mot den. Min första fråga är: Hur kan det vara möjligt att inte vara allergisk om man blir sjuk? Den andra är: Varför äter man det, om man vet att man blir "sjuk"? KONSTIGT!

3. Den sista saken jag har funderat på är varför saker och ting aldrig tar så lång tid som folk säger att det ska göra... Nu tar vi ett exempel på... Hum.. Min mobil som är på lagning! Den lämnade jag in för 5 veckor sedan, och den skulle varit färdig nu. Men det ska ta ungefär 2 veckor till. Så då har jag några saker jag är irreterad över.. För det första; jag bad om en ny mobil för jag trodde inte att de kunde laga den, men nej den skulle in på lagning. För det andra; varför ska det ta så lång tid om stället man skickar den till heter "Mobilakuten"? Och det sista: De bestämmer efter 5 veckor att jag ska få en NY mobil... Kunde de inte bara skickat en ny direkt? Då hade det ju inte tagit så lång tid. ARRRRRRG

disturbed

Ikväll går ilskan på dig ut i dikter.
Jag saknar det vi hade. Gör du?

mina tankar


TUMMEN UPP:
1. Att David finns måste faktist ligga först!
Massa pussar till han!
2. Att jag har världens underbaraste vänner!
Världen skulle varit en ganska tråkig plats utan dem!
3. ... som en liten fortsättning på tvåan så ville jag hylla klassen, OP08A, eftersom den är feting bäst och för att ingen annan klass slår den, så de så!
4. Att värma maten i mickron!
Jag kom på det idag, att mickro-mat är perfa för mig! Jag slipper laga mat, men ändå får jag äta mammas goda mat! Plus att jag slipper diska en massa! Ett litet minus är dock att jag har ganska svårt för att värma saker som är frysta. Hmm, men det funkar!
5. Att friidrotten drar igång igen!
Nu slipper jag känna mig så lat, nu köttar vi igen! Med ungefär 6 pass i veckan, imorgon är det löpning runt sjön sen brottning som gäller, wiho!

TUMMEN NER:
1.
Det som toppar minus-listan är falska människor.
Världen är full av varelser som inte är Guds barn!
2. Det faktum att klockan är tio över tio och att jag ska duscha innan jag går och lägger mig är ganska piss.
3. Att en viss liten söt tjej är en fitta, som håller på och klagar på min släkt.
Din släkt kan vara dålig, men håll tassarna borta från min!
4. Att det inte gick askalas på Medicinsk grundkurs-provet...
5. Att jag inte kan berätta saningen för dig!

helgen

Nu har det gått ett tag sen sist jag skrev, men jag har bara inte haft orken till det...
Iallafall,
helgen har faktist varit jättebra! Det trodde jag inte när jag gick hem från skolan i fredags, då var jag på sämst humör. Men sen träffade jag Madde en stund innan bowlingen, och det är alltid lika kul att träffa henne!
Senare på kvällen var jag borta hos Sandra, det var längesen vi umgicks själva en hel kväll. Jag hade det jättemysigt, vi tittade först på idol och sen tittade vi, eller jag för Sandra sov, på Ladder 49. Jag har nog aldrig gråtit så mycket i hela mitt liv till en film. Den var underbart bra, och sorglig. Jag trodde mitt hjärta skulle gå sönder. Anyway, tack för en heömysig kväll snuttiguffan <3

Igår var det fest med alla friidrottare, nästan iallafall!
Jag, Erika och Johanna Adolf åkte hem till Johanna Anders, där Emelie var och "förfestade" och gjorde oss i ordning. Sen kom Ellinor med och efter sen stund drog vi bort till Marcus. Jag har inte träffat Marcus på ett år, sist var nog när jag var hemma och tittade på film med honom, he he. Där var de massa mer folk, typ Hannes och Adam ha ha. Hannes och jag lekte med en dansk femma, sen drog vi en bugg. Det var väl det ända roliga där. Vid typ halv nio gick vi bort till Donken, Bus-Robban bjöd på cheeseburgare, helylle! Satt där en stund, sen drog vi bort till Johan där festen var. Ha ha, först var det inget drag alls, men jag och Johanna Anders fick igång en bugglåt och då blev det fart på folket. Hade verkligen kul, satt och pratade med Hannes och dansade massa med folk. He he, men åkte hem vid 22,20 bussen för jag skulle hem till Ellen!
Jag somnade kanske vid tolv, framför bröderna fluff. Vaknade vid två kanske av att Ellen pratade i telefon med lilla Pebbi. Då vaknade jag till liv igen, och vi fick fart i stjärten och blev på ett riktigt jävla cp-humör! Ha ha, men det var kul, skrattade en massa. Men iallafall, tillslut gick jag och la mig igen, vid kanske klockan tre. Sen vaknade jag vid halv åtta, då hade Ellen åkt till jobbet, så jag klädde på mig och gick hem i regn och blåst och gick och la mig hemma istället.

Nu sitter jag här i pyjamas och är äcklig, ska nog duscha snart så jag blir lite fräschare.. ha ha

RSS 2.0