30 december

Massa mys med David i några dagar nu, jag gillar't! 




hej


Jaha, jag har långt hår och är söt.
Har varit på stan med Erika och David idag, sjukt mycket folk. Köpte mig ett par nya gympaskor, lite hår och ett par ugly leggings som jag ska lämna tillbaka.

Min kusin Jimmie och hans tjej Lina vart här och fikade i eftermiddags. Mys, har inte träffat dem på jättelänge!

julafton pics








juldagen

Vi fick en vit jul i alla fall, men nu pissar Gud på oss igen. Jag hatar slask.

Denna dagen har än så länge gått ut på att fixa ner alla julklappar i lådor. Jag har städat min garderob och rensat ut massa skit. Härligt. Ska städa resten av mitt rum snart, sen fixa mer med rummet.

Hade en asmysig dag igår med massa mat, godis och många fina presenter. Jag fick bla en TV. Hur lycklig som helst blev jag! Älskar min familj hur mycket som helst!

23.10

Så, jag har gett upp bingolotto och det där nu. Sitter på mitt rum och ska titta på den sjunde O.C avsnittet för idag. Har jag nämnt att jag har fastnat i det igen? Det är ju bara för underbart! :) 

50 minuter till julafton. Mjä.
Later guys.

uppesittarkväll





dan före doppardan!!

Jag vaknade vi tolv idag. Och igår natt somnade jag runt halv ett, vilket betyder att jag nästan sovit i 12 timmar. Trots det känner jag mig fortfarande trött... Sinnes. I alla fall, jag gjorde pizza på Hönökaka som brunch till mig och morfar idag, supergott!

Nu sitter jag och lyssnar på musik. Bullen kommer hit snart, vi ska ut och gå till kyrkan. Långt och skönt. 
Ikväll kommer mormor och Helmer. Och Erika kommer med hem. Så då ska vi ha uppesittarkväll med Bingolotto, vi ska klä granen och bara mysa! Kalas!

kanderade äpplen

Riktigt mysig dag! Morfar släppte av mig hos David, sen var vi nere på stan och handlade julklappar. Åkte hem till Josse och fikade och mös sen. Mamma, pappa och morfar hämtade oss sen. Hemma åt vi och sen gjorde jag och David kanderade äpplen. Kalas ju :) Älskar dig min persika





happy

Vilken supermorgon jag har haft!
Först en mysig frukost. Sen ett avsnitt med O.C. Och det bästa av allt, Dan har svarat!

Nu ska jag in till stan och träffa David. Vi ska kolla de sista julklapparna och sen ska vi till Josse. Sen hem till mig och göra kanderade äpplen. Och så ska han få sin julklapp! Längtar tills han ska öppna den på julafton, har knappt kunnat hålla mig, har hållt på att försäga mig massa gånger ;)

tonight I'm gonna fight


Alla mina julklappar är färdiga, mitt rum är julpyntat och jag är redo för julafton.
Hur är det annars ikväll då? Jo. Kvällen är OMG, OMG, OMG, OMG! Jag har gjort världens bästa upptäckt ikväll. Svara nu. Nu. NU!!!!

grandpa

Det står en grön gammal resväska i vår hall. Det betyder att morfar har kommit! Och han är lika söt och flamsig som vanligt! :) Vi har precis druckit te och ätit varma mackor, hur gott som helst. 

För övrigt har denna dagen än så länge gått oerhört fort. Mitt rum är nystädat, luktar såpa och kan inte identifieras med rummet som låg under allt bråte här för 6 timmar sen.
Jag var bort hos Ellen innan och drack te och kollade på film. Vi såg "Resident Evil". Den var bra, faktiskt.

Nu ska jag slå in de sista julklapparna!


guess who's back

Jaha, nu är jag här igen. Idag kände jag liksom att nä fan, jag saknar att skriva små söta inlägg här i min blogg. Så idag börjar jag hänga här igen, ni också mina trogna fans hoppas jag!

Så, vad har hänt nu i december då? Jo, Ellen har fyllt 20 och haft kalas. Bullen fyllde 17 och hade mysig middag på Akropolis. Jag, Erika, Adam och Hannah har varit på Lucia movienight. Jag har fyllt 17 och fått massa bra presenter. Jag och David har haft vår ett och ett halvt års dag! Och idag, idag KOMMER MORFAR! Jag har saknat honom, verkligen.

Nu ska jag städa mitt rum. Det ser för jävligt ut rent (haha nä smutsigt) ut sagt. 
Det här vart ett rörigt litet inlägg, men jag är inte i form ännu ;)

blogg-hora

Nu uppstår en vacker jävla bloggpaus i någon vecka i min underbara, superseriösa, välbesökta blogg. Kommer väl tillbaka när jag känner att jag är attraherad av att skriva här igen. Hejdå.

jesus, är det du?

Så... Idag är det den första december. Och jag har inte sett julkalendern... Shame on me. I alla fall så är det bara 12 dagar till min födelsedag, jag längtar liiiite. Och på min dag så är det "elvan äter" före jul. David är söt! ♥

Erika har för övrigt gjort en paketkalender åt mig, mamma och pappa. Första paketet öppnades idag. Det var en femmanlott men jag vann inte ett skit. Längtar tills jag får öppna mitt lilla paket imorgon! 

Nu ska jag sova, är trött 24/7 nuförtiden. Somnade på engelskan idag. Det är en hemlis.
Natti


RSS 2.0