hej hå

Snart är ännu en vecka slut och jag har hunnit göra massa besök hos olika personer med mamma för att jag ska må bra. I måndags var jag hos läkarn och gjorde massa tester, sen var jag hos SYV i tisdags och pratade så jag hoppas att allt ska lösa sig där med. Och idag var jag hos Optikern och kollade synen, linserna och skaffade ett intyg till körkortet. Iallafall, min huvudvärk har inget att göra med min syn att göra, så nu blir det att ringa till Sjukgymnasten för att få en tid där. Och vänta på svaren från mitt blodprov. Och sen ta blodtrycket igen, lalalalalalala. Härligt!

Något jag gjort lite mindre denna veckan är att plugga. Så nu ska jag göra det, och sen sova.
Imon ska jag mysa med David!

oseriöst

abababababababa jag vill döööö, orkar inte plugga till svenskan för jag fattar ingenting och mitt huvud göt fortfarande ont och jag vill inte vara i skolan denne veckan och jag vill ha godis och jag vill att det ska bli fredag så jag får mysa med David. mmmmmmmyeah pallar inte! :)

har iallafall myst med David i dag.
jag vill haaaae han.
nu:G!

hehe

Omg, jag har vart med om två sämst saker idag, som jag ALDRIG vart med om förut.

I förmiddags var jag och mamma hos läkaren för att kolla mitt huvud och kanske få reda på varför jag har så ont hela tiden. Lilla Per-Åke, min läkare, tog blodtrycket och testade mina reflexer, frågade hela tiden om jag var yr och massa annat, tog ungefär en halvtimme. Innan jag fick gå skulle jag ta blodprov och då, då kände jag att jag började bli yr.
- Nu, nu är jag yr, sa jag samtidigt som jag började se stjärnor och bli snurrig.
Några sekunder senare svimmade jag. Och det var fett läskigt, har aldrig gjort det innan. Kändes som jag var borta flera timmar och jag hann typ drömma, helt sjukt. Vaknade av att jag låg ner och mamma och sköterskan höll mig i handen. Haha, då började jag gråta för det var så läskigt!
Kunde varken dansa eller tröna idag, för har mått illa till och från sen dess.

Och innan när jag kom hem så skulle jag stänga av larmet, men det funkade inte med min lilla plastbit. Så jag skulle stänga av det med koden, men fan jag kom ju inte ihåg den. Ringde mamma och pappa i panik, men båda två hade sina mobiler avstängda. Och då ringde de från Securitas och bad om koden man ska ge när larmet går, och den kom jag självklart inte ihåg. Så killen som ringde sa att det skulle komma en väktare så jag fick legetimera mig.

Härlig dag :)

Helgen

Helgen har varit bra!
I fredags kom David och Nicke ut till mig. Vi spelade buzz, drack läsk, kaffe och åt kakor!
I igår var jag hemma hos Ellen, sen på kvällen kom David. Vi tittade på film och spelade gitart -och drack kaffe!
Idag har jag bara vairt hemma och tagit det lugnt. Ellen, Erika och jag var ute och gick innan, det var riktigt mysigt, längesen vi gjorde det alla tre.

Nu har jag precis lagt över alla mina bilder och all min musik från den gamla datorn till min "nya". Det var verklogen på tiden!

Ska bara lägga in lite låtar på min iPod, sen ska jag sova!

lill-lördag

Ännu en onsdag är här, men idag känns det faktist en aning lättare att vara i skolan, när man vet att imorgon, då är jag ledig. Då ska jag nog träffa Nina en stund på stan, vi ska äta på något mys ställe eller något i den stilen. Och det kan verkligen behövas, så vi kan ta igen all tid vi har missat, eftersom det nästan är ett halvår sen vi umgicks, och tro vad ni vill -men jag har saknat det.

Ikväll ska jag till David, vi ska se Titanic hoppas jag! :) <3
Sen ska jag hem och ha Disney-maraton hade jag tänkt mig. Det kommer bli nice!


Mat mat och mer mat

Okej, jag konstaterade nyss att så mycket jag har ätit idag, har jag inte ätit på länge.
Vi hade fika och lek idag på mentors-tiden. Alla skulle ha mig sig lite fika. Så tänk er då ungeför 20 glada tjejer (och en kille) med en hög kakor och sån skit var. Fattar ni då hur mycket vi åt? Anyway, det var grymt mysigt iallafall. Även om leken kanske blev lite för tävlingsinriktad i slutet?

Har myst nere i källaren ikväll. Jag låg där nere med mitt täcke, en kopp te, knäckebröd och apelsin och tittade på Kjejsarens nya stil. Disney är, och har alltid varit, en favorit.
Jag har kommit på att te- det är my kind of cup of the.
Kvällen till ära har jag druckit två koppar grönt te.


måndagsdvala

Sicken dag.
Vaknade i morse med huvud och mensvärk. Stoppade i mig några tabletter och sen sov jag hela vägen i bussen till skolan. Ville inte vara hemma idag, eftersom vi skulle ha Estetiskt val för första gången idag.
Har gått runt lite i min egna lilla värld i skolan och varit lite frånvarande. Men det gick ändå hyffsat fort. Vid ett gick vi ner till Norrtull och irrade runt lite, sen hittade vi rätt. Jag har dans som mitt estetiska. Och jag måste säga att det var grymt svårt. Mina 7 års danskunskaper visade sig inte ett dugg. Och Ramona som vi ska ha som lärare var duktigt, rolig och glad, men jag tyckte det var för mycket skaka rumpa för att jag skulle hänga med. Jag får väl säga att det var en hyffsad bra första gång. Hoppas på att bli bra, bättre och bäst sen!
- Vi ska ju trots allt ha en liten uppvisning senare i vår, hjälp!

Ingen träning idag, mår inte tillräckligt bra för det. Ska stoppa i mig några tabletter till, sen välja en film som jag ska titta lite på och sova.


Jag är kroniskt låg

                                  

Varför slutar söndagar nästan alltid med jobbiga tankar och lite småpanik?
Jag saknar farmor och farfar.

Söndag

Ännu en vecka har gått, jag fattar inte vart tiden tar vägen!
Tittar man ut genom fönstret är allt grått, mulet och tråkigt. Inte undra på att man blir depp, och att det är söndag gör ju faktist inte saken bättre. Jag vill ha vår, sommar duger det med.
Och söndagar kan dra åt helvete.

Nu ska jag baka Tigerkaka på mitt lilla vis, med blockchoklad och philadelfiaost.
Sen ska jag duscha och gå bort till Ellen igen. Idag ska vi ta kort - igen.


lördagsgodis

Idag har det skett en förändring i min blogg igen.
Jag har gjort om designen ännu en gång, men denna gången blev jag nöjd, så nu tror jag nog att den får se ut såhär ett tag.

Idag har varit en bra dag, jag har myst med familjen hela dagen.
Jag drog med mamma och pappa till Dalbo vårdcentral i förmiddags eftersom det var öppet hus idag. Vi tittade runt lite på alla avdelningar, och när vi var vid sjukgymnasten blev jag offer för en jounalist som frågade massa frågor om varför jag var här osv. När det kom fram att jag var friidrottare ställde han en massa frågor om det. Fick vara med på bild också, men en av sjuksköterskorna. Jag satt på en motionscykel och hon stod jämte, vacker vackert. Jag tyckte iallafall att det var intressant att vara där, och just nu känns det som att bli ambulansjukvådare är mitt första alternativ.
Jag följde med mamma och handlade sen, först var vi inne på Lindex och provade lite kläder, jag köpte en klänning och en kofta, mamma köpte en klänning.
Pappa spelade match idag, så efter vi handlat färdigt åkte vi ner till bowlinghallen och tittade på honom. Idag vann laget, grattis till dem!

Har spelat PS2 med Erika i eftermiddag och nu väntar jag bara på att Ellen ska sluta jobba så att jag kan åka hem till henne och mysa. David skulle också vart med, men gullplutten har fått nackspärr, så idag är det bara jag och Ellen.

Det kallas tvivel

Nu ska ni får höra;
Just nu önskar jag att jag inte valde specialidrott. Jag önskar att alla bara kunde lyssna på att jag sa nej till det först, och istället för att fortsätta fråga och tjata, bara låtit mig vara och välja något annat. Men lättövertalad som jag är gick jag med på det tillslut. Ska jag vara ärlig var det både bra och dåligt, tyckte jag i början, men nu vet jag inte. För det första har jag inte fått kasta sen Skol SM, meningen med specialidrotten var ju att jag skulle få mer träning och att jag ska bli bättre och hur ska jag bli det när jag inte får kasta? För det andra så finns det ingen kast-tränae till mig och Erika. För det tredje får jag alltid stressa alla dagar eftersom det är träning, jag blir helt cp i huvudet av det. Och det sista, kursen är 200 poäng, alltså på två år. Och för att kunna läsa vidare till sjuksköterska, vilket jag måste om jag ska bli något av det jag funderar på, ska man läsa både matte B och Historia A. Och det finns inte tid för både och. Jag får panik.

Löser det inte sig hoppar jag av specialidrotten och får inte ihop mina 2500 poäng jag ska ha.

Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör
och jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort
som en fågel i bur
En obehaglig distans
en konstig känsla nånstans
Det känns tomt - eller hur?

fyfan

Jag blir så jävla förbannad, sitter och tittar bilddagboken så kommer jag in på en tjej som har lagt in en bild på en söt liten pojk som har rakat sitt hår som ett Hakkors. Helt seriöst, jag hatar sånt. Hur jävliga får folk vara?
Fyfan.

Rusk och Lars Leksell

Jag är så trött på mörkret just nu, för det är tusen gånger jobbiagre att gå upp på morgonen när det är bäcksvart utanför fönstret. Och vädret gör ju inte heller det lättare, det är fakitst en negativ sak med Växjö, att det alltid är sånt jävla skitväder. Jag vill ha sol, kallt och lite snö nu ett tag framåt, inte regn, grått och dimma. Det är ju vinter! Våren och sommaren är väldigt välkommen.

Skoldagen har börjat ganska bra, vi tittade på filmen "Rainman" på engelskan. Nu har vi datakunskap, vi ska göra en varsin powerpoint-presetation om ett ämne. Jag ska skriva om Lars Leksell, mannen som uppfann den första strålkniven för tumörer- det låter ju ganska intressant eller hur?!
Och jag fick MVG på dataprovet i Word.
puss & nyp



ellen & david

heeeeeeeej allihopa, det där snodde jag från blondinbella, det är ju så vackert!

Man brukar ju säga att en bild säger mer än tusen ord, så tolka bilden hur ni vill :)
är ni kloka nog förstår ni hur min eftermiddag har vairt.
puss&kram


skönt

Ungefär såhär
<------------------------------------------------------------------------------------->
glad blev jag nyss när jag fick reda på att vi har sovmorgon imorn. Det är ju helt underbart!
Skulle bara säga det
pussss

Malin byter hårfärg



Ellen och jag hade lite tråkigt, så vi färgade mitt hår :)
Betydligt ofaligare än att pierca, som Ellen gör på sig själv när hon inte vet vad hon ska göra!
Ska snart bort till Kanalvägen igen och sova med Bullen.
Puss & kram


tankar

Det är så konstigt att läsa det du har skrivit, dina ord. För när jag läser det så kommer jag på att du finns faktist kvar. Du är inte borta, du finns fortfarande och du är lika levande som jag är. Men jag har fortfarande svårt att fatta. Jag finns inte i ditt liv längre, eller jag finns kanske, men jag har blivit bortglömd och undanskuffad av allt nytt och spännande som händer. Jag är som det gamla omoderna, fula plagget som du inte vill ha och bara lägger undan. Som kanske blir modernt igen om några år, och då passar det bra att ta fram igen.

Ungefär så känner jag just nu. Har jag fel?
Jag önskar att det inte blivit som det är nu, för tänker man tillbaka så har vi ju haft det roligt. Vi har gjort så mycket kul tillsammans, delat miljontals skratt, gråtit tillsammans, bara funnits där för varandra. Det är väl klart att jag saknar det? För egentligen gör jag det, även om jag inte låtsas om det. Jag vill ju ha dig tillbaka.

God fortsättning med livet.


goodbye

Jag är sjukt trött och jag vill dö ett tag.
Min kropp strejkar och jag är tröööttttttttttt.
Ska fanimej sova lite nu.
Eller titta film.
För här orkar jag ju inte sitta.

omg

david



kärlek till han

back on track

Då vart man tillbaka till verkligheten igen och jag är redan stressad.
Jag får magsår bara av att tänka på imorgon, alltid stress på fredagar men imorgon är det extra stressigt, eftersom jag har punka på min cykel, så jag får nog gå till skolan efter morgonpasset. Det betyder att jag har 50 minuter på mig att ta mig från Värendsvallen till Teknikum, plus att jag ska duscha. Jag känner ju redan nu hur dåligt det kommer gå och hur dåligt jag kommer må!

Skolan idag var rooolig, jag har verkligen saknat att dampa runt med mina älsklingar i klassen! Det är ju nästan bara därför det var kul idag, lektionerna var bara sega...
Jag var och fkade på Brokvist med Sandra och Alex idag, det var riktigt mys. Och på lördag blir det nog film-mys med de två, eller något annat kul som vi hittar på!

Nu ska jag sova, så det kan bli fredag och sen helg
puss&kram

Sista dagen på lovet

Orolig sömn i natt, som vanligt dagen innan skolan börjar igen.
Jag hade tänkt vända tillbaka dygnet, men det gick inte så bra. Somnade väl runt halv ett igår kväll, och har varit vaken till och från hela morgonen. Drömde en massa sjuka drömmar, de blev bara konstigare efter varje gång jag vaknade... Vid elva ringde syster till mig, även om hon låg i rummet jämte mig. Vi bestämmde oss för att titta på film i hennes säng och mysa lite. Vi tittade på "Förtrollad". Den var hel-mysig.

Nu sitter jag här och har ångest över vad jag ska hitta på den sista dagen av frihet. Jag vill ju göra någor roligt, inte bara sitta hemma och glo in i väggen. Snart ska jag och Erika laga mat, men sen har jag ingen aning om vad jag ska göra.
Puss och nyp i stjärten

Pulka i Hanaslöv



Ännu mer pulka åk idag med Ellen, David, Emma och Nicke. Sjukt skoj!

starstruck är kärlek


20 minusgrader

Det är helt sjukt vad världen är konstig.
För någon vecka kom kylan till Sverige, bara sådär. Och det snöade.
Därför tycker jag det känns helt sinnesrubbat att det är varmt, sol och sommarväder i andra delar av världen.
Jag mejlar med min morbror som är på långsemester, just nu tror jag att de är nere i Australien. Iallafall, de har det varmt och skönt. Och det finns ju inte på min världskarta...
Och något som är mer otroligt är att det var 20 minus ute i morse när jag skulle gå till bussen. Sjukt kallt.


vinterlek



Vintern har nästan alltid kännts som att den påminner mig om när jag var liten. Då var det alltid kallt och snö, man kunde åka pulka och de spolade grusplanen vid skolan så att man kunde åka skridskor där.
Så idag när jag, David, Ellen, Emma och Nicke både åkte pulka och skridskor kom barnasinnet fram.
Att åka två stycken i en pulka och bilda ett tåg med de andra är sjukt skoj, och ännu roligare är det när man välter och kraschar. Att bli helt varm och svettig och blöt är bara mysigt.
Och skridskor sen... Det är inte ofta man åker det, och visst är det roligt att vi så kallade "vuxna" ser ut som Bambi på hal is, medan småungar åker som gudar (men jag måste säga att jag tyckte jag åkte riktigt bra idag). Idag briljerad jag och David på isen, vi gjorde köttbullen och lite andra jätteimponerande konster!
Dock STORT minus att man håller på att frysa tårna av sig när man åker skridskor... Plus är att det är extra mys att komma in, och dricka varm choklad (men i vårt fall idag blev det kaffe)

Imorgon blir det med pulka, det kommer bli niice!


Aliki Björn

Igår kväll tog jag och Erika ut bilen på en liten utflyckt, eftersom Erika är så snäll att hon ville köra ut mig till Aliki.
Allt började bra, vi kom till Hovmantorp och sen... Sen gick det mindre bra. Jag och Erika fattade inte hur vår GPS fungerade, så vi skulle lite på mig och att jag skulle hitta (vilket inte var klkot eftersom jag bara varit hemma hos Aliki en gång, och den gången åkte vi buss, då tänker man inte så mycket på hur det ser ut). Vi körde vilse lite, sen svalde vi vår stolthet och ringde till Aliki så hon fick guida oss rätt. Och tillslut kom vi fram!
Kvällen spenderade vi först framför TV:n och Körslaget med mamma Marie och mat! Sen tittade vi på Kvarteret Skatan i Alikis säng och sen var vi pömsiga och somnade.
Idag gick vi upp halv elva, sen kom Emma, en kompis till Aliki och vi tog på oss varma kläder och begav oss ner till den frusna sjön som ligger precis jämte hennes hus. Vi hade tagit med oss en engångs-grill, korv, majskolvar och varm choklad. Så på förmiddagen myste vi ute i solskenet på isen, verkligen gosigt!
Resten av de fem timmarna jag var hemma hos Aliki låg vi i hennes säng, ner bäddade under täcken och filtar och med lager av kläder på oss och tittade på Kvarteret Skatan och sov. Otroligt mysigt.

puss och kram

nyårsafton



Ännu en gång har mitt jag svikit och spårat ur till att bli lat och inte orka blogga.
2008 har hunnit bli 2009, och jag tycker allt att min nyårsafton blev lyckad. Visst, helt crazy, men ändå kul. Började hemma i metropolen Gemla, åt god middag med efterrätt tillsammans med mamma, pappa, Erika och Adam. Var borta i mitt andra hem, där inte bara Ellen var, utan även Andera, David, Emily och Thim var. Söta Ellen gjorde mitt hår till något av det finaste jag har varit i mitt liv - jag älskar den flickan.
Runt klockan åtta stod alla i vårt lilla sällskap och väntade på bussen, och efter att den kommit till oss vart den ungefär 10 minuter försenad eftersom vi hade lite problem med busskort. Resan till stan bestod av skratt, pissepaus och prat. Väl inne i stan var vi först hos Marcus, riktigt mys. Vid halv tio följde jag David till bussen, sen var det Johan som gällde. Där var det sjukt mycket folk kan jag lova dig! Och jag blev riktigt glad när jag såg Vanja komma. Senare träffade jag Sandra, Felicia, Lukas och Alex - jag blev verkligen glad.
Tolvslaget kom, jag och Ellen skålade in det nya året tillsammans och lovade att vi skulle ha ett lika bra år igen. Vilket jag tror.

Än så länge så är 2009 helt okej.
Allt är som vanligt, jobb, sura miner och missförstånd.
Great



Titta huvudvaerk och ER1KAA på bilddagboken om ni vill se fler bilder från nyår.

RSS 2.0