lyckat

Helt enkelt en underbart mysigt dag!
Vaknade upp hemma hos Emma, tog fel på bussen eftersom vi inte tänkte på att det var söndagsbussar idag, gick ner ill ICA, tog ettan, ner på stan och trängde in oss på Gina, ångrade det ganska snabbt. Jag köpte iallafall en ny jacka och ett par jeans-leggings idag.
Runt två, halv tre stack jag hem till Lukas, lekte med han och hans vän Pontus. Jag och Lukas gick ner till stan lite, hittade inget mer så vi gick och handlade mat. Sen hem till Lukas igen, kom på att vi glömde köpa glass så vi gick till Dalbo och köpte det. Kom hem till han igen och åt glass och tittade på TV. Fler av Lukas vänner kom, de skulle lana haha. Stack vid sju, åkte hem och hoppade av vid Ellen.
Lekte med Erika och Ellen sen, åt Ris-ala Malta hos henne, satt och tittade lite på "På spåret" med hennes familj, sen tittade vi på film "Sanning och konsekvens" på Ellens rum. Sen låg vi och tog på Ellen lite, Erika och jag. Sen gick vi hem :)

nu ska jag se heroes, great

julafton om fyra minuter, vart tog sommarn vägen? tänk snart är det vår.

Syster min sitter och tjatar på mig om att jag ska blogga, så varsågod Erika, här kommer din julklapp :)

Dagarna har flytit på, jag har jobbat på mammas jobb igår och idag. Då kände jag verkligen hur mycket jag saknade sommaren, eftersom både jag och Erika jobbade där i sommras.
Jag läste våra mejl vi skickade till varandra, och gud vad jag skrattade! Erika skrev att hon hade sett ett par pensionärer stanna i mitten av ett övergångställe och börjat prata, så vi bestämmde att när vi var gamla skulle vi göra samma sak!
När jag var i kopieringrummet kom Ulla-Stina in. Ha ha, Erika och jag tycker verkligen inte om henne. I sommras hade hon alltid tajt kjol, så man såg hennes troskant. Därför fick hon namnet troskanten, aka "TK".
Kände verkligen idag att jag saknar sommaren grymt mycket.

Och nu sitter jag här, det är skitkallt ute och om några minuter slår klockan tolv och det är julafton.
Det väcker kännslor...
Det gör ont, farmor.
Det är roligt och mysigt.
Och det är saknad.
Trots allt gillar jag julen, men jag har inte fått julkännslan än.
(Guess what, jag har hört att det kanske blir snö på julafton iallafall)

sweet dreams

I'm so damn happy

Idag var det sista dagen på praktiken, och jag är en sån tönt! Jag har längtat till denna dagen för att jag äntligen ska få gå till skolan och träffa klassen igen, men nu när jag gick från praktiken idag kände jag mig helt ledsen inombords. Jag har trivts så bra, alla har varit så snälla! Mest kommer jag sakna Helena som var så snäll, och en tant som jag fäste mig vid. Men en posetiv sak är att jag fick lämna mitt telefonnummer, så hoppas hoppas att jag kommer få jobba där sen!

Efter praktiken skyndade jag mig hem, bytte om snabbt och packade träningsväskan, sen tog jag bussen in till stan och träffade Aliki! Jag har verkligen saknat henne, men det är förståligt eftersom vi inte har setts på över en månad! Vi gick iallafall och tittade lite på julklappar, men jag köpte inga, så jag har fortfarande tre stycken kvar. Men det löser sig, tids nog! Ska förmodligen på stan med BB imorgon, då fixar vi det!

Vid två skiljdes jag och Aliki åt, och jag gick upp till Katedral för att gå på en föreläsning med specialidrotten. Stötte på Ellinor så vi tog sällskap till Tegnéersalen där vår föreläsning var och jag ska säga er att det var ganska onödigt att vara där. Det enda Jan (som föreläste) pratade om var FIG, och jag vill inte veta allt om dem. Så, satt där och halvsov en och en halv timme. Yay!

Åkte bussen till Idrottskliniken med Ellinor och Hannah, vi var där idag och tränade. Anna hade oss i "Affro-dans" och det var nog något av det roligaste jag gjort på länge!

Tog bussen hem med Erika och Adam vid halv sju, och nu har jag precis gjort klart alla uppgifter som har med praktiken att göra, så nu kan jag bara ta det lugnt och titta på några avsnitt av Heros. Och det är så sjukt skönt att jag äntligen kan ta det lugnt!

ÄNTLIGEN SKOLA IMORGON!
(jag är sjuk, jag vet.)

jordskalv

Jaha, ännu en gång känner jag mig helt efterbliven...
När jag kom till jobbet idag pratades det nästan inte om något annat än jordskalvet som tydligen var i morse. Och självklart står jag där, omedveten om vad de pratar om och fattar ingeting. För jag kände ju inget, jag sov ju. Men om det skakade i huset (som alla sa att de gjorde i deras), så borde jag vaknat tycker man ju. Men nej, så var det inte. Och ännu en gång känner jag mig dum när jag inte fattar och hänger med på vad folk pratar om! Ha ha så mysigt då..

snart

UNDERBART, nu är vi inne på sista praktik-veckan!
Snart slipper jag känna mig ensam, snart träffa de bästa i klassen! Som jag har saknat!

Födelsedagen



Jag har knappt hunnit fatta att jag sitter och är 16 år isället för 15 innan min dag är slut. Visserligen inte riktigt än, men det är inte många timmar kvar på 16-årsdagen.

Jag kan inte annat än säga att denna dagen har varit otroligt lyckad!
Mamma och pappa väckte mig lite innan sju, sen satt vi tre i deras säng och åt frukost och tittade på Lucia-tåget på tv:n (som för övrigt var väldigt fint i år). Efter det somnade jag någon timma till i mammas och pappas säng.
Erika och Adam kom hem runt klockan 8 i morse, och då fick jag mitt paket av Erika. En klocka som jag hade glömt bort att jag önskade mig!
Timmarna gick, vid halv tolv kom mormor och vid tolv kom Helmer. Då var det dags att öppna mina presenter. Jag fick min klänning jag ska ha på nyår, pengar, godis m.m.
När klockan var två kom Bullen förbi och vid tre kom David, Nicke, Ellen, Josse och Emma och knackade på dörren. Vi satte oss nere i källaren med en rejäl fika, väldigt mys!

Tack för alla presenter jag fick av er,
och tack till alla som har grattat mig och gjort min födelsedag till något bra,

(den bästa presenten var att vi är vänner nu, och att du kom)

i vårt vackra vita vinterland

Jag har inte så mycket ork kvar till att blogga. Men idag har jag varit på jobbis från kl 7,30-13,30. Nu har jag bara tre dagar kvar!
Snart ska jag ta bussen in och träna, idag är det med kastarna. Mycket kul!

Har kommit massa snö inatt, det gillar vi! Då kanske det blir pulka-åkning i helgen!


you left me stand here all alone

Jag har blivit så lat.
Jag orkar ingenting.
Jag orkar inte skirva min träningsdagbok, för att inte tala om att jag inte orkar skriva daboken om praktiken.
Jag orkar inte hålla iordning på mitt rum, om ännu mindre att städa.
Jag orkar inte gå upp tidigt imorgon och jag orkar inte sova nu.
Jag orkar inte prata med min familj.
Jag orkar inte alla konflikter som hela tiden kommer nya.
Jag orkar knappt träna.
Och, jag orkar nästan inte blogga.

Vintern påverkar mig nog på ett dåligt sätt. Men just nu... Orkar jag inte bry mig.

tisdag

Det känns ungefär som jag är en zombie. Jag behöver sova mer, eftersom nästan hela natten försvann innan jag somnade. Men jag kan inte sova mer, jag har inte tid. För idag ångrar jag bittert att jag tackade ja till tandläkartiden klockan 11.40. Det betyder att jag måste åka 10.50 bussen, då kommer jag vara vid tandläkaren ungefär vid 11. Får väl gå in på Bergunda och leka, men kul själv.. Anyway, ska se om jag kanske behöver en sån bettskena, eftersom jag biter ihop mina tänder så att jag får ont i käkarna. Får se vad min lilla tandläkare säger!

Ikväll är det löpning runt sjön och BROTTNING som gäller. Det är faktist en sak jag är glad över! Jag har inte varit med på den träningen på fyra eller fem veckor, eftersom jag alltid har haft oturen att jobba kväll då. Det kommer bli kul, men jag kan ju bara tänka mig vad dålig jag kommer vara mot alla andra, nu när jag missat så mycket!

bite the fight

Det känns ju så himla härligt att allt omkring mig ska vara så jävla muntert jämt. Det säger jag med mycket ironi. Nästan inget är glädjande längre, alla går bara runt och är ledsna, inklusive mig. Tänk om det inte fanns någon onsdska, orättvisa och sorg i världen. Fan vad allt skulle varit mycket lättare.
Och jag hade sluppit vara rädd att förstöra datorn med mina tårar som droppar ner på den ikväll.

Ikväll har då inte varit en bra kväll. Det kanske ni förstod.
Till en början missade jag bussen till träningen, kan jag sluta vara en sån tidsoptimist och iallafall försöka vara ute i god tid? Jag börjar ju bli trött på mig själv, för när jag för en gång skull slutade lite tidigare än vanligt så att jag hade gott om tid innen bussen gick, klart att jag ska klanta till det.
Jag sprang iallafall en runda hemma, det känndes skönt att få tänka lite. Tänka på mitt lilla problem jag har, försöka tänka ut en lösning. Men jag ska säga er att jag blev inte så mycket klokare, jag kom nog bara fram till samma svar som innan.
Var borta hos Ellen senare, ett besök fyllt av tårar, ilska och ångest. Gud, vad har jag gjort för fel? Och Ellen? Hon om någon borde faktist förtjäna att må bra för en gångs skull!

Nu sitter jag på mitt rum. Tårarna har slutat rinna. Huvudet värker och illamåendet stiger.
Kan jag sova i natt?
- Det återstår att se.

...

Ska jag vara helt ärligt känns det som att du snart har brännt alla dina chanser. Det kanske är dags att börja tänka på vad du säger och hur du beter dig. För även jag har en gräns, och du är jävligt nära att gå över den. Jag hoppas verkligen att du skärper dig, annars måste jag göra ngåot jag verkligen inte vill.
Det är ju synd

grattis ellen

Jaha, då var min jobb-helg över. Och ska jag vara helt ärlig så var det inte så jobbigt att jobba helg som jag trodde att det skulle vara. Tiden gick mycket snabbare och allt kändes mycket mysigare på något vis! Visst, jag blev ju lite sinnesrubbad, eftersom jag blir förvirrad över vilken dag det är... Men spela roll, vänjer av mig med det snabbt! För imorgon börjar det igen, jobbar mellan 7,30-15! Denna veckan är ju veckan jag har längtat efter, den är lugn och skön!

Efter jobbet idag cyklade jag bort till Ellen, som kom hem från en vistelse i Skåne idag. Hon fyller ju 19, så det var jag, Nicke, Emily, Erika, Bullen och Andera som umgicks i huset på Kanalvägen och åt fördelsedagsfika idag! Ellen spelade massa låtar på sin nya gitarr hon fick idag, jag älskar bara hennes låt hon har skrivit själv! Jag önskar att alla kan få höra den, för den är verkligen jättebra!

Idag har jag skaffat mig en dator. En liten bärbar sak, eller kanske inte liten, men bärbar!
Har suttit och pillat och fixat lite med den idag, jag tycker det känns som en bra dator!

GRATTIS IGEN TILL ELLEN KARLMAN BÄST I VÄRLDEN

extra allt

Jag orkar inte förklara utförligt och bra vad som händer i mitt liv just nu...
Det enda jag har och säga just nu är att mitt liv är som en sladd. Den bara finns där och hänger och fyller en funktion, sen helt plötsligt utan anledning blir det en knut på den som är nästa helt jävla omöjlig att knyta upp. Ja, så är mitt liv nu. Lite extra jobbigt. Helt utan anledning... Eller?

Jag har iallafall jobbat idag, började kl 7 och slutade fyra. Var ute och sprang innan, det kändes riktigt skönt!
Imorgon är det jobb igen, mellan 7.30-16. Sen blir det till att cykla bort till Ellen, hon fyller ju 19 imorgon!

Nu blir det lite mys med mamma tror jag!
<3

meningslös rubrik

Jag skämms.
Jag skämms över när jag gick på högstadiet...
När jag åkte bussen till stan idag, så stod det ju en massa folk vid busshålssplatsen vid min gamla skola. Helt seriöst. Jag skämmdes när alla skulle gå på. Jag har aldrig tänkt på det innan, men det känndes som att alla var fjortisar, Alla tjejer som gick på fluffade till håret och putade med läpparna när de betalat och skulle sätta sig. Jag höll på att dö, för jag kom tänka på att jag var likadan när jag gick på högstadiet. Pinsamt. Tänk alla som tänkte att jag och mina vänner var fjortisar...

Jag var på världens sämsta humör idag. Jag var så arg att jag höll på att börja gråta, hela världen var emot mig, tyckte jag. Inte hittade jag någon klänning till nyår, mina planer för dagen blev inte alls som jag ville när jag inte skulle leka med någon i stan... Det slutade iallafall med att jag var med syster på stan (och förlåt att min dåliga humlr gick ut över dig!), sen åkte vi till Vallen och gymmade! På vägen hem inhandlade vi mammas och pappas julklapp.
Har varit med Bullen hela kvällen, vi drack kaffe hemma hos mig, sen var vi ute och gick en runda, Nu sitter jag hemma hos Bullen och väntar på att hon ska duscha färdigt, sen blir det Greveholm och popcorn!
Så dagen blev bättre och bättre!

och ikväll lyssnar jag på live-musik.


skrattretande

 
Tja, som jag misstänkte så blev min kaka åt helvete.
Eftersom jag inte kunde bjuda på kakan, så bjuder jag på bilden.
visst ser den otroligt smaskig uT?!
(men jag lovar, när det blir gjord som den ska är den underbart goooood!)

JOBBIS SNART, WIE

kak-bak

Haha, helt seriöst vad har jag gjort för fel här i livet? Eller iallafall, vad gör jag för fel när jag bakar?
Skulle baka en kaka och överraska mamma och pappa när de kommer hem hade jag tänkt, men det blir nog inget med det. Hela kakan svämmade över långpannan och kletade ner ugnen lite... Och sen var den inte riktigt färdig, så jag hade inne den i tio minuter längre än vad man skulle. Så nu vart den lite mörk kanske... Haha, det här är ju skrattretande. Får vänta en stund, så har kakan kanske, vad ska man säga, svullnat ner lite.... Haha herregud.

måndag igen

Den här kvällen blev inte riktigt som planerad.
Efter jobbet åkte jag bussen in till Vallen och tränade. Det var verkligen kul att få träffa friidrottarna igen, det var ett steg närmare civilisationen! Även om jag fick ta det lugnt idag, pga halsont, var det kul att vara tillbaka. En vecka hinner man tappa mycket på!

Jag skulle ha sovit borta hos Ellen i natt, men hennes jobb hade ringt henne, så hon börjar vid sju imorgon, istället för vid tolv. Jag tyckte det känndes onödigt att sova där borta då, när jag själv börjar vid två imorgon och kan ha sovmorgon. Jag ska lägga mig nere i källaren och ta med täcket och mina kuddar och titta på "The Holiday". Jag älskar den filmen.
den kan göra att jag glömmer bort att jag är själv ikväll.

godnatt

rädsla

Jag är rädd för natten, för att vara själv.
Sov inne hos mamma och pappa i natt.
Igen.

Efter jobbis cyklar jag till Ellen <3
och sover där...

RSS 2.0