ullis

Jag överlevde ännu en dag på lilla GeKås i metropolen Ullared (det ligger i Halland era mongon...). Hur ska man sammanfatta dagen liksom? Tja... Bullen fick hela kön in i affären att bråka med några som gick före alla i kön. Tillslut kom vakterna och de fick inte gå in. Skitkul!
Köpte en väst och smycken - that's it.

Nu är jag hos David. Vi ska göra ansiktsmask.
Nu piskar han mig. Bäst att gåå...

jag bara klagar

Jaha... Jag blev sjuk av sprutan. Just my luck. Var på en lektion sen pallade jag inte trycket mer och var hos mormor och sov till två och sen åkte jag och David hem.

Imorgon ska vi till Ullared. Det är lönehelg och jultider. Lär vara tjockt med folk.
Nu ska vi titta på Matrix.
puss

börjar ta formen av en gris...

I skolan idag var det dags för OP08A att dumpa plastarmarna. Alltså, det betyder att idag har jag gjort mitt första stick EVER på en riktigt människa! Och hur gick det då? Jo. Det gick hur kalas som helst. Jag började på Anna, jag var nervös men skakade inte det minsta. Blodet rann ner i röret så fint. I MADE IT LIKSOM! Och Anna som stack mig var lika duktig hon :)

Vid två mötte jag upp Erika och vi gick ner till Skogslyckan och skrev på pappret, tog en nummerlapp och 40 minuter senare var vi vaccinerade mot svininfluensan. Det gjorde inte ont att ta sprutan, men nu har jag ont i min arm :( 

Så, idag har jag varit lite av en nåldyna känns det som. 
Nu ska jag nana.

såhär ser jag ut just nu


så jävla blodigt

Sånt äckligt mensigt humör har jag varit på idag. Det har liksom gått upp och ner. Ner och upp. Började med att jag fick köpa nytt skolkort eftersom jag slarvat bort den andra. Sen fortsatte det. Cpade ur på Mattias och Tobias. Skrattade åt dem. Blev arg på dem. Blev glad på dem igen. Slog rekord på Snake och knäckte Tobias. 

Och nu. Nu orkar jag inget alls. Sitter här och försöker hitta energin till att plugga. Tror jag tappade den för några veckor sen. Jag orkar verkligen inte plugga till cp-psykologiprovet vi har imorgon. Jag orkar inte ha muntliga nationella i engelska imorgon. 
(Ja, Ståhl jag klagar mycket på att jag inte orkar något)

Jisses vilket osammanhängande och muntert inlägg detta blev :)
På återseende.

091123

Erika är äntligen hemma. Visserligen med ett blåslaget och svullet bröst och smärtor lite överallt i kroppen, men verkligen skönt att hon är hemma igen och att hon mår bra. Fick reda på att Peo har en nackfraktur. Alltså att den är bruten. Fyfan. Bilolyckor. Tur att båda två lever. Älskade familj.

Jag har hostat massa i natt och haft äckligt ont i halsen. Så när klockan ringde idag låg jag kvar i Davids säng och segade. Gick upp halv tio och stack till skolan. Hade glömt mina nycklar så jag bröt mig in i Tobbes skåp, hihi.

Bullen är här nu. Vi ska fixa klart det sista på Davids svenska. Sen ska jag fortsätta att pilla lite med Lisas blogg. Och vid elvatiden så kommer mamma och pappa hem. Saknar dom!

Och för övrigt så blir jag så jävla förbannad på människor. Hur har man mage att stå och skratta och ta kort på någon som ligger ner, som mår dåligt, som behöver hjälp? Hur kan man stå där och inte ha ett dålig samvete? Fyfan för er. Seriöst. Fyfan.



hello

Ja fyfan, här har det då varit taskigt med uppdatering den senaste veckan. Men jag har haft fullt upp med att vara med David. Eftersom mamma och pappa varit utomlands och Erika varit i Scottland (vilket iofs med är utomlands...) så har David bott här hemma med mig sen i onsdags. Det har varit hur mysigt som helst. Älskar dig bubben.

Nu är Erika och Fälle här också. Jag och David ska snart åka hem till honom. Sleepar där och imorgon är det fullt fart mot helgen igen.

Och jag vet att jag är en jävla lipsill, men Erika och Peo, jag älskar er. Jag blir ledsen. Skönt att ni mår bra. Även om ni inte är okej.

Sammanfattning av helgen :)

Fredag: Efter skolan gick jag, Tobbe och Bajen ner på stan och åt på Excelle. Vid fem bowlade vi och efter det åkte vi buss hem till Bajen i Lessebo! Kvällen bestod av 4 filmer, godis, cola och mys.

Lördag: Kollade på ännu än film med Bajen och vid tre åkte jag in till stan. Åkte hem till David och var där en stund, sen kom Josse och Stark och hämtade oss, vi åkte till Husebys julmarknad. Det vart riktigt mysigt! Så nu är julen välkommen haha. Runt åtta var vi klara, så Stark körde hem mig och David till mig. Vi bakade och kollade på film. Efter att jag följt David till bussen sen, åkte jag med Erika och Ellen hem till Ellen och sov där :)

Och idag har jag varit ute och sprungit med syster. Och nyss var jag och köpte godis.

status



Jag är så jävla cool.
Lisa med lite. Men hon ser bara sur ut.
Jag har skuldkänslor // bajjen

men suuuuuuuuuuuug

Just nu skulle ett mejl från min samhällslärare om att vi har inställd lektion imorgon på morgonen vara helt underbart. Sen skulle jag vilja att Göran skriver att vi inte har någon matte imorgon heller. Men man kan inte begära för mycket. Jag ska snällt gå till skolan och på de lektionerna imorgon. Även om det suger balleeee!

Btw så tog jag mitt första ven-prov idag! Det var verkligen roligt och gick kalas! Sen vart niorna på besök idag, så jag skulle ta ett blodprov när de tittade på. Fyfan vad jag skakade. 



halli hallå



Jag är så jävla poetisk med mina cambilder jag tar hela tiden.
Men a, mina naglar är målade och numera är mitt hår nästan svart... Hum. Det är kul ju. 
Nu ska jag sova. Och klockan är bara fem över nio :o

Dessa I-landsproblem...



... men life's a bitch förfan!

I believe in you

"Hej på Er!

Vill tacka er alla för de fina hälsningar jag fått från var och en, det värmer och betyder mycket för mig när jag nu fått en verklig sjukdom att kämpa mot. Nu är det inte bara teorier längre. Jag vill att ni ska veta att ert stöd ger kraft och jag kämpar på så att vi ska ses snart!

kram, Åse"

Kämpa Åse. Du klarar det. 
Saknar dig.

Jag är uttråkad

Fan vad jag är het.



farsdag

Det är pappas dag idag. Och det ska firas med att äta ute med familjen. Hur mys som helst. 

Förövrigt är detta en sån dag när man inte orkar ta tag i något. Jag menar, jag känner mig superstressad över skolan, men ändå orkar jag inte dra tummen ur röven och börja med alla läxor. Men ah. Jag reder mig. Jag är trots allt ganska bra på att hantera sånna situationer.

pics with sis

jag älskar dig

...

Åh. Jag vill bara att allt ska bli som vanligt igen. Att Åse inte ska vara sjuk, jag hatar det. Jag vill inte att Bajen ska vara sjuk heller, jag hatar det med. Jag vill umgås med dig. Henne. Honom. Jag gillar inte förändringar.

091106

När vi slutade skolan stack jag, Lisa och Tobbe ner på stan och köpte ett kilo godis, två blommor och ballonger till Bajen. Sen gick vi upp till mamma och fixade med Åses brev med alla "vi tänker på dig" och "saknar dig" lappar. Därefter promenerade vi till lasarettet och besökte Bajen. Satt där och pratade, åt godis och lekte. Jättemys. Bli frisk nu bästa vän.



gossip

Denna eftermiddagen blev inte alls som jag hade tänkt mig. Idag skulle liksom varit en sån där "slötitta på TV och halvsova i soffan- eftermiddag". Men nej. Nu var det så att jag och Tobbe fick reda på idag att Bajen har hjärtmuskelinflammation och ligger på hjärtintensiven. Eftersom vi älskar vår vän, letade vi upp han på sjukhuset. Och efter många om och men hittar vi honom. Så, istället för att slöa hemma, spenderade jag eftermiddagen på ett litet rum på Växjö lasarett, glodde på TV, pratade skit och åt omelett haha.

Imorgon ska vi tillbaka och ta med oss choklad :)
Krya, bästis!


the decision

Jag funderar på hur länge till jag ska hålla ut? När är det dags att fatta "the big decision" liksom?

today

FYFAN vad det vart kallt ute idag. Frös ju för helsike nästippen av mig. Inte nådigt. Och till råga på allt har vinterns första snö fallit ner från himmelen. Asgött. Jag vill åka pulka. Nu... Problemet är bara det att det endast faller fjun. 

För att fortsätta tjata om skolan. Engelskan gick kalas. Plus att vi fick tillbaka våra psykologiuppgift idag. Jag fick MVG-. Lika oväntat som det underbara resultatet i samhällen. Now you know.

scones



Och shit! Jag är världens bästa. Jag gjorde scones innan. Så jävla gott!
Nu ska jag duscha och sen plugga. Och efter det ska jag kolla på Livvakterna med mor.

hello my friend

Aaaaaaaaaaaaaaah. Så känner jag just nu. Jag är SJUKT trött. Jag höll nästan på att dö på riktigt på brottningen idag! Sinnessjukt. Mina armar vek sig när jag skulle stå på händerna, så jag ramlade in i väggen och såg hela livet passera mina ögon... Haha. 

Iallafall, vi hade engelskaprov idag. Det med lucktext och läsförståelse. Och det gick ju galant! Eller något. Imorgon ska vi ha det med glosor och grammatik, så det ska jag plugga på snart. Askul. Och btw så fick jag VG+ på samhällsprovet vi hade innan lovet. INTE VÄNTAT! Men det tackar vi för.

everybody hurts



mitt hjärta. saknar mitt hjärta. 
och ikväll gör det ont i mitt hjärta.

oh fuck, it's me



Jag tycker dessa bilder var sådär, snygg-fula ni vet. 
Ser lite nerpundad och svullen ut men... Tja. Whatever. This is me.

so goodbye

Idag har jag avsatt min plats som players-medlem. No more fucking players. Så jävla gött.

Nu sitter jag och snackar i telefon med bästis. Mina naglar är röda.
Min nacke knakar när jag rör huvudet åt sidan.
Men. Fan, livet är nog ganska nice just nu.



what to do

Idag är en sån där jobbig dag. Först så hade mormors cykel punka, så jag fick gå fort som fan upp till träningen. Sen messar Martina mig och skriver att vi inte har några lektioner idag. Askals ju! Men nej. Jag kom på att jag var ändå tvungen att stanna kvar i stan, för jag ska på ett äckligt players-möte idag. Som börjar nu vid två. "ALLA MÅSTE KOMMA". Fan vad sur jag blir.

Kul hemma hos Bajen igår iallafall. Vi kollade på "I döda poeters sällskap", så nu slipper jag läsa boken i psykiatrin. Och förövrigt hade han världens sötaste kattungar!

Here we go

Okej, idag ska jag leka med Bajen och Giffen tror jag. Så, om en timme ska jag åka ut till Lessebo. Bussen går då. Om jag har tittat rätt på busstidtabellen det vill säga. Jag fattade ingenting av den, den ser verkligen inte ut som vår... Kan inte länstrafiken bara ha lika dana tabeller så man förstår? 

Aja. Vi lär ju märka om jag kommer fram eller inte.
Kärlek

bloody sunday

Godmorgon! Min svenska är klar, jag har druckit vanilje te och allt är tipp topp. Eller tja. Det är kusligt tyst i huset nu när Moa och Tom inte är här... Och det är söndag.
So. Vad händer idag liksom?

RSS 2.0