skolan

Jag är så trött. Jag sov hos mormor i natt, helt ensam. Det gick ju kalas, förutom att jag vaknade titt som tätt och hade jättejobbiga drömmar. När klockan ringde på morgonen var jag död. Jag kände mig febrig och ville bara hem. Men drog tummen ur röven och åt och gjorde mig i ordning och gick till skolan.

Skolan känns så jobbig nu. Jag försöker skriva min religion men det går ganska dåligt.  Fattar inte hur endel kunde skriva tre sidor på datorn? Min är en sida... Fuck. Redivisning av vårt svenskaarbete imorgon, matteprov på fredag, sen kommer prov på cancerområdet. Allt känns jobbigt. Jag dör! :(

kram

Sitter och äter popcorn hemma hos David. Vi ska göra oss i ordning nu och sen laga laxpasta :)

I onsdags kom min faster Jessica och kusin Linda ner. Anna skulle med kommit, men hon var sjuk. Det har i alla fall vart jättemysig att ha dom här ♥ Och om tre veckor kommer Anna och Jessica ner :)

New moon

Lisa ville så gärna att jag skulle skriva här när jag hade sett New moon. Så, igår läste jag ut boken och idag låg jag i min säng och kollade på den. Med världens sugigaste kvalité. Och jag måste tyvärr säga att precis som Twilight så var den inte alls lika bra som boken. Den var inte dålig, men inte skitbra heller. Och jag tror jag måste se den igen, utan skitkasst ljud och bild för att få en riktig uppfattning om den haha.

puss på empi




söndag

Men halli hallå! Det är söndag igen vilket alltid är lika depressing... David åkte hem för en stund sen och här sitter jag nu och väntar på att Erika ska bli klar med maten. Hon ska göra biff och grönsakspuré. Grönsakspuré... Låter som barnmat, men när Erika sa grönsaksmos så lät det bättre!

I alla fall, i fredags efter skolan gick jag, Martina och Lisa på stan lite, sen var vi uppe hos Martinas mormor en stund. Var nere och bowlade sen, Lisa och Martina fick en ny bästa vän - Alvar haha ♥ Mina små gosar följde med mig hem sen, massa mys med film och prat.

Igår städade jag, gick en lång runda och hälsade på farmor och farfars grav. På kvällen kom babe. Alltid lika mysigt :)

krabba

Här ligger jag i min säng och ska plugga. Det går ju braaaa hihihi





torsdag

Idag gymmade jag för första gången sen i september typ. Och fy fan. Det var sinnessjukt jobbigt och jag var hur svag som helst :( Blöö! Måste komma igång igen! Och jag längtar till träningslägret i Italien i april.

Nu måste jag skriva min recension till boken om cancern vi läste. Det var två månader sen jag läste ut den. Frågorna är SVÅRA. Och jag kommer inte ihåg så mycket från boken. Heja mig! :) 


blubb blubb


Tycker om er flickor :)

onsdag

Men gud så härligt det vart att sluta vid halv tio idag! Mycket bättre än igår. Var och skrev in mig på körskolan idag, sen gick jag och några i klassen ner på stan. Köpte mig två nya tröjor. Mötte babe sen, vi var på Skåres och fikade sen åkte vi hem till mig och mös. Kärlek 

Full fart mot helgen nu!

Mjau

Fyfaaaaan för att gå i skolan till fem. Jag är cp trött, ashungrig och mer trött.
Nu ska jag äta och sen tänkte jag kolla på OC hela kvällen!



måndag

Seriöst, det här med att skolan har börjat igen är INTE okej. Jag har inte känt mig så här trött på länge. På svenskan ville inte mina ögon vara öppna, sjukt jobbigt. Jag vill ju vara intresserad! Är redan less på allt. Imorgon börjar jag klockan 8 och slutar vid 5. Kalashärligt ju!
´
Anyhow, roligt att träffa alla i klassen igen. Vi är så mys, kan inte säga något annat :)

miss u




Orkar ni läsa så gör ni, låt bli annars. Detta är iaf vad jag känner.

Jag förstår inte varför jag alltid ska behöva försvara mig för allt. Är det ett bråk, går något fel, mår någon annan dåligt så är det alltid mitt fel. Fast jag kan ju inte säga något annat än att jag är van vid det nu. Men är det aldrig någon som tänker på att det inte alltid är mitt fel? Är det ingen som tänker på att jag också har känslor och att jag blir så jävla sårad när folk skyller på mig även fast det inte bara är mitt fel. Vet ni vad? För att vänskap, förhållande och allt liknande ska fungera krävs det att två personer anstränger sig. Inte bara en. Och då krävs det även att två människor kan se sitt fel i en situation. Inte en. Jag kanske gjorde fel. Men det gjorde du med. Jag kan inte stå upp och ta alla smällar. 

Att bli anklagad för att ta en person ifrån någon annan gör jävligt ont. Lita på mig, jag vet. Jag vet att ni inte tycker om att jag är så mycket med David. Det är fel tydligen av oss. När vi umgicks för lite så stod ni på min sida. Jag kom till er för jag litar på er, tycker om er. Ni höll med om att jag och han borde ses mer. Och nu. Nu när jag umgås med honom mycket så är det fel. Jag tar honom ifrån er. Och vet ni vad? Jag ber hemskt mycket om ursäkt. Jag ber om ursäkt för att jag är lycklig för en gångs skull. Jag har kanske inte haft samma problem som alla andra, lika svåra som alla andra, men lita på mig, mitt liv har inte heller varit en dans på rosor. Har någons liv någonsin varit det? Så nu när jag verkligen är glad och känner att mitt liv är bra, så blir jag ner sparkad igen. Ni har känt honom längre, det vet jag det med. Men om ni är så rädda att förlora någon, ta aldrig in en ny människa i en vänskapskrets.

Jag funderar ofta på hur mycket en människa ska orka ta. När går det över gränsen och när är det dags att sätta stopp för allt? Jag vet inte hur jag ska göra längre. Om allt detta är värt det. Ska jag verkligen behöva välja? Kan inte folk acceptera hur något är. Jag önskar av hela mitt hjärta att det skulle ske. Lika mycket som jag önskar att folk kan se mig som en person med känslor. 



.

Har aldrig känt mig ensammare än i kväll. Bortglömd. Ledsen. Misslyckad. 
Allt är alltid mitt fel.

Ångest

I natt drömde jag att skolan hade börjat igen. Hela klassen skulle ut och äta, men av någon anledning så "glömde" de berätta det för mig, så jag satt helt ensam på Teknikum vid en dator och förstod ingenting. 

Att skolan börjar imorgon känns. Jag blir alltid lite smånervös, inte för att jag behöver oroa mig, men jag blir det ändå. Och min dröm gör det faktiskt inte lättare. Skolstart betyder alltid ångest. Fan.



OP08A

lördag

Avatar var hur bra som helst. Det var en av de bästa filmerna jag har sett i hela mitt liv. Och jag blev kär!

Ikväll har jag, mamma, pappa, Erika och Adam spelat kort och ätit Bullens varmkorv. Så himla mys. Det behövdes, men tanke på att min dag har varit hur äcklig som helst.

Nu ska jag kolla OC. Älskar det


fredag

Idag är det min och Davids dag, 19 månader nu :) persikan, du är liv! 
Ikväll ska jag, David, Erika och Adam ut och äta, sen ska vi se Avatar. Mys!


Jag älskar dig

igår

Igår vart bra! Mös med David på morgonen, sen åkte vi hem till Josse runt tre. Hon hjälpte mig med mitt hår, det blev kalas snyggt! Vid sju åkte vi hem till Davids och Josses moster. Vi åt god mat och kladdkaka! Vid halv nio åkte jag och David igen, vi skulle till Nicke. Ellen var där när vi kom, så vi började laga mat. Haha ja, vi åt två gånger. Var hos Nicke resten av kvällen, det vart jättemys. Klart en bra start på det nya året :)

RSS 2.0