17 again

Kom nyss hem från stan. Åkte in halv sex med Johanna och Hannah, sen träffade vi Emelie, Erika, Adam, Johanna och Kim. Vi gick och köpte mat på pastabaren/subway sen stack vi ner till sjön och åt och mös i solen! Vid åtta gick vi upp till Johan en snabbis sen gick vi till bion och mötte upp Kempa och Wesslan och köpte en varsinn biobiljett till 17 again.
Filmen var faktist riktigt bra, en typisk tjejfilm tycker jag. Men det gillar vi! :D
Mysig kväll med Spanienfolk! + Kim haha.

Nu ska jag sova, ska upp vid fem imorgon, sen drar jag, Erika, Ellen, mamma och mormor till Ullared. På kvällen är det fest hos Johan. Taggad inför valborg, ohja!

"SWEET BABY JESUS" (L)



bury me deep inside your heart

Längesen jag bloggade nu :O
Men iallafall, jag åkte ur stalker-leken i fredags, efter oerhört osjysst spel av Filip och Tommy.... Nåväl, vad är en bal på slottet?
Efter skolan i fredags var det först Samarkand med Issa. Jag köpte två par nya skor. Sen var det dags för träning, efter den bar det av ut till Sandsbro med Ellen, Erika och Andera. Mötte upp Emily och co vid pizzerian och sen gick vi ner till badplatsen. David, Nicke, Josse och Stark kom sen! :D Vi skulle grilla och mysa. Okej alla mös men ingen grillade. Eller jo, Andrea grillade envist sin korv på en jävligt dålig eld ^^ Och Knutsson-barnen grillade och delade med sig av sina marsmallows haha. Var iallafall en bra kväll! :)
I lördags var jag på stan med mamma och syster, köpte en rutig kjol och en ny mobil! På eftermiddagen kom dos-David och vi kollade på bilder från Spanien, var ute och gick lite och tog kort. Var borta hos Ellen lite med. På kvällen grillade vi med mamma, pappa och Erika! Riktigt mysigt!

Imorgon är det redan onsdag och sista dagen i skolan denna veckan, asnice ju! Älskar vi inte långhelger? :D
På torsdag morgon åker jag, Erika, Ellen, mamma och mormor till Ullared. På kvällen blir det festligeheter med friidrottarna och David ska vara med! Sen ska jag sova hos han! :)
Längtar till helgen en bit, ska vara ensam hemma! Hoppas David kommer förbi en dag haha :D


David <3

the shit is bananas

Hola amigos!
Det har varit en riktigt rolig dag i dag! Skolan flyter på, jag har blivit indelad i en grupp för vårt projektarbete nu, känns skönt!

Och idag har jag fortsatt min jakt på mitt lilla köttstycke som jag ska döda med min banan. Jag var så nära idag, fick tag i hans arm men han slet sig loss :( Men imon då jävlar! En sak som är lite stressande är att min stalker som ska döda mig är mig hack i häl. Idag kom han in i matslen där jag satt och jagade runt mig där inne, sen skulle jag springa ut men hans kompisar stod och blockerade utgången, så han kom ifatt mig och höll fast mig. Jag hade cykelhjläm på mig, så han var tvungen att ta mig på näsan, så jag höll händerna stenhårt över min näsa och han lyckades inte få bort dem, tror säkert han försökte i 10 minuter! Haha, han hade världens skabbigaste banan med, helt svart och äcklig, så tillsut blev den mos och det kom massa på min kläder. Han släppte mig då iallafall, men 5 minuter senare kom han ifatt mig igen med en ny banan, men jag slet ur den ur hans händer och stampade sönder den, så jag klarade mig idag! :D Fast jag blev utan mat, för jag kunde inte gå in i matsalen igen och äta. Efter letade han efter mig resten av dagen och kolade upp mitt schema! Imorgon gäller det att vara på sin vakt, för nu är det krig!

Klippte mig efter skolan idag med, det blev jättebra tycker jag! Är väldigt blond nu och det blev inte alls så kort och allt det slitna är borta! Jag känner mig som en ny människa :O haha


Såhär vacker var jag i min hjälm! :D


Mina kläder som är nerkletade med banan :(


And my knew hair cut! :D


*kräks*

Jag vill åka någonstanns som inte är i närheten av Växjö, typ till Göteborg och hälsa på Peo, Nina, Emmie och Noah. Dom är sjukt saknade. Ska fan höra om jag får åka dit över en helg snart. Ringer dom imon tror jag, det låter gytt.

España

Så, nu ska jag ger er en snabb liten sammafattning av veckan i Spanien!
Började med att åka buss från Växjö till Danmark ett på måndag/tisdag natt, flyget gick från Danmark till Spanien 6,20. Jag sov hela vägen på flyget. När vi var framme fick vi titta omkring vid hotellet och äta lunch innan vi fick våra rum. Då gjorde vi även upptäckten att Johan Wissman var på samma hotell som oss och skulle träna på samma arena, soft! Senare på dagen gick vi till arenan, kom fram efter kanske 45 minuter eftersom vi gick vilse.
Resten av dagarna tränade vi satan, jag och Erika fick kasta massa och det gick förvånadsvärt bra! Det var både jobbiga styrke-pass och chill kastning. Vi hade ett pool-pass i den kalla poolen, men det var sjukt jobbigt men kul. Vi gymmade och svettades. Vi hade kvällsaktiviteter, tex. en turnering i kortspelet som jag och Hannah kom på andra plats. Vi hade musik-quiz och Talangjakt. Vi var ute och festade i Benidorm på fredagen och hade vår lediga dag på lördagen då vi shoppade. Kvällen innan vi åkte hem mös alla tillsammans på rummen, sen åkte vi in till Benidorm och besökte Bahamas, samma ställ som i fredags. Där var det riktigt kul! Kom hem vid tre på natten och gick upp halv sju. Åkte från hotellet halv åtta och flyget gick 10,30. Kom till Danmark vid två och halv tre åkte vi hem mot Växjö, där vi var vid tjugo i sex.
Hemma efter en underbar vecka, hur roligt som helst. Folket är asnice!!! Vädret var bra, förutom lördag kväll och hela söndagen då det spöregnade och åskade.
Och jag fullföljde mitt enda mission i Spanien, och det var att jag åt glass VARJE dag, asnice! :D

Här är lite bilder med! Kolla på dem om ni vill, men dem är skitnice :)



Stalker

Tillbaka i skolan idag! Och det var roligt att träffa alla igen, men jag känner ju hur mycket jag har missat! Idag hade de prov i med.grund som jag måste göra snart, sen har de börjat med projektarbetet och jag har inte ens en grupp :( Sen ska jag skriva mitt engelska-tal i helgen och börja läsa engelskaboken, plus skriva klart det sista på omvårdnadsuppgifterna! Haha omg, jag tror jag vill dö :)

Första dagen för mig i Stalker-tävlingen idag, och jag hade så bra koll på läget på min lilla person jag ska döda. Var bakom honom och skulle peta honom på näsan med bananen (eftersom han har badring och då är man skyddad och kan bara bli tagen på näsan) och så vänder han sig precis om, så han springer utav helvete genom hela skolan och ut md mig efter sig. Man jag tog inte han, för han sprang utanför skolans område, och där fick man inte ta varandra informerade han min så vänligt om. Gjorde 2 försök till att döda honom, men hans vänner hjälpte honom och skrek när de såg mig. Stod bakom mjölken i maten och väntade, men hann inte ta honom eftersom hans vänner skvallrade... :O Men imon då jävlar gäller det, men jag måste passa mig för då vet jag att min stalker som ska döda mig är i skolan. Jag satsar på att ha en cykelhjälm på mig :D

Tänkte jag skulle lägga upp lite bilder från Spanien här snart :)


back on track

Hemma från Spanien igen och det kan ta sig någon stanns, jag vill tillbaka!
Så sjukt jävla underbart att det tar ungefär 10 minuter när man kommit hem innan man är tillbaka i samma stres som innan man åkte. Underbart... Verkligen!

Anyhow, jag har haft det sjukt jävla nice! Och tiden gick skitfort, hade inte bangat på en vecka till.
Ska lägga in lite bilder och skriva mer sen tänkte jag, för jag pallar inte. Gick upp halv sju i morse och sen har vi rest i 10 jävla timmar. Baa

Ska ut och gå med Bullen snart! Puss på det iallafall!


Goodbye waves

Jahaja folket, nu är klockan alldeles strax tolv nollnoll. Eller nollnoll nollnoll... Det betyder att snart kör mamma in mig och Erika till stationen och sen bär det av till Danmark och vidare till Spanien.

Det var inte förens pappa kom ner till mig och Erika när vi satt och tittade på TV och sa hej då till oss som jag kom på att jag är nervös. Det är första gången jag åker utomlands utan mamma och pappa. Jag kommer verkligen sakna dem, kom jag på då. Och jag tror att jag kommer ha liite hemlängtan. Men det ska ändå bli sjukt kul! :)

See you in a week.
Hejdå Sverige

"Den sista måltiden"

Tiden går fort. Nästan för fort... Iallafall kvällen igår och dagen idag. Jag var hos David och sleepade där och tiden gick... för fort. För nu kommer jag inte träffa honom på en vecka, and it makes me kind of sad. Kommer sakna min plutt!

Och nu har jag äntligen dragit tummen ur röven och börjat packa lite smått. Hatar verkligen det! Jag sprang nyss runt och hoppade och gjorde höga knän för att se om jag kunde röra mig i mina shorts, och det kunde jag! Så nu har jag packat ner dom! Alla mina eluttag är förövrigt upptagna. Laddar allt som jag kommer ha nytta av. Även min kamera som suger, men haha den får fan duga! Just nu känns det som om jag kommer ha för mycket saker med mig. Som vanligt. Jag får helt enkelt pressa ihop väskan sen. Som vanligt. Hahaha som sagt, det här med att packa är verkligen INTE min tepåse...
Jag måste skriva färdigt de sista omv.uppgiftera med ikväll. Pallar ju inte :'(
Vi ska grilla sen. Som den sista måltiden... Det där lät deep...

Vi åker från Växjö till Danmark klockan ett i natt. Sen vid sex åker vi till Spanien. HELYLLE.
Ha det bra hemma folket!


Påskafton

Glad påsk!
Idag har Erika och jag målat ägg! Och varit och köpt skor inför Spanien! Två dagar, 10 timmar och 38 minuter tills vi åker haha


kaskad

Idag har jag, David, Josse och Nicke varit i Tingsryd på äventyr! :O
Åkte bussen till stan 9,25 men vi åkte inte förens elva ^^ Först beskte vi Kaskad och det vart VERKLIGEN litet, haha mycket mindre än vad jag kom ihåg det när jag, Erika och mormor var där! Iallafall, det var ganska kul ändå, bara man är med rätt folk så! :)
Vid två-tiden gav vi upp badandet och duschade och sen åkte vi till Börjes! Åt först maaat, kebab, pizza och hamburgare och sånt skit! Sen gick vi upp på Börjes då och fikade. Deras kaffe kostar hela en krona och femtio öre... O-M-G! Jag fikade iallfall på te (även det för en krona och femtio öre!:D) och en sockerbulle med vaniljkräm. Hela kalaset kostade hela nio kronor och femtio öre! Hahaha
Åkte hem sen till Nicke och var där en stund, sen var vi med hans mamma och handlade. Mamma ringde mig då, så jag åkte ner till stan och mötte henne och pappa där och åkte hem och åt! Sen cyklade jag och syster min bort till Ellen och gav henne ett litet påskägg. Senare kom David och Nicke med! :) Var ute lite med Bullen sen med!

Mys dag tycker jag allt, men jag saknar David! Cry me a riverrrrrr!

jobb och david

Idag har varit en riktigt bra dag, så glad som jag har varit idag var längesen!
Började med jobb från tjugo över sju till klockan fyra i eftermiddags. Till min och Erikas stora förskräckelse har de nu sänkt tiden på fikarasterna, nio-fikat är nu 20 minuter och två-fikar är 10! OMG! :O Det är ju fikat och rasterna vi lever för. Liksom... Jaha bara en och en halv timma till fika, sen 2 timmar till lunch, ni fattar ju! Haha

Efter jobbet idag åkte jag till David! :)
När jag kom till honom så fick jag tio röda rosor! En ros för varje av våra tio månader som vi firar idag. Men min teori är att David vill gifta sig med mig nu. ;) Vi tittade på film, Meet Dave och sen spelade vi lite gitarr, mest David faktist ^^ Gick och köpte en varsin plopp och dricka. David köpte en cola och jag en Mer. Även om jag egentligen med vart väldigt sugen på cola, men jag tyckte det såg dumt ut om vi köpte likadant så jag hoppade det idag. haha

Nu ska jag sova, för imorgon ska jag, David, Nicke och Josse åka till Kaskad och bada!
Pöss

Min och Davids framtid är planerad!

Hej hej (A)
Idag har jag och David pratat om vår framtid! :D Vi tänkte att eftersom det är vår 10-månadersdag imorgon så var det dags nu! Vi har kommit fram till att innan vi är 25 så ska vi skaffa en katt och sen en hund. Sen vill vi ha 7 barn! Vi ska flytta till en lägenhet på Araby, eftersom det är billigt där! Hittar vi en billig lägenhet någon annan stanns går det bra det med. Vi ska ha en fin bil, men måste förmodligen köpa en liten buss sen så att alla knoddar får plats! Men det tar vi som det kommer, man vet ju aldrig vad som händer menar jag ;)
Kolla bilderna så ska ni få se våra planer! Vad tycker ni?! :D



En sån här katt vill vi ha :D


Och helst en sån här sötnos till hund! :D


En sån har fin lägenhet, eller något liknande :)


Denna fina pärlan ska vi glida runt i, innan det kanske är dags att byta till något större...


... som den här!

Vi har dock inte bestämmt någon barnvagn ännu, kanske kan ta den jag eller David hade när vi var små. Det återstår att se! :D

The final countdown

Nu mina vänner närmar det sig. Idag är det endast en vecka kvar, sen åker vi till Spanien! wunderbar!

Och idag var det första dagen på påskolovet. Och första dagen på jobbis för denna gången. Som vanligt gick tiden faktist ganska snabbt, för jag och Erika har verkligen roligt tillsammans! :D På fikat fick vi tårta idag, inte så gott som jag hoppades på :'( haha.
Efter jobbet joggade jag upp till Vallen, sen kom Erika några minuter senare och ordnade en liten träning åt mig. Idag vart det intervaller, jobbigt men kul! Skönt att vara igån igen! :)

Ikväll har Ellen pellen vart hemma hos oss. Vi har tittat på Förtrollad och myst!

Nu ska jag sova!


Syster alltid lika snygg på jobbis haha :)

blodig söndag

Idag har det inte alls vart särskillt bra väder :(

Har iallafall varit borta hos Ellen största delen av dagen, vilket är uppsakttat! :)
Vet inte riktigt vad vi gjorde... Kollade lite på film och sen vet jag inte vad vi gjorde fram till kvart i åtta då David kom! :O Vi åt iallfall pizza som jag blev tvingad att cykla och hämta. Sen tittade vi lite på Wipeout och Parlamentet. Och sen cyklade jag hem, för jag ska ju jobba imorgon. Roligt... Men jag får ju pengar!

Och tack för att du ignorerar mig :)


tre-rätters :G


Förrätt- ost och skink-snittar och sallad
Huvudrätt- köttfärspaj
Efterrätt- pannacotta

Syster är bra! :)

Var med Sara, Sandra och Felicia sen.
Cyklade bort till Sandra och satt ute i deras lilla rum och åt chips och ostbollar och pratade. Ni är mys!

påsklov ftw

Hei hei allihopa! :D
Inget uppdaterande igår, för jag hade fullt upp höhö.
Först träning (yay :D) sen skola. Fick tillbaka matteproven, inte riktigt nöjd var jag då inte!
Efter skolan så var det PÅSKLOV haha och jag stack hem till Emma, bytte kläder och sminkade mig hos henne. Sen satt vi och tittade på Kvarteret Skatan lite och skrattade massor! Runt halv nio ringde David och sa att de skulle hämta upp oss i Thims van, så vi åkte runt lite i den, jag, Emma, David, Ronja, Nicke, Balle och så Thim då ;) Kvart i tio gjorde Ellen och Andera oss sällskap, sen åkte vi till Nickes bror och hans kompisar och var där ett tag. Sen körde vi lite till, lämnade av Ellen i Gemla och sen blev jag och David avsläppta hos honom. Och då sov vi :) Bra summering av dagen tycker jag allt!

Idag är det skitvarmt, var 21 grader i solen! :O Men det gillar vi!
Pappa hämtade mig hos David vid fyra, sen fick jag övningsköra lite. Det gick bra, förutom att jag nästan craschade växellådan haha :O
Sandra ringde nyss och frågade om jag ville leka med henne och Felicia och det ville jag nog ;)
Ska bara äta tre-rätters med mamma, pappa och Erika innan! :)

dag x

hoho, idag har det vart en chillig dag, härligt!
hade först svenska, sen omvårdnad där vi skulle göra klart våra arbeten som vi håller på med. Vi skulle inte samlas innan vi slutade, så jag, Martina, Elin och Lisa drog till Dag X.

Det var så sjukt, vi skulle in på H&M innan vi skulle ta bussen, så innan vi går in i Linnégallerian kommer det fram en tjej till oss och undrar om vi vill vara hårmodeler. Hon skickar upp oss till frisören där, för vi ville kolla läget ;). Om vi ville vara hårmodeler skulle de färga och klippa håret, men när vi gick upp dit då så sa de att det bara skulle vara korta frisyrer. Så ingen av oss ville det, haha. Jag håller ju på och sparar till långt :O
Iaf, när vi går därifrån och ska in på H&M så kommer det två nissar från SR kronoberg, den radion ni vet och vill ställa lite frågor och så till ett program som ska börja. Frågorna var: Vad är trampa snett? Har du någon idol? och Berätta en vits. Jag körde min vits med den gröna och den gula bananen haha :)

När vi väl kom till Dag X var klockan elva, gick där sen stund sen stack vi och åt på McDonald's. Mysigt! :)
Sen åkte jag hem och hoppade av vid Ellen. Vi satt ute på balkongen och mös, sen vid tre-tiden kom  Nina. Riktigt kul att umgås igen!
Vid halv sex kom Emma med, både jag och hon ska sova hos Ellen inatt.
pöss


Haha outfit btw :)


Här pratar vi med radionissarna :G

sunny day, yay

O-M-G vad det är härligt med  sol (#) :D
Skön dag i skolan, fick tillbaka engelskaproven och jag fick 101 av 120, alltså ett VG nästan MVG, verkligen glad! :D
Sen var jag med och tävlade i äggkastartävlingen idag, det gick som det gick men haha det vart ju kul iallafall!
Var inte med på idrotten bara för min hals är cp, så jag och Tobbe, som inte heller va med då, "gick" en runda. Haha satte oss på några bänkar precis utanför gympasalen typ, så satt vi där och gottade oss och tog lite bilder ;)

Åkte med syster min till Samarkand sen, tittade på mönster till hennes balklänning och sen var vi inne på H&M, Stadium och sen kollade vi lite på skor! Idag köpte jag en gul BH, sexig! Och två leggings!
Sen körde Erika mig till tandläkaren, fick min efterlängtade bettskena som för övrigt är svårt att prata med ;D Erika släppte av mig hos Ellen sen och vi spelade årets första kubb-match som jag vann överlagset! ;) Sen fick vi ett ryck, så vi tog upp deras utemöbler till balkongen och sen satt vi där i solen och drack kaffe, mysigt!

Nu ska jag, mamma och Erika till Alvesta och titta på garn till min tunika och tröja som mamma ska göra! :)
Sen ska jag nog bort till Ellen en stund till och sitta på balkongen haha!



Haha Tobbe och jag är riktigt sexiga! :D


RSS 2.0