erika

Dagens tankar tillägnas syster. Jag älskar dig verkligen och jag önskar att vi umgås mer och att det skulle finnas mer tid för oss. Jag är en sympatisk flicka och just nu sitter jag och gråter, för din skull. För hur illa du har blivit behandlat av äcklet. Och honom. Man kan tro man känner någon, men man kan ha så fel ibland.
Idag visade jag min elaka bitchiga sida. Som jag kanske ångrar lite, men bara lite. För äcklet är fan värd det. Och att hon skrattar när vi pratar med henne visar bara hur jävla kall hon är. Och han har jag inget att säga om.
Det ända jag vet att den som jävlas med Erika, jävlas med mig. Och nu är det krig.

förvirrad shemale

Jag är nog den mest clever person jag vet just nu. Eller blir jag bara sinnesrubbad av att sitta själv och tänka för mycket. Anyway, idag har jag tänkt och kommit fram till att (okej alla vet redan det) att det är fredag. Och fredag heter ju (som alla säkert redan vet också) friday på engelska. Har man mycket fantasi som jag har, så kan man faktist få den briljanta översättningen "fri-dag". Vilket passar bra eftersom fredag betyder helg och ledig, alltså fritt!

Okej, jag är nog inte så clever. Det där var bara långsök och onödigt!

run for your life

Okej jag börjar undra om jag är sjuk eller vad fan det är med mig, för idag på träningen så valde jag att springa 10 fyrahundrameterslopp, istället för att kasta, HELT FRIVILLIGT. Det är ju så att jag knappt tror det själv. Ännu mer förvånande är att det faktist gick ganska bra, även om jag är halvt död just nu. Men jag är ungefär tusen gånger mer stolt över mig själv än vad jag är trött, mycket alltså. Och gissa vem som kommer sova gott inatt.

Imorgon är det fredag, veckan har gått skitsnabbt som vanligt. Anyway, träning halv nio imorgon sen är det skola och sen bowlingträning! På kvällen ska jag nog till Issa en stund, men jag ska inte med till Club Bella, hell no! Jag åker hem tidigt istället och myser med mamma och pappa, går och lägger mig i god tid så jag orkar gå upp tidigt på lördagen för att åka till Vallen för att vara funktionär. Som kompensation kommer Sofie vara med oss på Atleticum på söndag, askalas! Alltså, resten av veckan kommer alltså mest spenderas på VALLEN.

Nu ska jag duscha och göra engelskan, klapp på axeln.

green room

Fryser fortfarande, jag fattar inte varför det är så sjukt kallt :O
Anyhow, skolan var chill idag. Först hade vi svenska, satt nere i biblioteket och tog det lugnt och skönt. Hade skrivit färdigt min argumentationsanalys hemma, så jag slappade lite. Efter svenskan hade vi omvårdnad, vi flyttade fram den ungefär 40 minuter så istället för att sluta halv tolv slutade vi tio i elva. Eftersom idrotten var inställd idag så slutade vi efter omvårdnaden, verkligen skönt!
Var nere på stan med Lisa, Martina och Elin. Gick till McDonald's och åt och störde oss på fjortisar samt pratade om när vi var små och lekte med Barbie-dockor . Haha riktigt mysigt :)

Åkte hem 12,20 bussen och satte mig och ändrade min design på bloggen. Den får duga som den är nu, iallafall för tillfället. 
Och nu ska jag dricka en kopp grönt te :G
Sen åker jag till Vallen och tränar.

lalalala nu är våren här och jag är en blomma utan något intressant att säga



Bloggen spårar ikväll mina vänner och jag tror jag råkade ta bort mitt förra inlägg men skit samma.
Var hos David innan, vi tittade på "Ett småkryps liv". Den är ju lite småkul! Låg och frös hela tiden, satt vid hans element ett tag, sen fick han dela med sig lite av sin värme. David hade varma händer idag, som annars brukar vara så kalla. Jag tänkte att ni ville veta det hehe.. Tittade typ fem minuter på "Det okända" (som var från Gemla idag) sen kom mamma och pappa och hämtade mig.  Och nu sitter jag här och fryser häcken av mig och har ont i huvudet, så snart ska jag sova och må bättre imorgon! Känner mig sjuk, fetta.

The end

Jag kännde att det vart väldigt många paranteser i det föra inlägget, så varför inte spinna vidare på det? (Och göra likadant) Det skulle ju vara lite busigt...
Idag är det sista dagen i Stockholm. Om jag drar ett djupt andetag (vilket jag inte kan för näsan för tillfället är ur funktion) så skulle jag känna en underbar doft av... Svett! Hell yeah. Var ute och sprang med Mike nyss och idag var det verkligen jobbigt. Mycket jobbigare än när vi sprang i fredags. Idag hade vi motvind och massa snö. Jobbigt att pulsa i den. Ska snart äta Spagetti Carbonara, hur gott som helst. Tåget går hem vid 4 i eftermiddag. Får väl se om vi kommer hem som vi ska denna gången, eller om vi får vända tillbaka och vara ute på en äventyrsresa på 12 timmar, för att komma tillbaka till samma ställe som vi åkte från, som vi gjorde förra året.

Anyhow, det har varit riktigt mysigt och roligt att vara här. I fredags var jag, Erika och Adam nere på stan. Det blev endel shoping, närmare bestämmt en ny rosa skjorta, ljusgrå jeans-leggings, blommoga leggings, linne och öronhängen. När vi kom hem från stan (efter att  irrat runt lite för att hitta till en tunelbanaestation och efter att själva lyckats hitta i tunnelbanan utan att fråga någon) var familjen Björnfot hemma i vårt boende. Blev mys med dem, helt okej!
Igår var jag, Erika, Adam och Moa på Eriksdalsbadet. Vi hade, eller jag kan ju inte tala för de andra, JAG hade iallafall kul. Även om mitt humör var nere på botten i början. Men Moa är ju så söt, så hon fick mig på bättre humör. På kvällen gick Erika, Adam och jag på bio. Vi såg "Bedtime stories". Den var verkligen bra, den var både rolig och mysig. Så se den, bara gör det!

Nu ska jag hopa in i duschen!

Greatings from Stockholm

Hej alla glada (och ni som inte är glada, hej på er också).
Idag (och igår och tre dagar till) andas vi förorenad Stockholms luft. Det är ganska mysigt egentligen. However, igår tog vi tåget 10,34 men det kom 10 minuter sent. Surt när det var svinkallt. Det gick snabbt att åka iallafall, eftersom jag tog med mig min lilla skönhet och tittade på "The day after tomorrow". Och jag antar att det måste sett ganska roligt ut när jag satt med en dator och Erika och Adam med en. Men who cares? Väl framme i Stockholm mötte Mike och Moa oss (och ja, de var BRUNA!) Åkte hem och hälsade på Hanna och Tom och sen var det dags att åka till Globen. Eftersom vi är riktiga friidrottsnördar så tittade vi inte bara på huvudtävlingarna, utan även på förtävlingarna då vi hejjade på IFK Växjöare (och Fredrik från Gemla). Halv åtta var det invigning och vi fick höra "Mamma Mia" flickorna från musilkalen sjunga. Resten av kvällen var riktigt mys och otroligt kul och vi fick se ett världsrekord, ett svenskt rekord och ett värlsårsbästa!

Idag har vi varit med morfar och Yvonne på Lasse Åbergs museum.
Och nu ska jag, Erika och Adam ut och gå :)

saknar david :O

Here we go again

Nu var det längesen jag uppdaterade känner jag allt och det har jag fått höra.
Och det svarta molnet bara trycker ner mig... Haha nej, men jag är faktist jävligt besviken just nu.

Nu ska vi se... Det har hunnit på sportlov sen jag satt framför datorn och spekulerade. Eller, förlåt, sen jag bloggade. Datorn sitter jag ju nästan alltid fastklistrad framför. Känns det som iallafall.
I fredags åkte jag in till stan och träffade Aliki och Issa. Vi åkte ut till Aliki och fikade och mös lite, sen kom Emma, Lisa, Martina och Julia. Då började vi laga mat,  det ganska orginella- tacos. Den kvällens samtalsämnen bestod av 50% bullshit. Ganska mycket handlade om personer vi störde oss på, vi är tjejer så skitsnack är okej! De andra 50 procenten bestod av sex. Ännu en sak förmodligen inte förvånar en. Det var iallfall riktigt mysigt och roligt! hehe
I lördags var det Alla hjärtans dag och jag åkte in till David. Vi lagade mat och idag blev det pasta med salamisås (och ja David, jag tyckte att den var god!) Vi åt glass till efterrätt och sen, som sagt massor med applåder, tittade vi på Titanic. Jag tycker att mina klasskamrater (och alla andra som var så upprörda över att jag aldrig sett den innan) borde ge mig en chokladkaka var, det är helt okej! Filmen var iallafall väldigt bra och ja, jag grät. David med, men det vill han inte erkänna! Efter mys till filmen drack vi te och bytte kärlekspresenter. Massa puss på David

Både igår och idag har jag jobbat. Och jag är en stolt pappersvikare! Hörde ni det? STOLT. (Även om jag inte viker papper då). Det har varit ganska segt, men kul att umgås med syster.
Imorgon åker jag, Erika och Adam till storstaden Stockholm. Det blir GE-galan, shopping, mys med morfar och kunsinerna. Som äntligen har kommit hem efter  och en halv månad utomlands.

Ha ett bra liv mina vänner, för det ska jag försöka ha.


when the gun goes bang bang bang

The Knux- Bang, bang.
Den är naaajz!


zombie

Hade musik för första gången idag, bytte ju till det från dans. Det var verkligen kul med musik och Per var söt! Han är min! Anyway, jag är med i Lisas och Issas grupp och vi spelar Zombie och Love is all around me. Och jag var grym på gitarr tycker jag faktist! Och jag fick ju beröm av Per. Han sa att jag var duktig som kunde spela så pass bra som jag gjorde efter en timme, med tanke på att jag knappt kan ett accord. Eller kunde... Haha jag är stolt. David har ju med musik, sä när vi slutat så tog vi sällskap till stationen, sen kom vi på att jag skulle med han hem innan jag skulle till Växjö Nya. Så åkte med han hem och var där i kanske en timme och en kvart ^^ Vi fikade och jag läste lite med.grund och David tittade på min ordlista med latinska ord.
Åkte bussen till stan vid fem och vid halv sex var jag, mamma och pappa på Växjö nya och gick på handledarkurs, så nu får jag snart börja övningsköra ÄNTLIGEN :G
Åt på Barks med mami och papi sen åkte vi hem :)
Ska se film nu och sen sova. Mysigt

mat!

Det ända jag har tänk på den jag vaknade i morse är mat.....! hahaha, helt sjukt. Har suttit och tänkt på massa gott. Typ sallad med fetaost och räkor! Och McDonald's och godis  :'(  jag är tjock...
Har varit på vallen, var vid kulan och gjorde bort mig lite :) Erika var duktigt iallafall tycker jag, och när jag tittade på alla som tävlade blev jag med sugen på mångkamp! Hannah och jag hade mys, vi åt godis och korv :G

Nu ska jag plugga och sen ut och gå med Bullen.
Ska nog sova på Kanalvägen ikväll med.
Lär bli myyyys.


friluftsdag

Jag har ont i min kropp.
Det var tråkigt att gå idag, det snöade massa och allt var seeegt.
Vi gick två rundor, första var från sjön, förbi polishögskolan, till vattentornet, tillbaka förbi TC sen till sjön.
Sen fick vi grillad korv! åhåhåh :G:G:G
Andra rundan var runt sjön, sen ner typ vid bergundasjön och förbi rondellen med handen och äpplet på Teleborg. Jag dog. Gick i 2,5  timmar :O
Sen har jag tränat ikväll, jag känner mig duktig!

Saknar't

                    
Jag saknar att umgås med Erika&Ellen.
Jag saknar våra promemader, när vi tog massa kort och spelade in filmer.
Jag saknar oss.

time after time

Chiiilll dag tycker jag allt.
Slutade vid halv tolv, soppa i skolan. Då tar man, eller iallafall jag, Aliki, Emmelie, Isabelle, Jenny och Josefin till drastiska åtgärder. Idag betydde drastiska åtgärder Hong kong. Och inte är det första gången vi kommer på besök dit för att äta buffé. Men gott är det ju, hehe.
Träning mellan 2 och halv 4. Gick bra idag. Träningen är inte jobbig nu. Saknar det lite, liiite. Uppbyggnaden är ju ändå ganska kul. Lovade Sofie att jag skulle vara funktionär på söndag med, kommer nog bli nice eftersom Erika ska tävla i mångkamp då, det vill jag inte missa!
Efter träningen var jag på stan med folket, Ellen, David, Emma och Andera. Så, idag har jag äntligen blivit med dataväska. Yey! Ett par rosa solglasögon fick med följa med mig hem!
Imorgon börjar jag halv tio, har friluftsdag och jag har valt långpromenad, 1,5 mil. Lite överdrivet långt tycker jag nog. Men jag överlever förmodligen det med.
 

                                     

Nu ska jag se min efterlängtade film, Kejsarens nya stil två - kronks nya stil.
 Älskar ettan. Hoppas jag älskar tvåan.

Tick tack

Nu är det tiiiisdag igen och då är det logiskt nog onsdag imorgon, vilket betyder att det snart är helg hehe!
Idag i skolan tog vi blodtrycket, jag och Aliki pillade på varandra och det gick brrra! Fast det var då fan så mycket svårare att göra det än vad jag trodde. Och nu har jag äntligen fått svar på något jag undrat länge... Man har stetoskopet för att höra när pulsen börjar dunka, då ska man titta syastolen (arbetsfasen) och när det slutar dunka ska man kolla diastolen (viloasen) De ni, det kan ni inte! He he
Hade matteprov idag med och det känndes riktigt bra! Var borta hos SYV med och frågade om jag fick byta esetiskt val, eftersom jag har kommit på att dans suger. Så ska ha musik, om ingen har tagit den sista platsen då. Får se imorgon :O
Lekte med Ellen sen, vi skulle lyssna igenom alla hennes skivor, men kom typ till 10 st... Inte ens i närheten av alla miljontals hon har!

Imorgon är det skola, träning, sen staaaaaan med de bästa.

Dagens I-landsproblem: Vart ska OP08A på klassresa?
- Förmodligen ingenstanns eftersom vi inte kan komma överens om något. Puss klassen!

that's not my name

                                    

Citerar min nya kärlek.
Saknar min kärlek till farmor&farfar.

Söndagar är meningslösa och tråkiga

Bläää söndag igen och allt är tråkigt och segt.
Finns verkligen inget att göra. Ska träffa Ellen sen, men hon slutar jobba vid half fem så jag måste hitta på något kreativt tills dess...
Jag har hittat kärleken idag btw. The ting tings. Dem är veeeerkligen KÄRLEK! <3

Drömmde att vi åkte till Spanien inatt. Jag vill dit nu!
Stockholm är också välkommet!!!!


RSS 2.0