öjaby

tjaaaa
massa jobb, träning och solanade denna veckan. Är fett trött hela tiden typ, har suttit och sovit på rasterna på jobbet, pinsamt... Haha, men så länge solen skiner är jag glad ändå!

Syster och jag var i Öjaby och stekte idag och åt massa vattenmelon, annanas och mango. Mmmm =D


Moi och syster

Syster <3

Moii

Nu ska syster yster och jag äta varma mackor med kättfärs på! =D


090620

Riktigt tråkigt väder idag. Har regnat 99% av tiden jag varit vaken...
Ikväll ska jag till Ellen, Hon är hos sin pappa på Teleborg för hon sover där när hon jobbar. Så ikväll ska jag dit och göra henne sällskap och titta på film och mysa eller något =)

Saknar klassen btw.
och gör aldrig om det där!

bilder från igår


Gick ner till havet med Sara, Lina och Tove!



Moi vid havet



Mamma och den stooora godisskålen.
Vi hade med oss 2 kg godis. Och dom hade två-tre kilo godis! :O
Jag var i himmlen! Haha

midsommar

Midsommarafton har tillbringats i Mellbystrand hos kusinerna i deras stuga.
Har haft jättemysigt, ätit massa gott och tagit det första doppet utomhus =)

mer uppdatering imon.
nu - sooooooooooooova!

back on track

Hemma igen!
Resultattävlingen (som jag fick reda på att det hette) gick asbra! Jag var sjukt nervös innan, men sen när vi kastade in kändes det bra och det började släppa. Vi var 5 stycken som kastade och fick 6 kast var, precis som i en vanlig tävlng. Iallfall, jag satte årbästa i alla kasten. Och det längsta blev 34,86 vilket jag är riktigt nöjd med! =) Bara några centimeter från pers.
 Nu taggar jag inför världsungdomsspelen i Göteborg nästa helg! =D

Dags att färga löshåret :G!


nervös

Erika och jag ska åka in till stan nu. Vi ska titta på en kamera till Erika. Och sen ska hon köpa en trippeltång med. Jag ska köpa hårfärg och försöka få fin färg på låshåret. Hoppas att det bli bra =)
Vid fyra är det dags för tävlingen sen...Haha, jag är lika nervös nu som jag brukar vara inför en vanlig tävling. Fuck... Kommer säkert gå åt helvete då. Plus att det känns jobbigt att jag och syster ska kasta med dom som är skitbra, som kastar typ 50 meter...

later


090618

Idag är det träningstävling, vilket betyder att på träningen idag kommer vi mäta kasten och de räknas som gilltliga resultat. Det kan ju vara bra för mig som har sämst tävlingsnerver ever. Och det brukar faktist gå bra på träningar. Så önska mig lycka till =)

Och grattis till Felicia som fyller 17 idag! =)

00.49

Humorn ligger på väldigt hög nivå den här tiden på dygnet måste jag säga!


update

Det har varit en ganska bra dag idag!
Började dagen med att gå bort till Bullen och prata med henne, David och Emma. Vi åkte in till stan sen, jag skulle hjälpa Bullen med hennes väska som hon skulle lämna till Fälle.

Åkte hem vid tre igen och lekte med Sandra och Felica.
Vi tog en hel del kort och jag hjälpte Sandra med en blogg. =)



Felicia och Sandra =)

Moi och Sandra


Igen =)

Sandra och Felicia =)

Moi

Btw så ska jag verkligen börja bli bättre på att uppdatera igen!!!

Sommarlov


Första dagen på sommarlovet, hell yeah!
Har inte gjort något alls idag, hur skönt är inte det?! Dock ska jag och syster in och träna snart. Pallar inte med tanke på att vädret inte kan bestämma om det ska vara sol eller regn...

Skolavslutningen var nice, först fika med klassen, sen kyrkan, hem och fika med familjen+morfar och yvonne, sen in till Issa med folk på förfest och slutligen till ryttartorpet =) Galen dag. Men galet skoj!
I lördags åkte jag, Erika och Johanna till Kim för att fira hennes student. Det tog en timma och 20 minuter att åka dit. Och 55 minuter att åka hem... Haha vi körde fel ett x antal gånger. Kom hem runt tio, så jag cyklade bort till Ellen och var där en stund innan jag skulle sova =)
Och igår var det tävling i Karlkrona. Och det gick åt helvete. Ännu sämre än förra veckan. Och det var förnedrande.

Var med Ellen resten av dagen och sov där. Hon fotade mig och på kvällen kollade vi på Disney-filmer. Verkligen roligt =D

Och bättre sent än aldrig, här är lite bilder från systers student =) (som för övrigt var hur trevligt och mys och roligt som helst!)










090613

Dålig uppdatering igen. Men det har helt enkelt varit för mycket studentfirande, och sommarlovsfirande med för den delen, för att jag ska hinna med.

På tal om studenter. Nu åker jag, Erika och Johanna till Kimoch ska fira henne! =D
Later

This far...


This far...
Jag har städat mitt rum och blåst upp ungefär 41 ballonger, skavt upp mitt finger när jag knytit alla ballongerna. Presenterna är klara, nu ska jag hjälpa till ute.
=)

090611

Jaha, idag tar älskade syster studenten.
Och nu när jag skulle hjälpa henne att locka sitt hår satte hon på "We are the champions". Och jag blev verkligen ledsen och fick massa tårar i ögonen. Hur ska det gå i eftermiddag då? haha

Jag är blödig.
Ha världens bästa dag Erika!!!!

hell yeah

Igår var en studentdag.
Johanna, Kim, Emelie, Robban, Therese, Wösse och Ronja tog studenten.
Var först hos Robban med Erika, Adam, Johanna och fler friidrottsvänner. Var där någon timma, sen åkte jag till Öjaby för att vara med på Ronjas studentfest. Bla Ellen, David, Jepser och Bullen var där med. Åkte hem sen och sov hos Emma allihopa =)

Idag har det varit skola. Onödiga lektioner.
Imorgon är det skola. Onödiga lektioner.
Och i min hjärna är det helg just nu.

Morfar och Yvonne kom idag btw. Mys =) hehe

helgen:

Okej, nu kommer äntligen en sammanfattning av helgen =)

Vi börjar med fredag!
Tränade på morgonen, sen mötte jag David i stan och följde med honom när han klippte sig. Åkte hem till honom sen så att han fick testa kameran lite som han skulle fota Erika och Adam med. Jag fick aggera modell medan han provade alla olika inställningar för att se vilken som funkade bäst. Åkte hem till mig sen, där Ellen och Johanna var i full gång med att göra iordning Erika för sin bal. Och när hon var klar fick jag tårar i ögonen för hon var så fin! =') Och Adam var så stilig så! David fotade dem hemma i vår trädgård, sen åkte vi in till stan med pappa och tittade på alla och tog mingelbilder. Och sen gick vi hem till mormor som fyllde 67 och åt smörgåstårta och jordgubbstårta, jag tror mormor blev jätteglad för att David var med, haha. Iallafall, när vi varit där ett tag åkte vi hem till David och hämtade hans grejer, sen bar det av ut till Gemla och till Ellen, där vi sov sen. Lyckad dag =)

Bilder från i fredags:

Syster var så fin =)

och Adam =)



vi våldgästade bersån, älsk är snygg!

haha, älsknos =)

Och nu kommer vi till lördagen!
Jag, David och Ellen åkte in till stan för att köpa studentpresent till Ronja. Och jag skulle köpa något till Alikis mamma Marie, som hade tagit examen. Iallfall, vi började titta runt på Media Markt, sen gick ner till stan och fikade på Brorqvist. Riktigt mysigt! Efter ett tag mötte vi upp Emma och gick till strandbjörket. Sen var det meningen att jag skulle åka bussen hem till Aliki vid tjugo över fyra, så mitt sällskap lämnar av mig på stationen. Och så sitter jag där och väntar på att bussen ska komma. Men den kommer inte, och det visar sig att den bara gick sommartid. Så för att döda lite tid innan nästa buss gick, två timmar senare, åkte jag upp till David och var med han, Ellan och Emma igen.
När jag väl kom ut till Aliki sen var klockan sju. Gav Marie sin present, som hon iallafall verkade bli glad över. Men vem blir inte glad när man får choklad?! Kvällen var iallfall riktigt trevlig och rolig! Vi åt massa gott, snackade lite skit och lekte!

Och nu, till idag.
Tävlade i Alvesta idag, i slägga då förstås. Och det gick som det gick. Det gick käpprakt åt helvete! Så jävla sorligt att det gick sjukt bra på inkastningen, tekniken stämmde och kasten var långa. Men sen när det väl var dags att börja tävla fick jag först 3 ogiltliga. Sen ett kast på lite mer än 30 meter. Och sen två ogiltliga till. Fyfan. Blev verkligen sur. Alvesta brukar alltid vara min pers-tävling! Och nu var jag 5 meter ifrån. Hoppas att det går bättre i Karlskrona nästa helg!
Resten av min söndag har jag spenderat lite med Andrea och mest med Ellen. Vi tog massa kort med hennes nya kamera och bilderna kan disskuteras. Haha.

090607

Dålig uppdatering! Eller nej, sämst uppdatering nu i helgen!
Men jag har varit fullt upptagen med att gå och titta på bal och fira mormors födelsedag och vara på examensfest, haha.

Nu ska vi åka iväg till Alvesta. Årets första tävling är idag. Och jag är alltid lika nervös som alltid innan jag ska tävla. Jag tror seriöst att jag ska avlida vilken sekund som helst. Nu ropade pappa att vi ska åka... Wish me luck!
berättar mer om min helg när jag kommer hem =)


ring the alarm

Jag hade världens underbaraste morgon idag!
Jag hade sovmorgon, vaknade vid åtta och var stentrött. Trots det var jag på ganska bra humör, enda tills jag går ner för trappan och kommer ner i hallen och hör ett konstigt ljud som liknar ett litet pip från vårt larm vi har. Jag började bli lite orolig, för det lät inte bra. 10 sekunder senare gick larmet igång. Och det tjöt som in i helvete. Trodde seriöst att mina öron skulle skrumpna och trilla av. Och till råka på allt har jag glömmt bort koden igen. Så jag får ringa mamma, som tar en god stund på sig att svara... Hon borde kännt på sig att hennes dotter var nära att avlida någon mil därifrån. Iallafall fick jag av larmet tillslut. Och securitas ringde. Andra gången jag råkar ut för ett samtal från dom när larmet går. Haha.
Det visade sig iallafall att min älskade syster hade glömt bort att jag var hemma och satte igång larmet när hon gick hemifrån. Smart, verkligen! Var lagom glad sen =)

Skolan var chill, redovisade min sista uppgoft i omvårdnaden och sen fick vi öva på att ta blodtryck =) Slutade vid ett, så stack ner på stan med Aliki. Köpte ny mascara och lät bli att köpa nya kläder som var vädligt frestande. Systra mi kom sen, så jag, Aliki och hon gick och fikade på Skåres. Jag gillar Skåres uppenbarligen... Haha

Resten av eftermiddagen spenderade jag med syster. Vi åkte till Rottne och hämtade Sannas systemkamera och hjälpte henne med sin klänning. Sen åkte vi och tränade och när vi kom hem gick vi och och gick en runda. =)

Ska kolla på TV med familjen nu,
ha det =)


bilder från dagen

Mina sexiga damer som jag mös med på skåres;


Vi drack oacceptela mängder kaffe =)

Jag och Bullen pluggade inget idag... Jag gick hem till henne, sen bestämmde vi att vi skulle ut till lekplatsen och plugga. Men eftersom bänken som vi hade tänkt sitta på var occupperad av ett x antal pensionerer satte vi oss i gungan istället. Sen gick vi hem till mig och åt och kollade på lite Kvarteret Skatan. Var ute och gick sen, gick förbi Micki, där vår kära (hehe) stadsminister var idag. Ja ni hörde rätt, Reinfeldt var i Gemla idag tro det eller ej. Fick ju äran (hehe) att se honom på stan idag... Hahaha. Med sin fina flint. Jag citerar honom: "Idag var jag på Micki, undeeeeerbart. I en undeeeerbar liten stad, i ett undeeeeerbart småland. Som jag kan göra ännu underbarare!" Snacka om fjäsk. Och vad tycker vi om det? Usch!


Jag och Bullen var tvugna att ta kort på huset och ta på det. Reinfeldt var ju ändå här idag.
Sen gick vi och kissade bakom huset för att visa vår uppskattning =)

Dagen:

Dataprovet gick inte bra... Men whatever, det är inte min grej ;)

När vi hade slutat drog jag och några stycken från klassen ner på stan och åt på HonG Kong. Det är verkligen gott! Kan säga att vi firade Lisa lite eller något! Det var verkligen trevligt, satt där en bra stund och pratade om massa saker. Kom in på studenten, vår student. Är ett tag till, men vi har massa planer inför den =) haha
Träffade Madde och Bullen sen. Jag skulle hjälpa dem med sin matte. Vi gick ner till skåres och köpte fika och satte oss ute (!!!!) och pratade massa skit. Det var svinkallt... Men vi får väl skylla oss själva antar jag? Har saknat Madde som fan, så var jättekul att träffa henne.Iallafall, vi kom på att vi orkade inte plugga. Vi hade ju inte setts och pratat på ett bra tag, så vi la ner den idéen. Satt där lite mer än en timme och pratade, sjukt mysigt!

Erika hämtade mig  i stan sen, för vi skulle ha vårt första kastpass sen Spanien, som är ett bra tag sen. Har äntligen fått en tränare, Mellis. Han är grymt duktig. Så idag kände jag verkligen hur glad jag var när jag tränade. Allt gick så bra, inte en skymt av den dåliga kastingen jag har gjort innan. Hur skönt som helst! Så just nu känner jag att jag har gjort rätt val inom friidrotten. Just nu är jag glad att jag ska fortsätta.

Nu ska jag hem till Bullen och räkna matte och dricka kaffe! Sen ska vi ut och gå =)
Later! ♥


Slägga är faktist ganska mycket kärlek! Bild från SKOL SM i Sollentuna i höstas.

090603

Godmorgon!
Först av allt, grattis till Lisa som fyller 17 idag! Satt uppe i natt och väntade på att klockan skulle bli 00.00 så att jag kunde messa henne. När min klocka var tolv slängde jag iväg ett sms. Men fick svaret "min klocka har inte hunnit bli tolv än". Fail, men grattis iallafall! =)

Skolan känns som jag nämnt innan onödig. Hade nyss engelska, vi tittade klart på Little miss sunshine och sen lekte vi lite. Nu har vi datakunskap. Ska göra provet i Excelle idag, det får gå som det går. Slutar iallafall sen. Jobbiga dagar... Eller inte.


uglypeople.com

Men man what the hell, klockan är tio över elva och vi ska sova nu, så det är tillåtet att vara fula!



Vill bara tillägga att min syster är bäst! =) Och var inte orolig, allt kommer bli bra!
För det första så ska jag be min goda vän Gud att det ska vara sol på fredag! Sen känner jag på mig att min man kommer fixa en kamera! Han är ju bäst =)

nu ska jag sova, natti (L)

regn

Seriöst, jag saknar det fina vädret och värmen, även om det i förmiddags var fint.
Var ute och gick nu och höll på att avlida, det var 10 grader! Skitkallt om man jämför med de 26 som var i helgen. Fick ta på mig både tjocktröja och jacka. Men, eftersom jag har fått sånt jävla skoskav idag, så hade jag foppatofflor på mig. Och frös, det var ju hål i mina skor! Haha...
Men guess what? Har hört att det ska vara fint väder i helgen igen. Och då ska här stekas =) Hoppas hoppas!




090602

Sommaren är borta igen, sadface!

Åkte med Nicke in till skolan idag, han messade och sa att han skulle komma ut. Och gärna för mig, alltid skönt att slippa åka buss haha. Skolan känns så onödig nu. På omvårdnaden tog vi blodtrycket på varandra igen och inget annat. Ganska chill om man säger så. På svenskan fick vi tillbaka proven vi gjorde i fredags, 26,5 av 29, blev jag ju riktigt nöjd med! Hade lite snabb mentorstid med, sen slutade vi, så jag sprang ner till norrtull för att titta på Erika och Maddes klass som hade uppspel. Och dom var riktigt grymma! Höll på att börja lipa när Madde och hennes grupp hade sitt sista uppspel, som handlade om misshandel...

Åkte hem och var med Ellen. Drack te och spelade Tv-spel, som vanligt ungefär haha. Vid halv sex kom syster. Hon hade köpt med sig en varsin chokladboll till oss tre, inte helt fel! Älskar att umgås med Erika och Ellen. Älskar Erika och Ellen.

Nu ska jag ut och gå med Bullen.

sommarmalin




Dagens jag


En stekarbild med =)

Härligt att man inte behöver göra massa läxor! Har det hur lugnt som helst fram till sommarlovet! Så ikväll blir det chill, ska måla naglarna kanske? =)

Härligt!

Men är inte livet underbart?! :D
Ännu en dag med hur grymt jävla underbart väder som helst! Skolan var riktigt chill, hade medecin, sen hål i två timmar. Jag och några till från klassen köpte glass och satte oss ute i solen och mös och bättrade på brännan lite! Skulle ha matte sen, men behövde bara vara där i 20 minuter sen slutade vi! Så jag, Lisa, Elin och Sandra gick ner mot norrtull och satt där och solade lite =). Hade musik sen, var min sista musiklektion, sadface. Det har varit riktigt kul! Iallafall, jag sjöng upp för Per idag, gick ganska bra. Sjöng Hallelujah och Vem kan segla förutan vind. Fick ett VG totalt, härligt! =)

Träffade syster min sen, köpte godis och cola sen var vi ute i solen och väntade på att Adam och några fler från Spaninen kunde komma. Gick lite på stan, jag hittade ett linne som jag överväger att köpa ;) Vid fem gick vi till domkyrkan och tittade på alla våra fina vänner från Växjö Fria som hade sin bal idag! Längtar lite till min! =)

Nu väntar duschen och mat!
Hörs

RSS 2.0