hei hei


stekigt...
nu drar vi till måmå


schteeeek

Det blev Evedal igår sen iallafall! Vet inte hur många gånger jag ändrade mig, men jag kom ju dit tillslut haha. Nicke och David kom och hämtade mig, sen åkte vi dit och träffade folk från min klass! Hade hur trevligt som helst! Spelade kubb och pratade massor. Drog igång djungeltelgrafen lite senare på kvällningen, och den höll vi på med ett bra tag! Kom på massa nya ljud och rörelser. Kvällen bestod av massa skratt =)

Ännu en dag med strålande sol ligger framför mig! :D
Har legat och stekt på soldäcket en timme. Pausade lite för att sitta här lite, haha.
Ska till mormor och äta idag. Sen när syster (äntligen) kommer hem idag, ska vi väl fira vår mor lite.

Nu ska jag ut och sola igen :D

lalalala

Jag har tråkigt =)
men är lika snygg för det... höhö



hoho

Härligt med sol måste jag ju påstå! =)
Kom nyss hem från stan, har varit inne och lekt med pellen på hennes långrast. Vi köpte pizza på Teleborgshallen, sen gick vi hem till hennes pappa och smällde i oss vår mat. Sen somnade vi på soffan i en timme, fick inte liv i pellen först, trodde hon hade dött eller något, men tillslut vaknade hon =)

Skulle ha åkt till Evedal idag, men har ingen skjuts hem så jag känner att jag pallar inte då. Får vara hemma med mina päron ikväll igen, eftersom alla andra i denna värld verkar ha något för sig. Men det blir nog bra. Funderar på att fixa mig och ut och ta kort som jag kan redigera. Har värsta ideén! Jäää


Ruggby

Sjukt nice dag igår (förutom om man räknar med det dåliga som hände)!
Det var ruggby-hysteri på Teknikum, eftersom det skulle spelas en match mellan Teknikum och Katedral. Tyvärr så gick själva uppladdningen som bestod av att Teknikums lag sprang runt på vår skola och på Katedral iklädda sina sexiga shorts och fina tröjor (och tacklade ner en stackars Katedral-kille, som blev översprungen på kuppen) och skrek och hade sig, bättre än själva matchen. Även om jag hejade och skrek som en idot sen, gav inte det resultat. Katerdal fick till en, eller två, lyckoträffar och vann... Men vad jag hörde så hade de ett litet fuskknep, så jag låter dem vara glada till fusksegern =) haha. Men, bra jobbat pojkar som gjorde en bra match!

Efter skolan och matchen träffade jag syster (jag älskar dig, förlåt) och Ellen. Vi gick lite i affärer och köpte glass. Sen åkte jag bussen hem till Issa. Aliki, Elin, Martina och Lisa var där med. Vi beställde pizza och satt och pratade massa om allt mellan himmel och jord. Vid halv åtta-tiden gick vi ner till Evedal. Det skulle vara en liten fest där för att fira matchen eller vad man ska säga. När vi kom dit var det en tapper skara på kanske 8 pers där som satt och grillade. Vi fick igång dem att spela lite kubb. Det var alla som var där från min klass, mot treorna. Vi vann överlägset! För att de skjöt ner kungen... Haha. Kom mer folk sen, tror vi va 30 pers som mest, klent med tanke på att alla kommunla skolorna fick en inbjudan. Jag hade iallafall riktigt kul. Satt och pratade massa med bla. Aliki och Tommy! =) Mysig kväll. Tråkigt att treorna tar studenten snart, nu när vi börjar bli så bra vänner :( ;) 


Teknikum (randigt) vs Katedral (vitt)
Martina, skicka alla dina bilder?! =)


 

Erika

Hej syster,
jag ville bara säga att jag saknar dig, när vi var hela tiden. Då du var hemma och ville umgås med mig. Vad hände med sisters in your feet? kommer du ens ihåg det?






jag älskar dig iallafall.


090527

Min dag har varit helt crazy. Eller halvt crazy iallafall!
Jag vaknade idag och var hur utvilad som helst. Det var jätteljust i mitt rum, det brukar det aldrig vara. Så jag funderade ett tag på att det måste vara världens bästa väder idag! Men sen tittade jag på klockan på min vägg och såg att den var tjugo över tio! Och jag skulle gå upp vid tio i sju. Så jag ringde till Bajen och skrattade honom i örat i 5 minuter och bad honom säga att jag var sjuk. Hade bara data och med.grund idag, men missade båda lektionerna, eftersom min buss gick in til stan tio i elva, och jag slutade halv tolv... Iallafall, jag skyndade mig upp, drack ett glas o'boy och klädde på mig, sen sprang jag iväg till bussen. Var tvungen att åka in till stan även om jag missade skolan. Skulle titta på linnen och vid tjugo över två skulle vi ha teori med specialidrotten.

Var iallafall på stan med Elin, Martina, Lisa och Sandra. Hittade två par linnen på Gina som jag köpte. Ett var grönt och det andra var rosa/korallfärgat (enligt mig rosa, enligt Martina korall). Själva teorin sen var onödig.


Killing me softly

Dagen sammanfattar jag med killing me softly.
Vi hade friluftsdag idag, vilket innebar att vi skulle vara ute och gå i ungefär 5 timmar. Klassen var indelad i två grupper, jag var i lag 1. Började gå vid halv nio. Gick i Fylleryd-skogen och till Sandbro, vid toftasjön. På vägen fanns det tipsfrågor och olika stationer vi skulle göra. Vi fick lite hjälp på traven av nästan alla som hade stationerna. Bara för att vi är snygga. Och för att marojiteten av de som hade hand om stationerna var killar.
Trots att mina ben var helt döda när vi var framme vid skolan igen, så hade jag riktigt kul! =)

Träffade David efter skolan. Vi mötte en sliten storasyster efter pubrundan, haha. Men som man bäddar får man ligga! Pratade lite med henne, sen åkte jag och David hem till han och fikade lite och satt ute på balkongen. Sen åkte vi ner till stan igen, träffade Josse och kollade lite efter present till deras mamma. Sen åkte Josse hem och jag och David handlade present till syster och jag köpte klänningen jag tittade på igår! Åkte hem till David igen och satt ännu en stund på balkongen.

På bussen hem till mig sen så somnade jag som vanligt. Drömmde att jag låg och sparkade med benen. Vaknade av att jag satt och sparkade med benen på riktigt. Hoppas innerligt att ingen såg mig, haha!


Här är klännigen jag köpte idag! Tänkte ha den på någons student, med ett långlinne under, kanske ett gult eller någon annan glad färg. Och mina höga gladiator skor till det, eller ett par andra klackar =)

I'm happy, I'm so glad

Har gjort om Lisas blogg idag! =)
Passade på att byta färg i min med, haha. Så där btw.


Det syns väl ändå att jag är lite happyface idag?


Hallelujah

Det kunde knappt varit en bättre dag! =)
För det första så mår man ju inte dåligt av det underbara sommarvädret som gör att det verkligen börjar kännas att sommarlovet är på g! Bara tre veckor kvar nu! Men, för att hålla mig till ämnet... Började med att göra med.grund provet, och det kändes bra! Svarade på alla frågor iallafall, nu återstår det bara att se om det gick så bra som jag tror. Hade lite genomgång om rörelseorganen och sen hade vi rast i två timmar fram till lunchen, eftersom vi har läst klart SOMSkursen. Vid tolv var det dags för matte, då vi fick reda på resultaten på nationella. Och jag trodde ju som sagt att jag hade sumpat min chans till ett MVG på det, men nej! Otroligt glad blev jag när jag såg att jag fått det! Och inte nog med det, jag kirrade ett MVG som slutbetyg i Matte A! GREAT! Och på fredag ska vi få våra Matte B böcker. =)

Slutade vid tjugo över tolv, för vår musik var inställd idag. Hur skönt som helst! Så jag sprang en runda runt sjön, sen var jag med Lisa på stan och hittade en klänning som jag måste köpa inom en snar framtid! Besökte Ellen sen, vi solade lite, var ute och gick och spelade tv-spel, haha.

Hallelujahmoment-dagen är tyvärr strax över.

090524

Då var det söndag igen och sista dagen på långhelgen. Tråkigt, men jag har hunnit med att göra massa roligt under tiden iallafall! :)

Igår körde mamma mig, David, Ellen och Bullen till Nina. Vi kom väl runt sju någon gång. Då var det bara Nina och Emma som var där. Vi satt iallafall ute på altanen och pratade, rökte (nej inte jag, jag är duktigt flicka) och åt chips/morötter med dipp som jag till min glädje hittade i Ninas kök. Tog kanske en halvtimme innan det började ramla in mer folk, men vid nio-tiden var det ganska många som kommit. Det mesta av folket som var där var osociala, tråkigt nog. De satt inne på Ninas rum... Men vad gör det när man har världens bästa vänner själv ändå?! Resten av kvällen vet jag inte riktigt vad vi gjorde. Eller, vi lyssnade på musik och tittade på kossor. Och bara mös. Runt halv tolv ringde vi Stark och Josse för vi ville hem. Jag tvivlade ett tag starkt på att de skulle hitta oss, med tanke på att vi var mitt ute i skogen. Men tillslut hamnade vi i bilen och var påväg hem!

Idag vaknade jag och David hemma hos han vid halv ett! Jag tror aldrig att jag har sovit så länge någon gång, haha. Mamma brukar alltid väcka mig... Iallafall, vi låg kvar och mornade oss ett tag och sen gick vi upp och jag åt frukost. David åt inget för macka passade inte! Medan David duschade tittade jag på Talang och halvsov. Sen vid halv fyra åkte jag ner till stan. När jag kom hem satte jag mig på altanen med datorn och mös lite.

Nu sitter jag här och försöker plugga så gått det går. Har prov i med.grund imon om matspjälkningsorganen. Det kommer nog bli bra.
Sak duscha nu och sen plugga mer, ha det!

Slänger in lite bilder från igår med!

Jag och Ellen gick ner till sjön och tog kort

Joel (?) David, Nina, jag och Emma

Bullen och jag haha



050923

Just nu ligger ungefär halva min garderob på min säng, som vanligt. Bestämmde tillslut mig för att ta min svarta klänning som jag hade på nyår, inte så somrig, men det var den finaste haha. Har sprungit runt som en idot och försökt hitta ett par strympbyxor som var hela och gick längre upp än till knäna. Tog ungefär 20 minuter för mig att lyckas med det, så nu är jag nästan genomsvett :O

Well well, nog tjatat. Nu åker jag och mamma bort till Ellen och hämtar henne och David, sen kör vi ut till Nina i skogen. Ha det bra, puss


Ellen,David,Emma

Igår kväll, efter att hälften av befolkningen i vårt hus hade åkt hem ( :( ) cyklade jag bort till Ellen. David var där och sen kom Emma med. Verkligen längesen vi sågs sist.
Vi tog en massa kort och spelade lite tv-spel. Men gav upp efter ett tag och bakade lite kladdkaka. Och satt och skrattade en evighet åt filmen på min mobil när Aliki gör hajen. Hahaha, seriöst, det är sjukt roligt.

Snart ska jag, mamma, Hanna, pappa och Mike in till stan och handla. Erika har redan åkt in, så vi ska möta henne med. Blir förmodligen grillfest hos Nina ikväll. Med David, Ellen och Emma med. Kommer bli nice tror jag :)


sadface

Idag är jag lite ledsen i ögat. Peo, Nina, Emmie, Jonna, Noah och hundarna ska åka hem. Tiden går alltid för fort, speciellt när man inte har sets på ett tag. :(

släkten är bäst

Underbar dag med min tjocka släkt! Älskar familen mest!
Dagen har bestått av storhandling, biljardspel, träning och en massa mys med Erika, mamma, pappa, Peo, Nina, Emmie, Jonna, Noah, Michael, Hanna, Moa, Tom, mormor och Helmer! Och mina små älsklingar Twixi och Nikita såklart :)


Pappa och Peo :)

Detta var den bästa bilden på nästan alla haha

Kusiner :) Jonna, Erika och jag

Min kusin Emmie :)



Mös lite med Twixi med :)

färglatt

otroligt tre bra dagar har det varit än så länge denna veckan.
fick tillbaka SOMS-proven i måndags och jag fick 26 av 26 poäng, ett klart MVG! Var på stan med David och Ellen efter skolan, hittade en klänning till systers student. Var och åt med Josse och Stark och sen hälsade vi på Emily i Sandsbro.Träffade Nicke sen med. Hann med otroligt mycket i måndags!
Igår hade vi matte-nationella. Det gick inte så bra som jag hade hoppats på, känns som mitt MVG rök där, ville verkligen ha det. slutade elva iaf, men skulle vara kvar till halv tre för att ha prisutdelning för stalker-tvälingen. var och gungade med elin och sandra, sen stack vi ner till stan. var där tills lite innan två, sen stack vi och fler från klassen upp till skolan och gick på prisutdelningen. issa vann iPoden, med hjäp av mig och Aliki. Grattis! Själv vann jag två redbull för Nicklas tykcte jag hade kämpat så bra.
Åkte till David sen, var där med Nicke och han en stund, sen åkte vi ut till Ellen. Spelade lite Super Mario, sen bestämmde vi oss för att åka och äta på donken. Åkte tillbaka till Gemla sen och raggade upp cyklar hemma hos mig och sen cyklade vi till skolan och spelade fotboll. Det va verkligen kul! Men det slutade med att jag sprang in i en grushög och ramlade och förstörde min nya tröja. Min fråga är, vem sätter en grushög på en fotbollsplan?
Åkte hem till David runt elva för jag skulle sova där, mys!

Idag har jag och David knappt gjort något. Har myst och slötittat lite på TV. Bakade chokladbollar med, färgade pärlsockret med grön och röd karamellfärg, haha! kärlek till David!

Sitter på altanen nu med mamma, pappa, Mike och Hanna. Moa, Tom och Erika sover. Och imorgon kommer mina två andra kusiner och min andra morbror. Plus mormor och Helmer.
Så nu ska jag sova! Natti



090517

Igår var ju några från klassen, plus David, Nicke och Ellen hos mig. Det var riktigt lyckat!
Jag mötte upp Aliki, Kenneth, Lisa och Elin i stan, sen gick vi och köpte chips och sen åkte vi hem till mig. Började med att ge dem en litet guidad runda i mitt hus, sen spelade vi Buzz. David, Nicke och Ellen kom sen, så vi gick ut och spelade kubb. Jag, David, Lisa och Aliki var i lag och vi hade en sån laganda att det skrek om det! Haha, ne men vi vann iallafall! Sen kom Jennie och Johanna, och Erika och Adam kom hem, så vi beställde pizza. Satt ute på altanen och åt, sen var det dags för Eurovision, i svartvitt som sagt! När de delade ut poäng sen tittade vi lite på filmer på youtube och skrattade massa åt folket som delade ut poängen för sitt land. Alla åkte hem runt halv ett, ett. Men tack för en trevlig kväll!

Idag har jag tagit det lugnt och firat att mitt liv är så jävla nice nu!
För det första är det första söndagen, eller helgen överhuvudtaget, som jag inte har läxor att tänka på! Så skönt! Så idag har jag bara gått omkring och varit och myst. Har spelat TP med mamma, pappa, Erika och Adam. Sen var jag borta hos Ellen och spelade Super Mario och sen kort, svälta räv ftw!

Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag! :)


090516

god kväll,
nu sitter jag nere i källaren med Aliki, Kenneth, Lisa, Jennie och Elin och tittar på Eurovision i svartvitt. Vår TV är inte riktigt som den ska... Innan ikväll har David, Nicke och Ellen varit här med, vi åt pizza och spelade kubb.
De skulle bara in en runda till stan och rasta någon hund eller något, men de ringde nyss och sa att de snart kommer tillbaka.
Igår var jag inne hos Nicke med han, Ellen, Tim och David. Josse och Stark var där en stund med. Vi lyssnade på musik och mös, veeerkligen trevligt. Sen sov alla hos Nicke.

Var på konfirmation innan idag med. Min kusin Lina konfirmerades. Grattis till henne!

Nu ska jag vara lite mer social med de andra!

innan allting tar slut



Kent är kärlek

"a long way down"

hoho alla glada! Idag har varit en ganska bra dag!
Började med svenska och sen omvårdnad. Idag var vi i metodrummen så vi kunde öva på våra manus inför det lilla uppspelet vi ska göra för Åse och Catarina om hur bra/dålig omvårdnad är. Det betydde alltså att jag fick ligga ner i sängen större delen av lektionen eftersom jag spelar den tjocka vårdtagaren. Asnice ju! Plus att jag fick åka rullstol med, haha. Och sen skulle vi öva lite på att ta blodtrycket. Tror vår redovisning kan bli ganska bra! :)

Hade utvecklingssamtal sen med mamma och Isak och det gick som vanligt, bra. Klagade lite till på SOMS-Bengt, som vanligt!
Efter lunchen gick vi ner till simhallen med till Leffe och simmade 20 längder, kändes onödigt för vi fick gå sen, men ändå skönt, eftersom jag kom till Vallen i skaplig tid!

Gjorde ju som sagt resten av testerna som var kvar, det vill säga att man ska maxa i frivändning, bänkpress och benböj. Sen rörlighetstest i höfterna och baksidan av låren, plus 3000 meter. Allt gick bra idag med, persade i ALLT! Även 3000 meter. Trodde dock att jag skulle avlida, men uppenbarligen gjorde jag inte det! :) Skönt att testerna är över för denna gången iallafall!

Nu ska jag läsa i min jävla engelskabok, har väl ungefär 100 sidor kvar som jag måste läsa ut ikväll! Kul :)

22.28

o-m-f-g
och vi säger såhär: imorgon kommer jag få råläsa min engelskabok för att hinna bli klar med den till fredag. får se hur det går.

natti

miss blue

Nu är den redan onsdag igen (snart helg helg helg!) och jag var cyanotisk i skolan.
Idag hade vi nationella i matte på morgonen. Det kändes faktist riktigt bra, hoppas bara att det gick bra också! :)
Hade medicin sen, var ganska chill idag. Vi fick pilla på sånna plastdockor. Jag valde den kvinnliga dockan... Iallafall, hade idrott sen. Jag och Jennie skulle ut och gå, men vi gick ner till Kungsmad istället, eftersom Jennie har aldrig varit där. Så vi var där och villade bort oss lite :)

Kom hem från Vallen för en stund sen. Direkt efter skolan åkte jag ner dit för denna veckan är det tester som gäller. Idag var det flygande 30, spänsthopp, kulkast, 5-steg, brutalbänk, chins och dips. Jag hatar verkligen chins och dips, från hjärtat alltså. Men det gick förvånadsvärt bra idag. Jag persade i allt utom spänsthopp faktist. Och det är ju great! Imorgon är det tester igen, bland annat 3000 meter. Jag lär dö, har inte sprungit så bra på sista tiden.. :(

Kan berätta lite kort om vad jag har haft för mig innan i veckan.
I måndags gjorde vi det fruktade SOMS-provet som jag pluggade så flitigt till. Men det gick ganska bra, faktist. Jag är godkänd på det iallafall, vilket är viktigast. Hade ingen musik sen så jag följde med David hem och hjälpte honom med hans matte! Jag var bra på det! Sen åkte jag ner till strandbjörket, eftersom det var vårruset och IFK Växjö hjälper alltid till då. Där nere träffade vi iallafall på Peter Sipen, hahaha.
Igår var skolan chill, fortsatte skriva på våra manus i vård och omsorgen, sen på matten tränade vi inför nationella. Efter skolan drog jag med mig Bajen ner till donken så jag kunde äta där. Han satt och tittade på när jag åt! Haha. Åkte hem till Ellen sen, vi spelade Super Mario från klockan fem tills halv tio kanske. David och Nicke kom vid nio och spelade lite med oss i slutet, mys!

Här är några bilder från vårruset :) Fler kommer upp på Facebook!





Måste bara säga att alla är så sexiga i såna västar! :G

mmmmm





Jag gillar att posa med min SOMS-bok.
Döda mig långsamt, för jag orkar inte läsa!
Imorgon är det Vårruset och jag ska hjälpa till i en målfålla. Erika och Johanna är i samma fålla som mig, så det kan ju bli redit nice det där. Men innan det, skolan och prov. Och musik med Per. Och förmodligen blir det donken också, med friidottare.

Gungan

Det är min mammas fel att jag inte pluggar just nu! Hon gav mig en anledning att gå ut och ta kort på min trasiga gunga för att kunna lägga ut en bild på den som minne, haha.

Vi satt ute och åt och så tittar hon ut i körsbärsträdet där min gunga jag så duktigt gjorde av en bräda (jag borrade ändå fyra hål i den...) i sexan hänger, trasig. Den har hängt där ett år kanske, efter att David satt på den och så att den gick sönder.
Mamma: Den där gungan är väl inget att ha? Kan vi ta ner den?
Jag: Ja... Ja, det kan ni.
Mamma blir tyst en stund och jag ser att hon tänker.
Mamma: Ja... David tog ju sönder den...
Jag: Hahaha


mor och far

Än så länge är läget med mitt pluggande ganska så kritiskt. Istället för att sitta med näsan i min SOMS-bok som jag borde har jag designat om min blogg och loggat in och ut från bilddagboken och facebook ett antal gånger. Och så kommer mor min och frestar mig med att sitta ute på altanen med henne och far och äta päronglass och jag menar, vem säger nej till glass? Inte Malin Femzén iallafall. Förflyttade mig till i solen och studsmattan och underhöll mig med att ta poetiska bilder. Visserligen läste jag dock när jag låg där ute på studsmattan, men ytterst lite, två sidor om jag ska vara ärlig. Sen vilade jag ögonen lite och fick en chock när någon började peta på min mage och det visade sig att min far hade krypit under studsmattan för att jävlas med mig. Han är expert på det! Men jag älskar honom. Och mor.



Nu börjar det lukta mat i huset också. Hoppas mina föräldrar gör något smaskigt idag, för jag är hur hungrig som helst.
Och på tal om mat, idag kom jag fram till att jag hur druckit oacceptala mängder cola denna helgen, vilket ledde till att jag kom på att jag ska försöka vara nyttig nu, så man slipper vara jättepluffsig till sommaren som snart är här! Det betyder att jag inte kommer få äta glass mitt i veckan... Och det lär bli svårt för mig eftersom jag har ett ganska så stort glassberoende. Hjälp...

sunday morning

Denna underbara söndag kommer mest gå ut på att plugga till SOMS-provet imorgon. Eller, om jag känner mig själv rätt, kommer den betså av att försöka komma på anledningar till att slippa plugga!
Är veeeeeeerkligen sugen på att gå runt sjön idag! Så nu ska jag försöka ragga upp någon som är villig att följa med!

(Idag spelas Elvis hemma hos mig, skitnice!)

vi har inget liv denna lördagkväll

Ellen . hos pappa på tbg säger (22:39):

äcklet...

nu ska jag göra en grej, så ska gå bort från msn en stund

hörs snart :)
malin säger (22:41):

okej :D <3

En sekund senare ringer Ellen.
Ellen: hej... hihihihihi
Jag: hej..? höhö
Ellen: det var det här jag skulle göra! hihihihi
Jag: Nolifer...

Någon som fortfarande tvekar på att jag har tråkigt?


lördag kväll och ...

... jag går sakta mot döden här i min ensamhet.
Haha har verkligen sjukt tråkigt. Trodde Ellen skulle hem, men nej, hon skulle sova hos sin pappa i stan, så när jag ringde henne sa hon att jag kunde komma till Teleborg om jag ville och göra henne sällskap. Och det ville jag ju! Men kommer inte in till stan, en buss hade precis gått när jag pratade med pellen, för fyra minuter sen om man ska vara exakt. Så nu sitter jag här, ensam och övergiven.

Anyhow, kan ju roa mig med att berätta om hur gårdagen och idag-dagen har varit.
Vi var ju hos Jennie i Grimslöv igår! Så efter skolan, efter redovisningen på engelskan som jag överlevde utan större men, var jag tvungen att åka hem en snabbis för jag glömt mina linssaker, åkte hem kvart över två och åkte in igen tio över tre, great! Träffade Aliki och Kenneth på stationen, sen följde de med mig till mormor där jag bytte om och höll på. Sen gick vi ner till stationen igen och på vägen dit hittade vi Bajen och Tobbe och en liten Jesper! Runt halv fem kom David också. Sen gick vi till bussen och då kom Frida med. Bussresen dit var ett äventyr... Eller något. Men väl framme i Grimslöv mötte Jennie, Andreas, Emmelie och Emmelies vän oss på cykel, sen gick vi till Jennie. Två av Jennies vänner från Grimslöv var också där, Ellinor och Jennie tror jag  de hette! Och vid sju-tiden kom Issa och Fredrik. Vi grillade och mös, lekte Djungeltelegrafen lite! Det var sjukt nice iallafall, sjukt trevlig folk! Blev hämtade av Josse och stark runt tolv, sen sov jag hos David. Myyyys
(bilder från igår på bilddagboken för en gångs skull!)

Idag ringde min klocka vid kvart över nio, nästan precis samtidigt som pappa messade mig och frågade om jag var vaken, vilket jag var. Fader och jag bestämmde att han skulle komma och hämta mig tio över tio. Så David och jag åt frukost och sen var det dags att ge sig av. Åkte till bowlinghallen först och hämtade våra klot, sen åkte vi, plus 16 bowlare till från klubben, till Olofström i Blekinge tror jag haha. Vi skulle spela klubbmästerskap. Och det gick riktigt bra! Vi spelade åtta serier och jag fick totalt 1260 poäng. Min bästa serie låg på 176 poäng och jag fick i snitt 157,5 poäng. Plus att jag tog två hål som är svåra! Och som grädde på moset så vann jag bland damerna, med nästan 300 poäng. Och pappa vann bland herrerna. Och totalt kom jag väl kanske på 10:onde plats av 18. Ändå nice! Efter vi bowlat åt vi, sen spelade vi minigolf också innan vi åkte hem. Banorna låg innomhus, ovanför bowlinghallen. Nice!


Jag vann över pappa på minigolfen! Fick 53 slag på 18 banor, pappa fick 61! Tror det är första gången i världshistorien jag är bättre än min far på minigolf. Men bäst var Ivar, en söt gubbe på 80 år eller något, som fick 39 slag! WOW. Och inte nog med det, han är grym på bowling med!

2008-10-08

En bild, på dig och mig "Det ska vi alltid minnas"

Tar bilden, tänker på det du sa och river sönder den.

Den betyder inte något längre.

Våra minnen är meningslösa, vi kommer ändå inte dela dem längre.


En lapp, där det står "Jag älskar dig"

Jag tar den, knycklar ihop den och slänger den i papperskorgen.

Dina ord var så tomma.

Du älskar inte mig, du menade aldrig det du sa.


Men hur ska jag ta dig, slita bort våra minnen och göra slut på vår vänskap?

Jag vet inte. Jag vet inte ens om jag vill.

Kan du hjälpa till lite?

Trots allt saknar jag dig. Inte den du är nu. Utan den du var innan.


Mockingbird

Now hush little baby, don't you cry
Everything's gonna be alright.
Idag har jag tänkt extra mycket på farmor och farfar. Och jag saknar dem.

Ner faller regnet

Idag har det pissregnat hela dagen, välkommen till Växjö eller något. Det fick bli till att rota fram ett paraply i garderoben innan man gick till bussen i morse. Hatar fan paraplyn, mina ska alltid hålla på att vända sig och sån skit, haha. Dagen idag har ändå varit ganska bra. Datan gick bra, men medicinen var seg. Vi tittade på en film om matspjälkningsorganen. Mauritz sa att den skulle vara 20 minuter. Vi började titta vid fem i och när klockan var fem över halv satt vi fortfarande och glodde på den jävla filmen. Eftersom vi slutar fem över halv fick vi inte se klart den, sadface... Eller nä. Idrotten var väl med okej. Skulle göra konditionstestet idag, så jag var ute hela lektionen. Och såg ut som en dränkt katt efteråt.

Kollade kärnhuset nyss och Mauritz hade mejlat mitt resultat på med.grund provet om andningsorganen. Och jag fick 26 av 27 poäng! I'm so happy!
Nu sitter jag och väntar på att Erika och Adam ska komma hem, så dom kan laga mat. Taccopaj ftw!
Blir till att plugga lite engelska nu. Längtar till fredagen i skolan är över så att jag kan slippa oroa mig över redovisningen. Plus att det ska bli mycket skoj hemma hos Jennie på kvällen!


Tog en jättepoetisk bild när jag väntade på bussen.. höhö

Djungeltelegrafen

Idag rånade jag min sparko på pengar, så jag kunde köpa fika till mentorstiden, som jag verkligen längtade till idag på lektionerna, haha.
Efter att jag kommit över mitt totala nederlag en liten bit (är fortfarande down) från redovisningen hade vi matte, då vi förberedde oss för det nationella provet som vi ska ha på tisdag. Och det som vi ska ha veckan efter det. Gick ganska bra, jag och Elin satt och jobbade med de lite svårare uppgifterna som Håkan gett oss. Känner mig helt okej nöjd med det. Men måste jobba lite hemma i helgen med. Precis som jag måste göra med SOMS. Och med engelskaboken...

Anyhow, när det äntligen var dags för mentorstid (fika, fika, FIKA!) så hade jag lugnat ner mig ännu mer sen mitt nederlag, haha. Alla började lugnt med att fika på sina kakor och gud vet allt de hade med sig. Jag skulle hålla i lekarna idag, som känns lite som min uppgift här i klassen. Började med hänga gubbe som en introduktion på eftermiddagen. Ordet jag hade var Djungeltelegrafen. Riktigt snyggt eftersom det var den leken vi skulle leka sen! När vi väl kom så långt att vi lekte djungeltelegrafen tyckte jag att alla var riktigt duktiga och jag tror de flesta uppskattade leken, den är sjukt rolig. Saknade dock Spanien då, eftersom vi lekte den massa där.


Här leker vi! Och jag säger GRATTIS till OP08A, nu är nu officiellt med i djungeltelegrafens magiska värld haha.
Och för er som vill se hur den går till, kan kolla min Facebook, finns ett videoklipp från Spanien när vi leker den!

Träffade Ellen på bussen hem från skolan, bestämmde att jag skulle med henne hem och spel lite Super Mario med henne. Var ganska grym idag, iallafall mycket bättre än sist jag spelat! Vid sex cyklade jag hem och åt och umgicks lite med mamma och pappa. Sen har jag suttit här vid datorn och lagt in bilder från fikat idag då och sorterat in alla bilder jag har på klassen i mappar, där jag skrivit vad vi gjort och vilka datum det varit. Är förbered för DVD:n jag ska göra när vi tar studenten! Haha.
Har skrivit på arbetet om Kubakrisen med. Just nu är jag uppe i 2 minuter och 16 sekunder. Det ska ta ungefär 5 minuter. Det här kirrar jag! Skickade in loggboken nyss med.

Så vet ni vad? Nu förtjänar jag fan i mig en tallrik glass. Hahaha

Världens största fail, ever

OMFG, jag är så nära att avlida. Eller jag var så nära att avlida nyss när vi skulle redovisa våra projektarbeten.
Jag, Emmelie och Florinda skulle redovisa och när vi får vårt arbete och så tittar vi igenom det och inser att vi har glömmt sätta in fallbeskrivningen, vilket nästan är det viktigaste! Jag och Emmelie tittade på varandra och höll på att svimma båda två. hahaha. Sen gick hela redovisningen åt helvete. Hela projektarbetet blev åt helvete. Åt helvete med projektarbeten! Yay :)


My love

Nu ska jag berätta lite om min vän Lisa Palm, aka Palme.
Lisa är min korta vän som går i min klass. Vi träffades första gången dagen vi började ettan, men vi lärde känna varandra ett tag senare, när minns jag dock inte. Jag och Lisa kan alltid prata med varandra om allt, vilket jag gillar. Hon har fått min humor och vi skrattar därför väldigt högt och fult när något är roligt och når smärtgränsen på decibel-skalan! Vi har mest best kul på musiken och gillar att checka en Big Mac efter skolan. Lisa är även bra på att påminna mig och saker, som tillexempel att vi ska ha med oss fika till skolan imon och fika med hela klassen. Det är mest därför jag skriver om Lisa, för att tacka henne för det! Men Lisa, du är en bra vän! Hjärta


Här har vi Lisa Palm, en flicka i sina bästa år!

Imorgon tar jag nog med kameran, så jag kan ha ett fotografiskt minne av den vackra dagen då klassen ska fika tillsammans!
Längtar till fredag, då jag och David, plus några i klassen ska hem till Jennie i Grimslöv och grilla, spela kubb och kanske brännbol? MYS!
Nu ska jag duscha, sen äta glass och göra läxa! Sovmorgon imorgon, wunderbar

dagens fail

Nu har jag suttit här i två och en halv timma och skrivit på mitt engelskaarbete om Kubakrisen och det har resulterat i en halv jävla sida på datorn. FAIL. Får dock skylla mig själv för att jag inte har utnyttjat lektionstiden riktigt som jag kanske borde ha gjort. Jag måste vara klar till fredag, då är det dags för redovisning. Är sjukt nervös, engelska är faktiskt inte min tepåse...

Städat har jag däremot gjort idag! Jag bytte till och med gardiner i mitt rum, så nu känns det sommrigt! :D

Ska bort till Ellen nu och spela lite Super Mario! Sen blir det väl hem och plugga lite till innan jag ska sova! Mys :)

Vibrate

Gårdagen betsod av stekning hemma hos Ellen. Vid halv fyra kom David och vi satt ute en stund, sen gick vi ner och spelade Super Mario. Jag var sämst för övrigt... Runt halv sju kom Nicke också! Vi spelade Super Mario lite då med, jag och David var i lag och Ellen och Nicke var i ett. Vi sög, jag och pojken min, men det var dosans fel! Efter ett tag åkte vi in till stan och åt på MAX. Sen gav Ellen frid till alla som vi åkte förbi!
Mysig kväll med älskvärt folk! :D

Idag är det söndag.
Erika väckte mig vid tio, för jag hade sagt att jag skulle följa med henne och Adam på tipspromenad. Så jag gick upp och åt pastasallad till frukost och medans jag satt vid matbordet och åt och kände att jag var sjukt trött så kom jag på att jag pallade fan inte följa med. Så jag gick och la mig igen och blev väckt av min mobil när Erika vill att jag ska kolla vad Notch betyder... Sen kunde jag inte sova mer, så jag gick ner och tejpade fast sidan i min engelskabok som råkade lossna igår när jag var hos Ellen och David skulle ta boken från mig haha. Tog en stoor tallrik glass och satte mig här. Och idag vet jag inte vad som händer. Ska väl städa lite, mitt rum ser förjävligt ut igen! Sen måste jag läsa lite i boken med och skriva Kubakrisen... Och några omvårdnadsuppgifter. Hum... Jag tror jag kommer ringa Ellen inom en snar framtid.


Bild från Sandsbro förra fredagen

Ullared - Valborg - dåtid - nutid

Vi börjar med i torsdags, gick stolt upp vid fem och när klockan var sex åkte vi och hämtade Ellen sen var vi påväg mot Ullared. Jag sov hela bilresan dit och har nu fått veta att jag ser arg ut när jag sover! Anyhow, det var knappt något folk när vi kom dit, sjukt skönt att kunna röra sig fritt utan att vara rädd hela tiden för alla galna tanter med sina gubbar som kör kundvagn hänsynslöst... Började med att titta på kläder! Jag hittade massa fint. Köpte ett par byxor, 2 tunikor, 2 t-shirtar, 2 bikini, trosor, leggings och strumpor. Tror det var allt, haha. Sen blev det lite småplock med, öronhägen, toffsar och sån skit. Var klara inne på Ge-kås vid elva-tiden. Eftersom alla utom jag (som var vrålhungrig)  tyckte det var för tidigt att äta, gick vi i affärerna utanför med. Och alla utom mormor kom därifrån med ett par nya skor. Mina skor jag köpte är kärlek, på riktigt alltså. Jag har fått skomani... Innan vi åkte hem åt vi pizza/lasagne/sallad. Och på vägen hem var det en bil som krockat med en älg. Och älgen låg i diket och sprattlade med benen. Hemsk faktist. Annar var det en mysig liten resa!

Det blev till att göra sig iordning snabbt när man kom hem, för vid halv sju åkte jag, Erika och Johanna bussen til stan. Vid nio-tiden kom jag till Johan och äntligen fick jag träffa allt Spanien-folk som förövrigt är sjuk nice! Allt var helt galet. Var för sena för att se brasan i tid, när vi gick mot sjön så gick allt folk därifrån. Så vi vände. När vi varit hos Johan en stund kommer Tagge till mig och säger att han träffade Aliki innan. Så jag ringer henne och hon, Issa och Jennie är vid donken. Så jag drar med mig Johanna och Ellinor dit och träffar dem! Och när jag kommer så står de och pratar med killarna från Teknikum, bland annat Filip och Tommy som paktade mot mig i Stalker-tävlingen. Men det var ändå sjukt nice att prata med dem! Haha, bjöd med mig alla till Johan, men det bara Aliki och co som hängde på. Väl hos Johan så stötte jag helt plötsligt på Jesper! Vi stod ute och snackade i ungefär en timma. Sen ringde vi David men inget svar och efter ett tag fick vi tag i han och han cyklade ner till stan och mötte oss. Var lite hos Johan sen igen, men stack därifrån. Jag och David gick till Teleborg och sen sov vi.

Igår var jag hos David då, åkte hem runt fyra och satte på mig min nya svarta bikini och låg ute på soldäcket och stekte lite. Åt glass... Drack cola och läste min engelskabok. Jag låg där ute i en och en halv timme och läste och läste och läste och när jag tillsut gav upp hade jag läst 22 sidor... Jag kan verkligen inte läsa på engelska! Iallafall, runt sju kom Erika och Adam hem, vi packade ihop lite mat att grilla, sen stack vi till Öjaby och var med några i Erikas klass. Jag kände mig utanför först, men sen spelade vi kubb och jag ägade dem totalt! Åkte hem en stund senare, sen ringde Ellen och ville att jag skulle göra henne sällskap med hennes Super Mario- spel, så jag var hos henne en stund. Sen hem och sova.

Snart ska jag nog bort till Ellen och sola med henne. Vill göra något kul ikväll! Får se vad som händer! :D


Här har vi en bild på mig, Ellen och mamma från Ullared. Så jävla nice är den!
Kommer kanske någon bild från Valborg lite senare! :)


RSS 2.0