omg shoes

En bra dag, förutom att jag har fått ont i halsen och huvudet. Igen. Alltså, ingen träning. Igen. And it kind off sucks. Men bättre att vara småsjuk nu än när vi ska/är i Spanien. Det tillåter jag ju inte!
Lekte med Ellen, David, Nicke och Ronja idag, så mysigt så! :)

Imorgon är det första april, vilket betyder att allt folk kommer försöka luras. Eftersom jag är jävligt lättlurad som det är så tänker jag vara misstänksam mot allt och alla! Om jag kommer ihåg haha. Now you know.

Och ÄNTLIGEN ska jag tillbaka till tandläkaren imorgon efter skolan och ÄNTLIGEN få min bettskena, yay.
Natti

23.17

Imorgon har vi matteprov. Och jag känner att det kommer gå bra! :D För matte är ju roligt, maha.
Efter skolan är det löpning runt sjön/brottarfys som gäller!
Känns som en bra idé att sova nu, så jag kan tagga imorgon.
Och det är inte en nackdel med sovmorgon heller, mm I like it.

Godnattpuss

freakin' monday

Sicken dag det har vart :O
Kunde verkligen inte sova inatt, jag låg helt klarvaken i min säng i en evighet, kanske berodde på allt kaffe jag drack igår... Iallafall, låg och läste ett tag i en bok jag lånat av Bullen som heter "Fråga Alice". Tänkte att man brukar bli trött av att läsa, men icke! Jag hade min dator på inatt, eftersom jag laddar ner lite filmer, så jag satte mig vid den och tänkte kolla lite bloggar och om någon hade uppdaterat, men nej inte det heller. Kanske inte så konstigt eftersom klockan var ett och normala människor sover vid den tiden. Skulle tippa på att jag somnade runt halv två, svårt att säga ;) Men gick iallafall upp fem i sex. Jag var trött. Övertrött!

Skolan var riktigt härlig, medicin var slapp och SOMS med! Haha jag hade lite Så ska det låta med klassen på den lektionen, riktigt kul och kreativt och det gillar vi! :D
Musiken var precis som vanligt rolig! Haha, idag delade vi in oss i olika grupper igen. Och idag skiljde jag och Lisa oss. Vi är inte i samma grupp, utan nu är jag med i Davids och alla hans vänner från sin klass. Mysigt ;D

Efter skolan var jag med David och Nicke, Josse och Linn. Vet inte vad vi höll på med, det enda jag vet säkert är att vi var på McDonald's och åt glass! :G Och att jag verkligen tycker om David! :O

14 DAGAR TILL SPANIEN, WUNDERBAR!


gott och blandat

Helt otroligt! Idag har det varit en söndag som inte har känns tråkig! :O omg.. haha

Jag var med Bajjen idag iaf :). Vi var ute och gick i ungfär en och en halv timma. Det känndes väldigt duktigt, lerigt, men duktigt! Sen spelade vi Buzz och jag klassade verkligen ut Bajjen! :D
Vid fem tiden åkte Bajjis hem, så jag kontaktade min Ellen. Cyklade bort till henne och drack kaffe och åt semla. Sen var vi ute och gick. Jag var himmlans duktig idag! :) Spelade gitarr med, jag börjar bli riktigt bra!

Har suttit hela kvällen med att försöka fixa bilder till David-älsk i PS. Jag lyckades ganska bra efter ett tag... Men jag hade ju lovat, så :D

Är helt trött i armen nu. Och i benen. Så jag tänkte sova, sweet dreams.


bebbe<3


this is the knew shit

Owh, här har vi några av sakerna jag köpte igår! :D
Skorna är kärlek!




confesses of a shopoholic

Idag gick det verkligen bra att träna! :D Jag gjorde firvändningar med 47,5 kg, har aldrig klarat så mycket!

Efter träningen gick Erika och jag ner på stan. Först lämnade vi ett brev till mormor, sen vid halv två mötte vi Ellen och Bullen på Vero Moda. För det första vill jag be om ursäkt för mitt skitdåliga humör! :$ Förlåt!
Handlade iallafall VÄLDIGT mycket tycker jag personligen! ^^

Det blev: 
En sjal
Ett par öronhängen
Två sportbehåar
En tunika
Foundation
Hårborttagningskräm
Väska
Ett par skor (de jag tittade på i veckan! :D)

Tror jag fick med allt där ;) Är iallafall nöjd med mina små inköp! Lägger kanske in bilder sen, om jag har tid!

Nu ska jag och syster min bort till Ellen. Vi ska ha tjejkväll idag! :D Undeeeerbart!


how do U do

En bra fredagskväll för en gångs skull.
Tittade på Så ska det låta med mamma, pappa och Erika. Mamma hade gjort philadelfiaost-glass och hallon till det. Det kan ju inte bli bättre! Älskar verkligen familjen, även om jag kanske visar det på ett dåligt sätt :O

Ringde upp Bullen sen som jag lovat. Vi var ute och gick och idag höll vi på att bli ihjälskrämmda av en hund. Jag tror Bullen trodde det var ett vildsvin. Igen. Haha, vi kan inte vara ute och gå när det är mörkt utan att hålla på att dö av skräck.

Nu ska jag sova, blir träning imorgon, för känner knappt något i halsen nu! :)
Ska till stan imorgon med, jag och Erika. Sen ska Ellen med vad jag vet och kanske Bullen!
Mys med Erika och Ellen på kvällen! :) har saknat det!
God natt :)


HAHAHA jag och Bullen är skitheta! :D

Another one bites the dust

Och så var ännu en skolvecka över och det tackar vi för! Nu är det bara en vecka kvar i skolan, sen är det påsklov och sen... dam dam, drar jag och alla friidrottare till SPANIEN! Jag längtar verkligen!

Skolan idag var helt okej. Hade bara två lektioner, matte och engelska. Söta Isak ställde in vår svenska idag. Vi älskar honom!
Bajjen sällskapade med mig på stan sen, eftersom jag hade tre timmar innan bowlingen. Vi gick till McDonald's och satt där och pratade i nästan två timmar! Bajjen är bra han :)

Ingen träning idag heller, men ska träna med Erika på gymmet imorgon. Om jag inte känner något i halsen!

Grattis till Lisa med btw, söta unge! :D

Joseph Fritzl

Hur många av er såg dokumentären om Fritzl?
Jag förstår inte hur en människa kan vara så pass grym. Och jag förstår inte heller att ingen märkte något. Det verkar konstigt att Fritzls fru inte märkte något? Jag tror hon måste fattat att något var fel.
Fritzl våldtog sin dotter Elisabeth 3000 gånger. Spärrade in henne i en källare i 24 år. Kjedjade fast henne och släppte bara loss henne när han skulle våldta henne. Gjorde henne gravid, om det nu var nio gånger. När hon födde tvillingar dog en av dem 3 dagar senare och då brännde han upp barnet. 3 av barnen som Elisabeth fick med sin pappa, blev "frisläppta" ovanför källaren, Fritzl tvingade Elisabeth att skriva ett brev där det stod att hon inte kunde ta hand om sitt barn och bad honom och hennes mamma göra det. Det var inte förens det äldsta barnet i källren var 19 år som de blev frisläppta. Tack vare att 19-åringen blev sjuk och var tvungen att komma till sjukhuset.

Jag förstår som sagt inte. Människor är fan grymma varelser!

Nu ska jag sova. God natt! :)

som om jag bryr mig

Jag vill verkligen ut och gå igen. Men har ingen att gå med och känner inte för att gå ensam. Pallar inte sitta inne och tänka på livet mer, för jag kommer inte fram till någt vettigt. Hatar att sitta själv och tänka. Blir ju bara ledsen då.
Och jag vill träna, kunde inte det igår och inte idag. Och imorgon blir det ingen träning heller. Jävla hals. Känner mig lat och äcklig och nerstämd för det.
Vill ha Spanien nu, så man kommer bort från världen i Växjö ett tag. Ska bli så jävla skönt, för jag orkar inte mer just nu! Vill boooort nu.

Tror jag ska kolla på den dokumentären om Joseph Fritzl sen. Det kan vara intressant tror jag! Eller något.

Och du är trög.

imagine

Nu ska jag berätta om min underbara dag! :)
Den började med redovisning om vårt PBL arbete i vård och omsorg. Och den gick faktist riktigt bra! Jag trodde ärligt talat att det skulle vara mycket svårare, men när vi satt där så bara kom allt och jag kom med en hel del bra kommentarer! Catarina blev lite impad av mig när jag kunde vad blodförtunande medeciner är, nämligen acetylsalesylsyra! (Y) Haha. Efter redovisningen åt vi lajte, sen vid tolv var det dags för kursprovet i svenska A. Vi var nere i skrivsalen med 3 andra klasser och jag blir skitstressad av att sitta där inne och se och höra alla skriva. Det är ju helt psykande! :O Skulle iallafall analysera och sån skit  en novell av Selma Lagerlöf som jag verkligen inte kommer ihåg vad den heter. Det var sjukt jobbigt och ganska svårt iallafall... Sen skulle vi skriva en uppsats på 400-600 ord. Och det gick verkligen inte bra. Satt i två timmar. Av tre.

Hämtade mitt pass sen, Tobbe följde med. Haha seriöst, mitt pass var det fulaste jag sett i mitt liv. Jag ser förjävlig ut, jag skojar inte. Har fett hår, ser ut som jag pundat och sen har de typ skuggat min näsa eller något så den ser ENORM ut. Hahaha fy

Åkte till Ellen sen och lekte med henne. Vi beställde våra kläder idag! :D
Sen var vi borta i Macken och sen gick vi en liten runda.
pöss


våffeldagen

Mmmmmmmm har ätit massa våfflor nu och är mätt och go! :)
Nu ska jag kontakta Ellen!


sunshine

Det blev ingen träning idag, Ingela skickade hem mig eftersom jag hade ont i halsen. Blir förmodligen ingen träning imorgon då heller, hoppas på att jag kan träna på fredag iallafall! :)

Ska plugga sönder nu, har både redovisning och prov imorgon! Men tror jag har ganska bra koll på läget just nu inför redovisningen, dock värre med svenskan ^^

Snart kommer familjen + mormor hem och då ska vi äta våfflor! Mums!
Blir nog lite Ellen ikväll med, eftersom hon klagar på hur tråkigt hon har och jag kan inte motstå henne ;)
Kännde även att bloggen behövde ett nytt utseende, så det har vi åtgärdat idag.
Pöss


Stalker

Haha idag har ungefär halva vår klass anmält sig till "STALKER"- leken vi ska ha i skolan! Alla som är med ska få en lapp med ett namn på en person som också är med i leken och sen ska man döda den med en banan eller en kudde! :D leken ska hålla på i två veckor. Man kan skydda sig också, men då måste man gå runt med en badring eller en cykelhjälm i två veckor. Hahahaha detta kommer bli kul :D

Våffeldagen idag btw :D (Y)

Och jag har saknat oss

Skolan idag kändes väldigt meningslös. Hade svenska först och den lektionen var visserligen ganska händelserik. Den första halvtimmen gick åt att förbereda lite till provet på torsdag, men sen fick vi fria tyglar att plugga eller göra något annat. Jag, Tobbe och Bajjen valde att göra något annat och började rita en massa fina, men långsökta rebusar! Sen började jag och Bajjen leka arga-leken som vi verkligen var dåliga på :D Själva lektionen slutade med att Tobbe fick näsblod efter närkontakt med Bajjen, men vänlig som jag är stoppade jag upp en tampong i näsan på honom! ^^
Matten jobbade jag bra på, är klar man alla uppgifter innan provet nästa vecka så jag slipper sitta mycket med det hemma och det är skönt! :) Sen skulle vi inte ha någon mentorstid idag, så vi slutade kvart över två!

Var på stan med Emmelie, Issa och Jennie lite efter skolan. Hittade ett par jättefina pumps, men jag vet inte... De hade hög klack och jag som redan är lång vill inte ha för hög klack! Plus att jag inte vill bli längre än David, haha. Han får följa med mig när jag ska titta på skor ;)
Tränade sen vid fyra, skulle helst springa två varv runt sjön men jag valde ett. Och hade ett bra tempo! Brottningen var SJUKT jobbig. Vi gjorde bara armar idag och ett tag höll jag på att börja gråta för att jag var så trött! ^^
Erika och jag hoppade av vid Ellen efter träningen. Vi lagade mat och pratade gamla minnen och kollade på kort. Bestämmde att på lördag ska vi ha mysdag och kväll. Jag längtar, har saknat oss!


Spårade en aning när jag väntade på bussen i morse ^^ Skelar sönder :D

God morgon

En aning deprimerande att snön är tillbaka. Man pallar ju inte?
Har sovmorgon idag, hade ställt klockan på halv nio men jag vaknade vid kvart över åtta och var jättepigg så jag gick upp och åt frukost. Gjorde mig en toast som inte var alls så god och drack Oboy :D Börjar vid kvart i tolv idag, riktigt chill!
Ska bort till Propellen på en kaffe nu innan min buss går!

Ha en bra dag!

det är hårt

Veckans bästa måndag :O
I skolan idag så kom det en farbror och en tant (om man nu kan kalla dem det) och tog kort på var klass när vi satt runt ett bord och pratade och "drack kaffe". Haha, vi slapp lite av lektionen bara för att de ville ha kort på oss till den nya katalogen eller var det var. Det fula är ju att det var så fejk med "kaffet". Plus att jag kände mig väldigt utsatt när jag skrattade och fotografen tog kort :( 
SOMS- Bengt var sjuk idag, så Beata som är rektor för omvårdnadsprogrammet kom till vår klass så vi fick prata om hur dålig Bengt är. Hoppas att hon gör något åt det bara, om det nu finns något att göra. När alla i klassen gått från klassrummet stannade jag, Tobbe och Bajjen kvar och sjöng "Tänk jag drömmde inatt att jag hade en katt". Riktigt vackert!
Musiken var lika rolig som vanligt och för första gången sen jag bytte till musik var Issa med på lektionen! :D Idag skulle vi skriva en rapp-låt och jag, Lisa och Issa gjorde en superbra låt och den ägade! Här är den:

Rosor är röda, vijoler är på
Texten är miffad och vi lika så
oh ah oh ah
Vi ska berätta vilka vi är,
Lyssna nu vi börjar här:
Issa gillar att festa loss
därför glömmer hon alltid bort oss.
Lisa strular och hoppar i säng,
men det går bra med en blommig äng.
Malin hon gillar att rida så,
men vad är det hon rider på?
oh ah oh ah
Denna låt är tillägnad Per,
för det är han vi håller kär.
Med texten vi inte mer kan greja,
nu är den slut så att säga.
oh ah oh ah.

Åkte hem sen, somnade på bussen och vaknade av att Erika ringde. Hoppade av hos Ellen sen och var där och pratade allvar med henne. Sen kom David och Nicke så vi myste lite :) <3
Nu ska jag kolla på OC och äta popcorn och dricka cola :$ jag är tjock jag vet!


Ser ut som om jag är halvt flint, men såhär ser det ut med hårförlängningen btw :)


Sanningens ögonblick

OC med choklad och cola.
Sannngens ögonblick med syster min.
Regn i mängder.
Bortsett från regnet så har det varit en bra kväll. Och dag med för den delen :)

Nu ska jag sova. Zzzzz

Världsrekord i lilla Växjö

Idag har jag varit på Vallen hela dagen. Började klockan halv ett med ett spinning/allsång-pass med Anna och elva friidrottare som var glada i hågen! :) Det var sjukt skoj och svettigt! Efter det så åt vi lunch tillsammans på läktaren och vid halv tre var det dags för damernas Diskus-tävling. Och helt oväntat var min vän Matilda med, verkligen roligt för henne! Efter ungefär en halvtimme var dam-tävlingen över och vi var tvunga att vänta en timme tills det var herrernas tur. Den omtalade tävlingen då OS-mästaren Gerd Kanter skulle göra ett världsrekors-försök. Världsrekordet för diskus inomhus var 66,20 meter. Iallafall, stämmningen var på topp och när det väl var dags för tävlings-start var jag och alla andra taggade på att hejja fram ett världrekord. Och jag ska säga er att publken var bäst på att hejja! Första kastet för Kanter var 65 meter, diskusen fladdrade lite... Sen när han kastade sitt andra så flög den långt. Och när de mätte kastet var det helt tyst av spänning. Och kastet mätte otroliga 69,51 meter! Så idag i lilla Växjö, i tipshallen slogs det ett världsrekord. Det är mäktigt! Kanter kastade över det gamla rekordet 4 gånger! Omg :D



Matilda när hon kastar :)


Supporting- Erika och Johanna :)


Friidrottsvänner :)


Gerd Kanter kastar! :)




411

jag är bäst på att förstöra

än skiner solen, doftar vår

Det är 9 plus i skuggan idag :O det är bara lite härligt!
Kom hem för en liten stund sen, har varit i Hovmantorp hos Aliki inatt! Bestämmde helt spontant igår på stan att jag skulle med henne hem och det gillar vi. Träffade Nina igår, Emma var med. Och Sandra och sen Aliki då. Och Alikis vän Emma. Vi gick och köpte lite fika och satte oss och pratade lite, sen vid fem gick jag och Aliki ner till bowlinghallen och hon fick vara med och spela med mig. Åkte hem till henne vid halv sju och sen åt vi pizza och tittade på "Så ska det låta". Tittade på något program om sömn sen och då var det folk som vaknade av att en alien stod böjda över dem och eftersom både jag och Aliki är mörkrädd så var vi... rädda. Gick och la oss vid tolv-tiden och jag var helt slut.

Ska snart duscha, sen ska jag städa mitt rum och sen träffa Ellen en stund. Ska träffa David idag med tror jag.
Arivedertchi


fruitcake

Trevligt att råkas! :)
Idag har det varit skitskönt väder, IGEN! Hur bra som helst ju :D
Satte i mitt löshår idag igen. Det är faktist riktigt fint. Men får se hur länge jag orkar med det, haha.

Skolan idag kändes bara jobbig. Torsdagar är helt fuckade, vi har tre lektioner på hela dagen och mellan varje har vi en skitlång rast. Det suger. Vi skulle kunna ha alla tre lektioner innan lunch och sluta vid tolv eller något istället för halv två :( kan inte lärarna bara fatta det och göra oss en tjänst! :D Det gick iallafall bättre att jobba idag på omvårdnaden än vad det har gjort alla andra lektioner, men är fortfarande efter! :O Fattar inte så mycket, vilket ingen annan gör heller haha.
Åt på Barks sen med Aliki, Frida och Issa :)

Min stol rammlade omkull av sig själv innan. Förmodligen på grund av för mycket vikt på stols-ryggen där alla mina femtiomijoner påbörjade klädesplagg hänger! :D skriv ner det...

Har pluggat engelskan jättebra idag! Kan nästan alla glosor, utom 5-6 stycken eller något. Yay! Ska kolla igenom grammatiken och sen hämta lite glass och kolla på OC :G


Life still goes on

Man kan ju inte annat än vara glad idag när det är så jävla fint väder! Hoppas det håller i ett par dagar,men det är helt okej för mig om det är sånt här fint väder hela mars och april med.

Vi hade engelskaprov idag, det första av två och det gick som det gick. Jag tänkte att jag skulle vara bussig och göra Roland glad. Vilket jag tror han kommer bli när han läser vad jag har skrivit. Fattade inte mycket av texten och jag failade! :D men whatever... Hoppas det går bättre på fredag, tror inte det, men får se.
På idrotten idag fick vi välja om vi ville spela pingis, hoppa studsmatta eller ta en promenad i det vackra vädret. Jag, JennIE, Jennie, Olivia, Aliki, Emmelie, Denise, Issa och Frida promenerade ner till stan och sen till konsum och tillbaka till skolan. Riktigt härligt ju!
Slutade efter idrotten och Emmelie och Jennie följde med mig ner på stan för att kolla på skor. Jag hittade tro det eller ej ett par.

Åkte till tandläkaren sen, och här kommer dagens irritation. Jag ska ha bettskena, det sa min nya tandläkare idag, eftersom jag gnisslar tänder. Men okej, det kan jag ju leva med för jag har anat det, men när jag var hos tandläkaren i november och kollade om det var så att jag gnisslade tänder sa min dåvarande tandläkare att det inte alls var så. Och jag trodde ju att det var därför jag hade huvudvärk och så, men han övertygade mig om att det inte var därför. Tack för det. Hade ju kunnat slippa all huvudvärk. Fick iallafall göra en avjutning av mina tänder, vilket var äckligt, och om två veckor ska jag tillbaka till tandläkaren och få den lilla bettskenen. Yay!

David (L)



saknar bebbe.

the show must go on

Jag har inte skrattat så mycket på länge som jag gjorde idag på Vård och omsorg. Lisa och jag tillsammans har faktist väldigt bra fantasi, och idag slog vi ihop våra kloka huvuden och skrattade så vi fick ont i magen och tårarna sprutade :D kärlek till Lisa. Och till Martina för hon är så söt!

Skolan är fortfarande jobbig och jag vill dö! Imorgon har vi engelskaprov direkt på morgonen, det man inte kan förbereda sig för och alla säger att det är jättesvårt. På fredag har vi engelska provet som vi kan plugga till och vi har över 200 glosor att göra och olika grammatik-övningar och sån shit. Och Isak berättade om vårt svenskaprov vi ska ha nästa vecka på torsdagen. Vi ska sitta i tre timmar och analysera en novell och sen skriva en själv. Och det bästa är att innan provet så ska vi ha redovisning i vård och omsorg för vårt PBL arbete om Regina som fått hjärnblödning. HÄRLIGT! Längtar till lovet nu. Och spanien.

Träningen gick dåligt idag, fick så ont i magen att jag inte kunde springa klart runt sjön. Stannade och satt ner och grät lite för det gjorde ont. Jag är klen kanske... Va knappt med på brottningen heller. Och jag kännde mig verkligen dålig. Men Ingela sa att jag inte behöver gå på teorin imorgon iallafall! AMEN

Så nu ska jag läsa lite engelska och äta glass och sen duscha och kolla på OC om jag hinner! :)
Och imorgon går jag upp halv sex och sen åker jag och Erika till simhallen för ett sprintpass i vatten klockan halv sju. Mysigt!


Don't stop me now

Ännu en stressfaktor. Teori med specialidrotten på onsdag som är obligatorisk. Men jag ska vara hos tandläkarn då... Orkar ju inte hålla på att krabba med att byta. Fetta!
Jobbat mindre bra med engelskan idag, så jag skippar att sova till åtta och går upp vid sju och åker till skolan sen och pluggar engelska. Och matte. Känner mig duktig och bra som offrar en timme i min mjuka bädd....!

Nu blir det OC i sängen som jag för övrig älskar. Ska mysa med gosan med.
Har ont i ryggen och på andra ställen jag inte visste att jag hade.
God natt :(


I want to break free

Idag lovprisar jag min dag! Tack Gud för att du gav mig
lyckan idag. AMEN.
För idag har min dag var hur bra som helst. Verkligen skönt efter
världens sämsta helg.
Okej, medicinsk grundkurs direkt på morgonen från tio över åtta till tio i tio kind off sucks, men idag gick det bra! SOMS var lika intressant som vanligt, hatar verkligen Bengt. Jag lovar, det kommer direkt från hjärtat. Jävla äckel! :@
Det var pizza till lunch och jag smidde massa grymma planer om att vi skulle fälla alla som gick förbi och ta deras pizzor med :)
Det roligaste idag var musiken, helt klart.Jag och Lisa satt och skrattade hela tiden. Och kunde verkligen inte sluta. 
Idag hade Per planerat att vi skulle lyssna på film-musik och sen skulle vi rita en scen som vi tyckte passade bra. Mina skillz på att rita var slående! Iallafall, en låt som spelades upp av Per passade till när det var något kungligt i en film och ni förstår, så alla ritade något som hade med det att göra (okej jag ritade en kyrka med två som gifte sig och Lisa ritade Harry Potter). Anyhow, Per frågade runt vad alla hade ritat och så kommer han till en kille och killen (som är min idol nu) han ba: Ne... Jag ritade en ost. Jag trodde jag skulle avlida är ett tag :O

Var och fixade ett pass till mig idag med (28 dagar kvar btw!) Jag såg helt förstörd ut på min bild. Hade fett hår och såg förjävlig ut. Men skit samma.
Var borta hos Ellen innan, hon hade gitarr-lektion med mig och jag var gryyym. Sen lyssnade vi lite på gammal-goding musik från barndommen! Och sen var vi ute och gick, älskar pullan min!


sommar sommar sommar

Piggar upp mig med lite sommarbilder. Saknar sommarn sjukt mycket.














Och jag har ledsnat på att vänta

Patetisk värld jag lever i just nu, eller är det bara jag som är det.
Idag har jag kommit fram till att om man gråter för mycket svider
det på kinderna.
Var och gymmade på Atleticum i morse med Erika och Adam, det gick hyffsat bra idag. Men jag har fått blåmärken igen. Och ont i händerna. Mamma och pappa skämmer bort mig. De har köpt glass till mig. Med päron och vaniljsmak. Och ikväll ska vi äta pizza, bara för att jag vill det.

Den stora frågan idag är min bula jag har i bakhuvudet. Hur har den kommit dit?
Var helt öm när jag vaknade och jag hittade en liten bula. Jag förstår ingenting. Håller jag på att bli från vettet?


Och så blev du mitt sår, och jag blöder ihjäl

Jag börjar med att varna alla att detta kommer vara ett überseriöst inlägg, tycker ni det är ointressant så läs det inte då.

Iallafall, har ni någon gång tesat vad dina vänner gör när du helt plötsligt bryter ihop i skolan? Eller testat hur det är att åka hem på bussen och gråta så snoret rinner? Och man sitter jämte en människa som man avskytt när man va mindre? Well, jag har.
För idag i skolan brast det helt. Och jag kommer inte orka förklara för alla som såg mig stå och gråta så att tårarna sprutade, så jag förklarar här.
I flera veckor har jag i princip gått runt och varit ledsen, jag har inte haft ork till något egentligen. Jag har liksom tappat glöden för allt, inget har kännts roligt. Jag har inte sett fram emot helgerna, jag har knappt orkat gå till skolan, men jag har tagit mig dit ändå. Utan att kanske göra så stor nytta. Som jag har nämnt tidigare så har vi jävligt mycket att göra nu, och jag är stressad av det. Jag gör inte läxorna som jag borde, eftersom jag inte orkar. Jag har börjat känna hur jag mår illa när jag äter, precis som förra gången jag var stressad. Men jag äter ändå, för jag vill ha samma problem som då. Och som innan, så sitter allt som hänt med pappa, farfar och farmor kvar. "Tiden läker alla sår" säger man. Men inte mina, för än så länge gör det faktist ont. Även om det gått så lång tid.
Det ända jag riktigt ser fram emot är Spanien. Det ska bli så skönt att bara komma iväg från allt. Från Växjö med sitt äckliga väder. Bara vara borta och träna och må bra.

Jag har faktist inte berättat för någon hur jag mår. Jag har inte pratat med min mamma, pappa eller syster. Inte med mina vänner. Inte för någon. Men igår kunde jag inte hålla mig, pratade ut med två. Och idag. Idag har jag pratat med min mamma och syster. Och lite med vänner. Men iallafall. Jag orkar inte prata om det i skolan. Ni tänker säkert att jag inte alls är ledsen för jag inte har visat det. Men fattar ni inte? Jag har inte velat att någon ska veta. Jag har spelat glad för att dölja. Det är så himla mycket lättare. Att slippa få blickar av medlidande av alla.
Men nu kommer ni veta. Och jag hoppas allt kommer bli bra.
Men just nu... Just nu är jag långt åt helvete.

ops I did it again

Har slingat håret ikväll igen som jag sa. Och det blev väl... bra. Eller iallafall helt okej. Missade kanske lite, så det är fotfarande lite mörkt i underhåret. Och det kanske blev lite oranget, men får väl se hur det ser ut imorgon.


Här är en bild på håret, uppsatt men whatever man ser ju lite iallafall. Släng gärna in en kommentar om vad ni tycker.

Ska snart sova, pallar inte raka benen och sån shit ikväll så jag gör det på morgon imorgon istället. För imorgon på morgonen ska vi till rygginstitutet med specialidrotten och simma och ha lite annan träning. Sen blir det frukost där.
Och på kvällen ska David med mig hem. Mys!


"helt förblinndad av tårar"

ikväll är ingen bra kväll. punkt slut

bang bang baby shoot me in the head

Vi såg en sån hemsk film idag när vi hade vår lilla skolbio. Den hette "Klassen" och tydligen var den baserad på en sann historia. Den handlade om en pojke som blev mobbad av HELA sin klass och då menar vi inte mobbning som att bara reta en. Denna pojken blev inte bara retad, de slog honom nästan varje dag. En dag säger en annan kille i klassen ifrån och då börjar de vara på honom med och slå och sparka. Själva filmen slutade med att de två så att säga mobbade pojkarna sköt ihjäl sina klasskamratisar. Och han som alltid varit mobbad sköt sig själv i huvudet.
Jag blev faktist väldig berörd av filmen, för jag förstår inte hur någon människa i världen kan vara så jävlig. Och att ingen brydde sig särskillt mycket gjorde bara mig förbannad. Jag var väldigt emotionell idag haha.

Hade medecin prov idag också. Det gick riktigt bra, eller det känndes så iallafall. Svarade på alla frågorna! :D
Var på stan med Ellen och Emma lite efter träningen med, köpte hårfärg och nya hörlurar! :)


vackert eller hur?


I started nothing, I wish I didn't

Jag har nu börjat min resa till att bli helblond igen. Och jag köpte hårfärg innan idag och nu har jag förbrukat den. Och just nu är mitt hår inte alls helblont. Det är en blanding av blond, orange och kanske lite brunt. Haha mamma tyckte inte att det såg så farligt ut, men jag vill vara blond och inget annat! Så imorgon ska jag köpa en ny färg och försöka igen. Hoppas jag har något hår kvar sen :O


Jag har varit vilsen Lisa

Låten är ju väldigt älskvärd, owh

 


Den här stan som gör mig så hög
Den här stan kan få mig så låg
Den här stan får aldrig nog
Av saker som går sönder
Tyckte dem sjöng som änglar när jag kom
Men jag måste ha varit galen
Vad var det som verkade så stort?
Vad var det som kändes så magiskt?

Jag har varit vilsen Lisa
Allt har gått helt åt skogen
Med mina stora drömmar
Dem flög som satelliter
Jag har varit vilsen Lisa
Men jag har tänkt på dig då
I fönstret lyser solen
Och du är nästan vaken

Blir du blå när du ser dig i spegeln
Om du kunde skulle du vända tillbaka?
Se mig så som du såg mig första gången
Bli nån ny igen i mina ögon
Har du nån längtan kvar till vi andra?
Det som ligger där och dammar i hörnen
Medan klockarna tickar
Och vi flyger fram som skrot genom rymden

Jag har varit vilsen Lisa
Allt har gått helt åt skogen
Med mina stora drömmar
Dem flög som satelliter
Jag har varit vilsen Lisa
Men jag har tänkt på dig då
I fönstret lyser solen
Och du är nästan vaken


we´re livin in a fucking not-wounderful world

Jag har kommit fram till hur mycket mitt liv suger just nu. Eller... Ja iallafall skolan, vi har verkligen mycket nu. Inte konstigt att man blir stressad med lärare som älskar att plåga en och ge massa läxor, prov och inlämningar. Skolan kan fan ta sig i röven för jag pallar inte!
Det är fyra veckor kvar i skolan innan påsklovet. Och innan lovet börjar ska vi göra ett medicinskt prov, två engelskaprov och ett matteprov. Jag har tre inlämningar i Vård och omsorg att göra, jag ska räkna ut kapitel fyra i matten innan fredag denna veckan. Och nu har vi börjat med ett nytt arbete i vård och Omsorg. Vi har börjat med en ny arbets-metod typ, kallas PBL eller vad det är. Förra lektionen "brainstormade" vår grupp och nu har vi 16 frågor som vi ska ta reda på enskillt, sen om fyra lektioner ska alla ha svarat på de 16 frågorna och sen ska vi diskutera våra svar. Låter kanske inte så svårt men jag har inte kommit fram till den värsta delen. Nu gör jag det. När vi redovisar och diskuterar i gruppen sen får vi inte ha några papper eller anteckningar, vi ska alltså komma ihåg allt i huvudet. Haha omg jag vill dö

Den som säger att Omvårdnadsprogrammet är en slapparlinje där alla som har dåliga betyg går ska få stryk. För det stämmer inte.
Haha okej jag är emo just nu, let me be.

keep your head

Jahaja, ny vecka igen. Vad ska man säga, tiden går fort hörni! Haha
Skolan var väl ganska chill idag. Fick tid att plugga till provet på med.grund idag, men jag utnyttjade verkligen INTE den tiden, vilket innebär att snart måste jag börja plugga som ett djur eftersom provet är på onsdag. Matten var med helt okej, men jag fattar inte hur Håkan tänker när han säger att hela kapitel fyra ska vara klart på fredag, mission impossible när man har massa prov och inlämingar med. Fuck Håkan just nu.
Redovisning på musiken idag om The Ting Tings. Hur gick det... Inte bra, inte jättedåligt. Helt okej om man tycker att det är normalt att bli rödljus-röd i ansiktet. Men det tycker vi ju.

Imorgon drar brottningen igång igen, riktigt kul! Och detta innebär också att nu är grundträningen igång igen. Då ska det bli (och det hoppas jag verkligen) jag-håller-nästan-på-att-kräkas-träningar. HÄRLIGT!

adore u

Every day,
Every night
I wanna see you baby,
stayin' by my side.




Kiss my lips, touch my hand,
give me a second chance.
My heart is pumpin',
have a feeling that I've never felt,
If i'm allowed to be with you,
the luck is coming to my world.

wie

Idag har jag gjort det. För första gången och jag var rädd... För första gången i mitt liv var det jag som satt bakom ratten i bilen och körde. Lilla Malin har blivit stoooor. Var på gamla ÖB:s parkering och körde, samma ställe som nästan alla börjar köra på. Det var riktigt läskigt. Men jag var grym. Iallafall så grym man kan förvänta sig någon vara som gör det för första gången. Tror jag fick motorstopp tre gånger. Bara! Ha, I'm so proud. Och pappa sa att jag var duktigt. Hell yeah!

Är hos Ellen nu, med David och Emma. Vi ska åka bussen tillsammans in till stan om en stund och mysa lite! Komer bli mysigt, haha.
Pöss

falukorv någon?

Jag tänkte att alla här ville veta hur det går för mitt finger. Eller min korv.
Jo... Det är ingen korv längre. Det är en falukorv. En lite blå-lila falukorv!


 
Eftersom alla är sånna smarta människor borde jag inte behöva förklara bilden, men jag gör det ändå. Till vänster ser ni det icke stukade ringfingret (i det normala tillståndet). Till höger har ni den, falukorven. Det mongoliserade fingret. Aj... It's BIG.

Btw, grattis till kusin Moa som fyller 7 år idag! :) <3
Och jag skänker en extra tanke till min ängel. Farfar skulle fyllt 64 idag. Snart är det tre år sen. Och jag saknar dig hur jävla mycket som helst.

what if god was one of us?

Dagen var bättre än jag trodde igår kväll, när jag hade min mental breakdown.
Jag sov ända till halv tio, hur gosigt som helst. Matten var med helt okej. Vi skulle mäta olika saker i skolan och räkna ut volymen och arean på det. Jag, Bajen och Tobbe var riktigt kreativa och mätte de svåraste sakerna, som den lilla tamburen och "poolen" vid matsalen. Som sagt kreativt!
På lunchen kom Emma och Ramona och haha vad ska jag säga, intervjuade mig och tog världshistoriens fulaste bild på mig! När jag skulle upp till engelskan kom min engelskalärare bakom mig i trappan. Jag har alltid varit lite smårädd för honom men idag fick han status. Gubben är väl typ 55-60 år eller något och han tävlade med mig om vem som kunde springa upp för trapporna snabbast. Han sprang bakom mig och hetsade mig med "Jag är och kickar dig i hälarna". What? Vann iallafall, haha och resten av engelskan hade jag respekt (och jag var värsta duktig).

Nu är jag hos Ellen, Andera ska komma sen. Vill ju inte... Hon är jobbig och INTE min typ som hon verkar tro. Ja ja. Ska vara glad för Ellens skull....
haha omg shoes!


dan karlsson, var är du?

Det var då fan vad det var fart i röven på mig idag. Fyra uppdateringar på en dag är inte illa pinkat av mig. Ge mig applåder gott folk.

Iallafall, idag blev jag påtvingad Facebook av Emma, så nu finns även jag där och lullar runt. Vill knappt erkänna det, men det verkar lite skoj allt. Men det säger jag inte till någon... Hum..
När jag var inne på facebook försökte jag hitta Dan. Min gamla bästa-vän Dan. Han som jag var kär i när jag var liten och tjock. Dan som hade en storebror som heter Thomas, som brukade leka kurragömma med mig och Dan, tillsammans med Erika också. Han som jag lekte med hela sommaren och som jag lekte i den lilla gula lekstugan med. Dan som skickade vykort från alla ställen han var på. Dan som jag inte har träffat på minst sex år. Dan och jag... Jag saknar Dan. Ja jag saknar fan Dan. Som fan.
Min fråga är du hur jävla lätt är det att hitta en Dan Karlsson som bor i Stockholm? Misson impossible för fan.
HJÄLP MIG

mitt fucking svarta moln 2

Vänta, kände att jag lät väldigt hum...Hur ska jag förklara detta.... Jo just de! MUNTER nu... My bad, jag kom faktist på en sak jag vill! :O



Jag vill vara liten och tjockare än nu.
Och jag vill ha den där colan.

och just de.... FUCK


mitt fucking svarta moln

Träningen gick åt helvete idag. Kunde inte kasta eftersom jag har en korv som finger. Kan inte bowla imorgon på grund av korven. Är inte fingret helt okej till tisdag kommer brottningen gå åt helvete. Härligt.

jag vill inte plugga och ha massa jävla arbeten i skolan och jag vill inte till skolan imon och jag vill kunna röra mitt finger som en normal jävla människa och jag vill att livet ska vara bra och inte upp och ner som det är nu och jag vill fan inte vara ensam inatt och jag vill inte vara ledsen och jag vill inte vara malin just nu.
och just det, sa jag fuck you?
Nehe inte, a men då så... FUCK YOU.


feel my pain, bro

Haha seriöst, vad har jag gjort för illa här i världen?
Har jag retat upp Gud eller vad är det?
För några veckor sen stukade jag mitt finger och har haft ont i det ett bra tag. Idag efter idrotten var jag på toa, sen kom Emmelie efter ett tag. Vet inte riktigt hur det gick till min helt plötsligt slog min hand i väggen och ännu en gång misshandlades mitt finger. Samma finger som förra gången. Jag skrek som en idiot och började nästan gråta haha. På ungefär fem minuter blev mitt finger dubbelt så tjockt som det borde vara i normalt tillstånd. Och det är helt snett. Fuck. Det betyder ingen bowling imorgon, för jag har lite svårt att tro att det kommer bli bättre på en natt.

Emma är här nu, eller hon är på toan och provar lite kläder som jag rensade ur igår ;)
Ska gå och pilla på henne snart tror jag, pösss

Let me borrow that top

Jag åkte hem till Ellen efter skolan idag och först gick vi till macken och köpte cigg. Och en varsinn chokladkaka... Måste sluta äta gottebitar mitt i veckan snart, innan jag får diabetes och ökad risk för kärlkramp och hjärtattack och dör. Haha, jag blir sinnesjuk och lite hypokondriker av att gå omvårdnad.... Anyhow, gick tillbaka till Ellen och spelade lite gitarr, jag blev ganska skillad efter ett tag! :D Vi blev sugna på pizza, men vi gjorde ett nyttigare (okej kanske fett ändå men...) alternativ nämligen HEMBAKAT! Hum, vad sa jag nyss om onyttigt? Tittade på Hjälp medans vi åt och sen var vi ute och gick bort godiset och pizzan.
Har saknat att umgås med Ellen, bara hon och jag. Älskar dig pullan!

Har rensat ur min garderob ikväll, slängde verkligen bort mycket. Så nu har jag massor med plats för nya kläder. Men jag ska lugna ner mig ett tag tror jag. Och köpa skor istället, haha.

Ledighetsansökan om Spanien är påskriven.
Det är nu 40 dagar kvar. Bara...

the world's greatest

Jag är bäst i världen på Excel... Eller något i den stilen. Haha, har datakunskap nu och började med excel och jag har gjort alla uppgifter man ska göra och bara frågat om hjälp några gånger och jag är stolt!
Bestämmde mig igår att jag skulle börja sköta allt i skolan ordentligt nu och det har jag lyckats med. Haha okej, visserligen är det andra dagen jag har mitt lilla löfte, men ändå! Igår städe jag i mitt skåp och satte in alla papper i mitt lilla 'hemarkiv" haha. Sen har jag jobbat hur bra som helst på alla lektioner och gjort allt man ska. I'm so proud of myself. Det borde ni också vara!

Nu ska vi ha medecinsk grundkurs med Mauritz. Jag älskar honom.... Även om han gav oss prov onsdag nästa vecka.
FETTA

RSS 2.0