Valbo it is

Är hemma hos min faster och mina kusiner i Valbo nu =)
Kom hit igår vid halv sju ungefär. Vi satt ute i deras trädgård och åt tacos och pratade, sen spelade vi kubb. De onykrta mot de nyktra, haha ;) Spelade två omgångar och jag och mina tappra lagkamrater vann båda gångerna. Det var grymt mycket mygg ute, så vi gick in när vi spelat klart. Adam och Erika gjorde ett musik-quiz sen, som vi spelade. Jag och Anna vann överlägset =D

Nu har jag precis gjort mig färdig. Vi ska snart gå bort till Köpis och titta lite i affärer. Ska försöka att inte köpa något, men... Ja, vi får se hur det går, haha.
Jag hoppas även att jag kommer få tid till att klia upp alla min 72 miljoner myggbett jag fick igår. Mina ben är nämligen helt prickiga. Askalas!


Grattis mamma!

Idag fyller mamma 42. Erika och jag har gett henne en spikmatta. Och en Ben&Jerry's, fast det vet hon inte om än.

Vi var nyss ute och gick. Jag var sur för att det regnade. Skitsur. Jag blev ju blöt... För att lugna ner mig lite när vi kom hem la jag mig på spikmattan. Det gjorde fett ont... Haha, så jag gick ut på balkongen och satte mig.
Om ngn timma åker vi till Gävle och stannar där tills torsdag.

Nu regnar det in så min dator blir blöt... Puss!
 




Still in Stockholm

En dag full av shopping med Adam och Erika har det varit idag! =) Riktigt mysigt!

Det här var vad jag köpte:

Två par leggings, en tunika, H&M . En tröja från Gina.

Två tröjor från Monki . Ett par glansiga leggings, H&M

Ett sist men inte minst, ett par Converse =D

Nu ska jag äta, sen ska jag bada badkar! Det bästa med att vara hos morfar ;)


slående humor!!! =D

hahaha Erika kom ut till mig på balkongen och skrattade och verkade jäävligt nöjd med sig själv. Och det visade sig att hon hade hittat en lösmustach (stavning?) här hemma hos morfar och satt på den på min nalle. Haha humorn är på en sån hög nivå i denna familjen! Man måste ju älska det!!! Hahahaha



Nu börjar det regna här ute på balkongen... Så jag ska in och äta fika haha

woho, det funkar!

Enjoy ;)


Adam, moi och syster =)

hihihihi

Lustiga huset

Lustiga huset

Erika och jag och vår nya buddy

insane!!!

yeah

Jag kastade ner alla burkarna på två bollar och vann en nalle =D

Slängungan

Gröna Lund

Sitter ute på morfars balkong, med världens segaste internet, och fryser häcken av mig´. Eftersom det bara funkar att ansluta sig här ute, så jag antar att man får offra sig lite...

Idag var Erika, Adam och jag på Gröna Lund. Ganska mycket folk, men ändå inte så jättemycket kö. Idag var det första gången jag gick i trappan som rör sig till Lustiga huset, efter att jag fastnade i den när jag var liten... Haha! Åkte Insane med, Gröna Lunds nyhet. Och om ni får tillfälle, ÅK DEN! Sjukt läskig, men sjukt rolig! Nu vet ni.

(här  var det tänkt att det skulle finnas lite bilder från Gröna Lund, men nähä, inget vill samarbeta med mig...)

Äcklig dag

Nu är Erika ÄNTLIGEN hemkommen. Och mamma, pappa och Adam med då förstås.
Denna dagen har varit äcklig. Jag har varit hur ensam som helst. Kännt mig lika mobbad som jag gjorde i början av veckan ;) haha. Nä, inte okej att skratta åt det egentligen. Känner mig ledsen också, för jag vill träffa David. Tekniskt sett hade vi kunnat ses igår, men då visste jag ju inte hur det skulle bli idag... Och David, bara så du vet så kommer jag sakna dig. Ville bara göra det klart en sista gång. Och bara tanken på en 5 timmars bilresa är jobbig, när jag vet att vi kunde vart framme för längesen om allt hade gått som planerat.

Bilder från tävlingen


Det regnade så mycket när vi kom fram att pappa var tvungen att ha två paraplyer... Haha

Mor och far

Inkastning

Tävlingskast


Syster!

Så galet

Vad galet allt kan bli... Egentligen skulle jag, mamma, pappa, Erika och Adam suttit i bilen påväg till Stockholm nu. Egentligen. Men nu är det så att igår kväll fick Erika åka till akuten för hon hade ont i bröstet. Och vid halv tre åkte vi därifrån igen, utan Erika. Hon skulle ligga kvar över natten. Och nu i eftermiddag ska hon rönkas. Jag tror (hoppas) inte att det är något, men det är ju bra att läkarna vill vara på den säkra sidan och gör alla kontroller och så! =)

För övrigt så var min vistelse hos Aliki riktigt mysig! Vi var hos hennes mormor och morfar och fikade, spelade Fia (haha!) kollade på film, var ute och gick och pratade massor! Hur uppskattat som helst =)
När jag kom hem från henne igår åkte hela familjen direkt till Hässleholm, eftersom jag och syster skulle tävla. Tyvärr gick det dåligt. Jag blev irriterad på allt folk för de var så himla tröga och efterblivna! Men whatever...

Ska träffa Bullen en snabbis nu innan hon åker till Halmstad.
Och så återstår det att se när vi åker iväg.
(L)


Hejdå

OTROLIGT mysigt hade vi det igår! Vi åt god mat, spelade pictonary, tog massa kort och pratade!
För övrigt så flyttar Emelie till USA om typ två veckor. Johanna flyttar till Scottland i augusti och i höst flyttar Kim till USA. SADFACE! 
 
Bilder från igår =)


Ellinor och jag

Johanna och Emelie

Kim och Johanna

Pictonary!

Jag och Hannah



Erika och de tre små flickorna som ska flytta

hej!


Idag ska jag till min sköna böna Aliki! =)
Det är uppskattat!!


Avskedsmiddag

Om en halvtimme kommer Johanna x2, Kim, Emelie, Ellinor och Hannah till mig och syster. Vi ska ha en liten avskedsmiddag för Kim, Johanna och Emelie, eftersom alla tre kommer flytta från oss i Växjö =(
Vi ska äta god mat och prata massa, kommer bli nice =)


Igår var en tokig dag

Det första tokiga var träningen:
Jag missade bussen till stan så pappa fick köra in mig.
Jag var förbannad och fick panikattacker om vart annat.
Det började regna och inte lite heller. Jag och syster såg ut som två dränkta katter.
Jag frös.

Det andra tokiga var festen hemma hos Fälle:
Först tänkte jag för mycket.
Sen blev lite saker fel.
Och sen blev lite mer saker fel.
Jag var en "Femzén-jävel"
Jag och Fälle var "två skitstora brudar som snackar skit"
Jag fick asont i magen, blev jätteledsen och ville hem.
Messar mamma vid fyra och frågar om hon är vaken. Det är hon, så jag säger att jag vill hem.
Mamma kommer vid halv fem på morgonen och hämtar mig.

Trots det hade jag trevligt. Och kul! Ett tag iallafall...
Puss


Det snurrar i min skalle

Tänker på hur orättvis världen är. Hur fort ett liv kan försvinna. Det spelar ingen roll hur ung eller gammal man är.
Tänker  på hur det måste kännas för er, att förlora ett barn. En syster. Jag skulle inte klara det.

Nu ska jag ta bussen in till Vallen. Kastträning med Mellis idag!
Sen drar jag till Fälle på festligheter!
Ha det =)

Pellen

Så tokigt det kan bli! Ellen skrev till mig på msn att hon ville ha mig ikväll och inte kan jag motstå det?! Så nu sticker jag bort till henne och sleepa där, ha det nice! =)

kuggfråga?!

Jag älskar kakor! Däremot har jag kommit fram till idag att jag hatar att baka. Eller jag hatar att baka när det går åt helvede, vilket det gjorde liiite idag. En fråga jag ställer mig är; är det mitt fel eller mammas fel att mina kakor svämmade över? Jag ser det som mammas fel, för hon gav mig för små formar. Enligt henne la jag för mycket deg i formarna, men jag hade ett motargument: större formar och degen jag la i hade fått plats! That's a tricky one hörrni!


Efter ett x antal svordomar och löften om att jag ALDRIG mer ska baka (men jag lovar er att jag kommer stå där om en vecka igen och svära ännu mer) lyckades jag få fram dessa skönheter. Och nu i efterhand ser de inte så illa ut. Och det ska jag ta reda på nu, när jag ska smaska i mig några med mamma och pappa framför en film! ;)

för helvede...

Nu har halva dagen gått och jag sitter fortfarande i pyjamas och tycker synd om mig själv. För hur kul är det att vara ledig när man ändå sitter hemma själv och ugglar och känner att man ruttar bort? Jag skulle lika gärna kunnat jobba idag, tjänat pengar, haft något att göra och sluppit känna sig som ett jävla mobboffer! För övrigt har jag ätit två gifflar och en päronsplitt idag... Omg, ibland måste jag bara älska världen =)


Dagens outfit... ha ha

Shit, måste verkligen ta tag i mitt liv!!!!!

hell yeah


Fuck världen =) den gör mig trött!

Laxaspelen i Halmstad

Hemma nu efter en tävlingsdag i Halmstad =)
Åkte hemifrån vid tio och jag sov i bilen hela vägen dit, som vanligt. Och när vi väl var framme så ville jag inte hoppa ur bilen och tävla, som vanligt. Jag var skitnervös, som vanligt. Haha mina tävlingsnerver är verkligen inte att leka med. Innan varje tävling tror jag seriöst att jag kommer dö, men än så länge har jag överlevt varenda en ;)

För er som inte vet så tävlar jag i slägga. Och idag gick det riktigt bra, det blev ett årsbästa på 35,12 meter. Inte fy skam =) Vi tog en massa bilder idag, men kameran befinner sig hos syster i en stuga i Skummeslöv utan internet, så dom får ni se en annan dag!

Göteborg - Universeum&Liseberg

Och så var film-tittandet klart! Vi såg andra Arn-filmen, hyffsat bra tycker jag faktiskt att den var ;)
Nu kommer det lite bilder från igår!


Fikapaus - jag och David

Stark och Josse

universeum

universeum - David och jag

universeum - Strak och Josse

Liseberg - Josse, David och jag i utkikstornet

Liseberg - Stark (ett spelberoende utvecklades även denna dag haha)

Liseberg - jag och min man

Liseberg - Älskling

Liseberg - Josse

Nu får det räcka med bilder, men som nämnt innan, en brra dag! =D


Det är över nu...

Jaha, då var det över det man sett fram emot :( Tiden går du för snabbt... Iallfall, jag, David, Josse och Stark åkte från Växjö runt åtta och var i Göteborg vid elva. Vi bestämmde att vi ville in på Universeum innan Liseberg, så sagt och gjort gick vi in där och var där ett bra tag! Tittade på massa fula/söt djur, lekte och fikade =) Sen gick vi in på Liseberg. Sjukt mycket folk, mycket kö, mycket spelnade på choklad, mycket många förluster, mycket lite vinster... Men ändå, MYCKET skoj! Även om vi fick köa länge, så var det mys. Hann med att åka nästan allt vi ville =)

Idag vaknade jag och David vid kvart över ett (!!!!!!!!!!!!!!!!). Jag har aldrig sovit så länge och fick först panik för jag sovit bort hela dagen. Sen försvann min ångest och jag sov lite till. Och sen busade jag massa med David. Han är starkare än mig.

Nu är jag hemma, ska kolla film med mor och far. Lägger upp bilder från igår när den är slut!
Puss


TAGGA!

Just nu är mitt största problem:
Foppisar eller tygskor?
Shorts eller långbyxor?

Dessa i-landsproblem...

Och för er som inte vet så .....STICKER JAG TILL LISEBERG IMON! =D
och för övrigt har jag semester nu i två hela veckor! fucking amazing!!!

the new 411...

... Erikas bröst är som en krock-kudde. Eller två...

Harry Potter premiären!

Ikväll är det äntligen dags för Harry Potter premiären. Har alltid älskat Harry Potter. Kommer alltid älska Harry Potter! Det är jag, mamma, pappa, Erika och Adam ska se filmen tillsammans. Ska bli riktigt mys! Och jag ska köpa mig en FET godispåse! Är det någon som har sett den nya filmen, Harry Potter och Halvblodsprinsen? Vad tycker ni isf om den? Och om alla andra filmerna? =) haha många frågor där ;)

Nu ska jag ta bussen in till stan med David.
Ha en trevlig kväll! =)


HELT GALET

Idag på jobbet upptäckte jag att jag får kramper i min rumpa ibland när jag går.. Jag vet inte vad ni tycker, men enligt mig låter inte det normalt?!

Kom precis ut från duschen, har varit ute och sprungit med Ellen. David var också med, fast han cyklade med Ellen,  medans jag sprang själv.. Haha ;) När vi sprungit cyklade vi bort till Mullavad för att ta oss ett litet dopp i det blöta. Det var sjukt kallt, men vi kom i alla tre tillslut! Rikigt mys att bada änd tills jag lägger en fin lorska i vattnet, som till vår stora förskräckelse försvinner...EN JÄVLA FISK ÅT UPP DEN!! Då blev det fart i röven på oss... Upp på land sanbbt som fan, sen cyklade vi hem igen, haha.


Diggar mina glasögon som jag hade på mig idag! Och mina leggings =)

oh fuck

Det blev distanslöpning idag igen. Skönt som fan att springa utan musik och bara tänka på allt. Idag tänkte jag på... att jag tycker synd om mig själv ikväll. Jag är ledsen. Life's a bitch. Så nu ska jag gå och gräva ner mig under mitt täcke, kanske kolla någon film. Och bara tycka allmänt synd om mig själv.

090714

FYFAN vad det regnade när jag åkte hem idag. Och åskade och blixtrade. Jag trodde jag skulle dö. Jag hatar åska! Tur att man satt på en buss när när det regnade som värst, hehe


Får man ens en uppfattning om regnet på domma bilderna?
Aja whatever... Ska prova färga mitt löshår idag igen. Och blir det inte bra så ger jag fasen i det sen!


Är hon död? :O


Jobbet tar på krafterna! (alla skrattanfall med, man blir så jävla svag... haha) Ni ser ju bara hur utmattad jag är klockan fyra på eftermiddagen när jag och Erika slutar slita som djur hähä

För övrigt har min kväll varit ganska mys. Jag började med att springa när jag kom hem. 5 backintervaller plus distans. Sjukt jobbigt. Sen bjöd min syster mig på couscous-sallad. Mmm! Efter maten väntade duschen, sen cyklade jag bort till Bullen. Vi var ute och gick, sen åt vi bullar, pratade och tittade på Vänner.

God natt allihopa


090713

Jobbis idag var awesome. Jag och syster fick ett av vårat största skrattanfall genom tiderna. Och när vi väl lyckats lugna ner oss sätter vi på radion och hamnar mitt i en reklam. Som löd:

- Vad är det där för något som flyter omkring?
- Det är några bajskorvar...

Det räckte med att vi tittade på varandra, sen var vi igång igen. Tänk att vi, snart 17 & 19 år, fortfarande tycker det är lika kul med kiss och bajs... Jisses.

Och btw, Katrin som undrade var min jacka var köpt - den är från Vero Moda. Jag köpte den våren för två år sen, så tyvärr finns den nog inte kvar. Men är säker på att det finns någon liknande att få tag i! =)

Varför...

... säger man orolig när man oroar sig? Logiskt nog borde det ju betyda att man inte är alls rolig, dvs tråkig... Ungefär som smart och osmart, det är ju logisk, eller hur?!



Systra mi

Efter att Erika och jag varit hos mormor och fått höra några gånger att vi faktist hade blivit så stora, serverat massvis med vin och ätit hur mycket god mat som helst, så stannade vi på vägen hem och tog lite kort.
Sen cyklade jag bort till Ellen och var med henne, David och Emma =)


Som sagt, jag <3 mat =D

Mormor!

Moi

Syster snygg!

haha

Hell yeah

Nu ska jag mamma, pappa och Erika in till stan, sen ska jag få övningsköra! =D


090711

God eftermiddag ;)

Igår var det mys =) Åkte till David vid sjutiden och låg och tittade på TV med han ett tag. Sen kom Josse och Starkt, bestämmde att vi skulle åka med dem hem och äta. Så först vi åkte och handlade mat på Konsum och sen hem  till dem och åt. Jag <3 mat. Hähä.. Vid halv ett körde de hem mig till mormor. Jag sov på hennes balkong inatt, riktigt skönt =D Now u know

Är fortfarande hos mormor. Syster och jag ska hjälpa henne att servera och så på hennes lilla fest hon ska ha med sina vänner. Det kan bli intressant. Och förmodligen kommer man få höra "Nämen ååh vad stor du har blivit!". Mys haha. Nu ska jag göra sallad!


Hur många heter som du?

Jag och syster min har hittat en sida där man kan kolla hur många människor i Sverige som heter samma namn som en själv! Malin tex finns det 48616 kvinnor och 2 män  i Sverige som heter. Och 39 personer som heter Malin i efternamn.
Vi satt och fulade oss och sökte på fula och omogna namn och hittade det här!!


Kiss? HAHAHAHAHA! Ofta man ens döper sitt barn till Kiss? Och vem vill heta det i efternamn?
Vi hittade också att en kille i Sverige hette Anal =D

Gå in här och sök på ditt namn eller på fula namn! =D

what a day




Dagens outfit =)

Jobbet var helt okej, segt, men okej. Så känner verkligen att det är skönt med lite helg nu!
Åkte med mamma och pappa hem, sen skulle jag få övningsköra. För första gången på 2-3 månader sådär. Fick köra hemifrån mig, till kyrkan och tillbaka. Och det var sjukt läskigt! Gick kanske inte så bra, med tanke på nära döden upplevelsen jag och pappa fick vara med om =) haha, bättre lycka nästa gång.
Hälsade på farmor&farfars grav. Saknar er som in i helvete!

Nu ska jag städa och sen åka in till mormor och lämna mina saker. Sen vidare till David.
Puss på er

hahaha

Erika: Vill du våga mitt hår på söndag då?
Jag: Näe... Jag vågar inte... HAHAHAHA

Jag har sinne för humor =)

090708

Efter jobbet idag träffade jag Aliki och Kenneth på stan och gick till Skåres och fikade lite! Det var riktigt trevlig, väärkligen kul att träffa Aliki igen. Synd bara att jag inte kan leka med henne på fredag =(
Anyway, Aliki och Kenneth skulle på bio sen, så jag satt och pratade en stund med Sandra, Emma och deras vän som jag sötte på utanför McDonald's. Sen åkte jag hem och åt glass som pappa köpt av glassbilen, mumma! Hähä
För övrigt luktar det bajs på mitt rum... Fråga mig inte varför.

Nu kommer bilder från Göteborg och Världsungdomsspelen på Ullevi förrförra helgen =)


Det var sjukt varmt när jag tävlade och det fanns ingen skugga, så jag fick ta till drastiska åtgärder...

Kim, Johanna och Erika =)

Kim och Moi!

Kim var spelberoende, vi fick slita bort henne från alla chokladhjul, gosedjursautomater osv.

hej hej

Johanna

Rebecka, jag och Johanna åkte två saker, uppswinget och höjdskräcken. Här står vi i kön till uppswinget och Ellinor som tar bilder ber oss se rädda ut. Jag tycker vi lyckas ganska bra?!

Höjdskräcken! Den är vääärkligen härlig! =D

Runt ett på natten kom vi hem efter många om och men med tåget till hotellet. Adam fick äran att bära sin egen, min och Erikas packning! Hähä

Jag slocknade på sängen snabbt, efter en dag med 3 timmars bilresa, tävling i sjuuuk värme, Liseberg och orolig tågresa!

Ullevi! =D

På söndagen satt Kim, jag och Johnna på läktaren och tog ett x antal sånna här fina bilder på oss, samtidigt som vi hejade på alla som sprang. Ser väldigt stor och bredaxlad ut på bilden haha =D

En till vacker bild på oss får avsluta Göteborg!

Nu taggar jag för Liseberg nästa fredag med David, Josse och Stark. Kommer bli askul och jag längtar verkligen. Åh, vad jag hatar att vänta! =( haha

månadsdag

Kom på att jag och David har varit tillsammans i tretton månader idag, inte illa pinkat! =D
Älskar dig ♥ =)


Jobbis

Innan jag sover kom jag på att jag skulle ju lägga in bilder från jobbis idag =D
Jag spårade en aning på fikat och satt och tog en massa bilder på mig själv. Jag är så kreativ! Måste ju älska det! Fast syster verkade lite skeptisk till min kreativitet... Love her anyway. Utan dig skulle det vara tråkigt på jobbet!


Först var jag ledsen...

... sen äcklad...

... försökte spela oskylldig...

... skaffade dubbelhaka...

... blev busig...

... till sist kärlekade jag David lite!

Hoppas att ni uppfattade kreativiteten iallfall... Och alla känslor jag lyckades ta fram! =D
Och nu, en sista bild innan jag ska kasta mig i sängen...


David älskpälsknos som gjorde min eftermiddag!
(och syster med förstås)

natti


090707

Inte ett dugg lika mys dag som jag hade hoppats på.
Men itsället har jag pratat med Aliki idag (saknar henne!!) och bestämmt att vi ska träffas imon och fika! Och förhoppningsvis ska jag åka till henne på fredag och sova där! Så nu taggar jag för dagar med Liki boom boom!! =D Det jämnar faktist ut den oerhört dåliga dagen jag hade idag.

Tittade på Morden i Midsomer med mamma, pappa och Erika i mammas och pappas säng. Trångt. Mysigt. Uppskattat.
Nu ska jag sova. För imon är det i vanlig ordning - jobb. Vilket innebär uppstigning klockan 6. Hell yeah!
David <3


Aliki cutepie!

090706

Det här med att sticka och bada i skitdåligt väder och sen spela Buzz börjar kännas som lite av en rutin... Men en kul sån! =) Efter både jobb (som gick skitfort idag) och träning åkte jag och Erika hem med bussen och efter en stund kom Bullen och sen David och Emma. Vi cyklade till Mullavad i regn, cyklade genom alla vattenpölar vi kunde hitta pch badade med foppatofflor på. Och letade efter Bullens diadem som hon tappade när vi dök i, men utan resultat. När vi tröttnat cyklade vi hem till mig och spelade Buzz. Och nu har ungarna åkt hem... =(

Sova nu, jobb imon.
Och efter jobbet - träning och sen bad i Mullavad. (Det rimmade btw!!!!) Mys =)
Älskar syster, vänner, pojkvän. Och mamma och pappa!

en tysk någon?

Låg nere i soffan idag och skulle titta på Peter Pan haha, men somnade efter fem minuter... Vaknade av att Bullen ringde och bad mig ringa upp henne. När jag väl ringde så tyckte jag att det var riktigt skumt att man knappt hörde något, så jag blev irriterad över att ljudet i min mobil var så dåligt... Tills jag kom på att jag satt med baksidan av mobilen mot örat... Haha, fail. Iallfall, så bestämmde jag och Bullen att vi skulle åka och bada, även om det pissregnade ute! Sagt och gjort, vi cyklade till Mullavad och var glada för att vi skulle få bada ensama, för vilka dumma idioter badar när det spöregnar? Hehe, trodde vi ja. När vi kom till badplatsen skrattade typ 20 tyskar åt oss, eftersom vi såg ut som dränkta katter... De hade ockuperat hela bryggan med sin packning, och kanoter, plus att de hade satt upp 2 stora mossgröna indiantält. Hahaha, riktigt söta... Iallfall, det var verkligen varmt i vattnet, så vi var i och badade ett bra tag! Sen cyklade vi till Bullen och åt glass och drack varm choklad. Fälle kom sen, så vi var ute och gick =)

Nu ska jag sova, jobb imon = pengar!
Natti


Haha, ja, såhär såg jag ut när vi kom fram till Mullavad... Riktigt jävla blöt, ska jag vara ärlig så var jag nog blötare innan vi badat än efter... Haha, btw så ser man några suddiga små tyskar i bakgrunden! Hihi


Bilder =)


David och vår vän som vi hälsade på i torsdags, cutepies!


Haha, söt bild på Fälle =D


Stek med Bullen (och David med)! Dock har solen precis gått i moln när jag tog bilden =(
Vädret var helt sjukt! Först sol, sen molnigt, sol med åska, sol, moln, regn, åska, blixtar. Vilket ledde till strömavbrott tillslut =( haha


Feting snygga!
Vi cyklade hem från vårt lilla bad med turbaner på huvudet... Mysko...


... ja...
puss på Bullen. Och på mig i turban och Sverige-tröja...


Som sagt, sjukt heta var vi!
Älskar er kära vänner!

090705

Dags att blogga igen, jag har blivit för jävla dålig på det här =) Men dagarna går sjukt fort och jag hinner inte sitta vid datorn för jag är en sån upptagen person... Haha

Iallfall, i torsdags jobbade jag och sen åkte jag ut till Sandsbro med Ellen, David och Andrea och träffade Emily och Jesper. Mina tjocka vänner åt pizza och sen gick vi ner lite till sjön. Det var fett varmt :O Vid sju-tiden åkte vi in till stan igen och jag och David gick till mitt jobb och medan vi väntade på Erika hälsade vi på vår vän =) Körde David sen till Josse och Stark och sen åkte jag hem till Bullen och badade vattenspridare och sen kom Thim, så han, jag, Bullen och Ann cyklade och badade, hell yeah! =D
I fredags var det jobb haha och på kvällen var jag hos Fälle. Rätt trevligt, lärde känna nytt folk. Sov där sen med =)
Igår åkte jag och Bullen hem till henne och stekte lite. Sen kom David med och stekte med oss och när det började regna gick vi in och kollade på film. Strömmen gick sen, eftersom det åskade, så vi passade på att sova lite alla tre =) När vi vaknade skrev mamma att vi kunde komma hem och äta, så vi gjorde det. Sen spelade vi Buzz ett tag och sen blev vi sugna på att bada, så vi cyklade till Mullavad och visade rumporna för småflickor... Haha plupp.
Cyklade hem till Bullen sen och tittade på mer film och sen sov vi =)

Det här blev rörigt känner jag... Men whatever! =D
nu ska jag fika med mamma och pappa!
Lägger in bilder när jag tjockat klart mig!
puss


veckan som gått - lista

Inget bloggskrivande på en vecka för min del, dåligt av mig...
Men under denna veckan har jag: 
- Jobbat, och fått hur många papercuts som helst, som förövrigt gör jäääävligt ont! Men allitd kul att jobba med syster och att tjäna pengar med för den delen! =D
- Lekt med David
- Varit i Göteborg. Åkte dit i lördags morse, tävlade vid 20 över tre i nästan outhärdlig hetta. Gick ändå ganska bra =) Tittade på alla andra friidrottsvänner som var där när de tävlade. På kvällen blev det Liseberg! Hell yeah!
- Kommit hem från Göteborg och spelat kubb med Ellen, David, Nicke, Bullen, Thim, Ellens mamma och mormor!
- Jobbat och tränat
- BADAT med Nicke och David.
- Sovit hos David
- Jobbat ännu mer = ännu fler papercuts
- Myst med Bullen, David och Emma. Först badade vi, sen hem till mig och åt kakor och popcorn och spelade Buzz! =D
- Jobbat lite till, utan syster =(

Känner att jag gjorde en väldigt bra sammanfattning av veckan som gått! =D
Bilden från Göteborg kommer imon, syster har kameran och jag har inga bilder =(

Nu ska jag till Ellen!
Konstig väder vi hat btw..


RSS 2.0