Ännu en kväll.

Kvällar som dessa, när man sitter och tänker massa, allt känns skit och humöret sjunker mer och mer hela tiden pallar man inte med. Så nu sticker jag bort till Ellen och dricker kaffe och myser.


Pinglan <3

förlåt, det var jag!

Hahaha jag måste berätta!
Innan idag var jag och Ellen nere på Clas Olsson för hon skulle köpa någon grej till sin bil som man hade mp3n i så kan man lyssna på musik. Iallafall, jag ska gå och prata med dem som står i kundtjänsten och så går jag förbi en kille. Och när jag gör det kommer värsta fräna, äckliga lukten slående mot mig. Jag måste rynkat på näsan och sett äcklad ur för killen kollade på mig och sa: åh. Förlåt det var jag.
Nu är det så att jag inte kunde avgöra om han var seriös med att han fes? Men jag kände att det var bäst att jag gick därifrån eftersom skrattet bubblade i mig. Jag sprang iväg och gömde mig bakom en hylla och sen började jag skratta haha! Fast det var ganska nasty om jag ska vara ärlig...

jag älskar idomin...


Erika säger att hon inte kan ta mig seriöst när jag pratar med henne när jag ser ut såhär? Jag förstår ingenting... Det ska ju vara inne att använda idomin? Eller har jag helt fel...?

(jag har faktist ont och är torr... haha)

Come back... Jack...!!!

Värsta chill dag idag! :D
Först hade vi samhäll, tittade på film och bara pratade så den lektionen gick snabbt. På engelskan sen hade Roland bjudit in en kille från Australien som går på Katadral ett år, eftersom vi läser om Australien. Han  hette Jack. Jack come back... Jack!! Haha. Nä. Men det var riktigt intressant. Det var intressant att lyssna på honom och han var en rolig och trevlig prick. Vi hade så trevligt att han ska komma tillbaka till engelskan nästa onsdag igen, haha. Och då har jag massa frågor jag vill ställa. Om jag har nerver till det, eftersom han pratar hur bra som helst och min engelska är ganska... dålig.
Efter engelskan simmade vi på idrotten och sen kom Ellen och Ronja och hämtade mig. Vi åkte hem till Emily och drack kaffe. Sen hämtde vi Andera med och stack och åt McDonald's. Sen träffade vi Bullen och David. Vi körde hem till Gemla så Bullen kunde hämta kläder. De skulle in till stan igen, men jag pallade inte mer så jag stack hem ;)

In my dreams, it's you and me now.

Jag kommer aldrig kunna bli som er. Jag kommer aldrig kunna komma er så nära, känna mig lika hemma med er liksom. Det känns.

Nu ska jag sova. Är sjukt trött. Och vi ska till simhallen på idrotten imon. Sjukt kul... Nä. Jag tycker inte det.

Mitt samtal med Ellen:

Sitter och pratar med Ellen i telefon nu. Och nu... :O

Ellen: Vänta!!!
*host host host* det blir tyst. Kusligt tyst...
Dog hon?

Hum nä... Hon dog inte... Nu skriker hon AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHH i mitt öra...

Jag hade med mig kameran...

... men den dog innan jag ens hann ta några bilder. Så det fick bli mobilbilder. Och kvaliten suger hårt. Haha men enjoy them anyway


HAHAHAHAHAHAH inte kul egentligen, men ändå... HAHAHAHAH

Snyggt :)

Här någonstanns är vi mitt uppe i Sagan om ringen-leken...

Haha, det var typ alla bilder. Otroligt många. Om man säger så.


Grattis till Ellen! :)

Vilken dag alltså!
Vi hade orientering i skolan idag. Så hela klassen trasskade upp till I11, för att samlas på någon grusplan. Men vi hittade inte den. Så vi fick svälja vår stolthet och ringa Leif, så han kom och hämtade oss... Haha! Iallafall, jag, Martina, Lisa, Bajen och Tobbe hade valt poängorientering. Så alla fem gick glada i hågen tillsammans ut i skogen för att leta reda våra 18 kontroller. Hade askul haha. Hittade en "permobil" i skogen eller vad det heter... Såg så sjukt kul ut! Fyfan vad jag skrattade... Och när vi var mitt ute i bokhultet fick vi för oss att vi var med i Sagan om ringen. Helt plötsligt förvandlades Tobbe till Frodo, jag till Gandalf och ja... Ni förstår. Humöret var på topp, vi hittade alla kontroller och inga sura miner tills... VI BLIR ATTACKERADE AV RÖKSVAMPAR!! Först stiger Martina på en och röken bara sprutar. Och bara för att det såg så kul ut ville jag med trampa på dem. Så sagt och gjort. Jag kliver sönder massa och har askul, enda tills det sprutar rök över mina vita Converse... Jag skrek av ilska jag kan söga er. För ena skon är nu mögelfärgad. Så dom ska tvättas. Jag blev verkligen sur.

Ellen ringde mig när vi var i skogen och berättade att hon tagit sitt körkort. Så när jag slutat kom hon och hämtade mig. Ronja och Emily va med också. Vi åkte runt lite och sen hem till Ronja. Runt fyra hämtade vi David på stationen. Sen åkte vi hem till Gemla så Ellen kunde byta skor. Sen körde Ellen in mig och David hem till han, där vi åt choklad. Sen mötte vi Bullen och Aida och åkte linbana! Stack hem till Juhlinne sen och hämtade henne och hennes hund, sen hem till Bullen. Mös där ett tag och sen kom Ellen och hämtade mig och vi åkte hem till Gemla igen.

Så nu sitter jag här och kollar runt. Ska snart lägga in bilder från orienteringen.
Haha, detta blev ett långt inlägg. Myzzz :)

everything's just wonderful

Åh. Jag får panik på hela morgondagen. Ingen vet något. Allt kommer vara jobbigt. Jag hatar engelska och fattar inget alls om det vi ska göra. Jag hatar det!!! ÅH!!

just smile

Fyfan vad jag har haft ont i huvudet idag. Det är ett under att jag lever nu måste jag säga...
Skolan var seg och ännu mer seg. När vi slutat gick jag och Elin ner på stan och träffade David. Vi gick lite i affärer, jag köpte nytt puder, hämtade min lins och köpte godis haha. Sen följde jag med David när han fixade med sina glasögon ;)

Åkte bussen hem kvart i sex och precis när jag kommit hem ringde Ellen och frågade om jag ville komma bort till henne en stund. Så sagt och gjort, jag cyklade dit och drack te och pratade och pluggade lite med henne :)

Nyss på psykiatrin...

Martina: Jag pillaaar mig mellan brösteen!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Älskar att alla har humor här i världen.

Godmorgon

Vilken underbar dag...
Fast det är ju klart, alltid skönt med sovmorgon. Börjar tjugo i tolv. Så nu ska jag göra mig iordning, möta Bullen vid bussen och åka till skolan.

plötsligt händer det

Jag har haft en helmys kväll med Bullen, precis som jag hoppades på ;)
Vi satt och pratade lite, sen kollade hon igenom mina kläder jag rensade ut i fredags om hon ville ha något. Och vi tittade på Idol 2004 dvdn. När vi gick ner i källarn för att titta på den tog vi med oss kolsyrat vatten och ett varsitt äpple. (!!!!!!!)

Bullen: Hallå... Ofta vi bara tar äppel och vatten då?
Jag: Ja... Någon gång ska vi väl vara nyttiga antar jag.
Bullen: PLÖTSLIGT HÄNDER DET!
Båda: HAHAHAHAHAHAHA

För er som inte vet brukar vi ha en tendens att vara väldigt onyttiga. Choklad. Chips. Cola. Det är inget ovanligt om man säger så...


Love you Bullen!
Jag är glad att jag har dig, söte.

saker man ser

Måste helgerna alltid gå så fort?
Veckan går, inte långsamt, men inte jättesnabbt och sen är det äntligen fredag. Och efter fredagen kommer... söndag! Men hallå? Vart tar lördag vägen? Lördagarna hinner man knappt märka av. Sen är det liksom söndag igen. Och man vet att det är måndag dagen därpå. Vilket betyder skola. Ett helvete. Ja söndagar ja... Dom är tråkiga och meningslösa. Dom räknas fan inte som helg. Man kan inte va uppe sent? Inte göra något festligt. Bara sitta hemma och glo. Sitta vid datorn. Vid TV:n. Plugga. Städa. Bara sån tråkig skit. Oftast då. Vilket gör att man hamnar i en såkallad söndagsdepression. Och folk undrar varför man inte gillar söndagar?!

Hoppas på att Bullen kommer förbi en sväng snart.
Har inte gjort något vettigt idag (okej, förutom övningskört). Har nämligen suttit här vid min dator sen jag kom hem. Jag har inte tittat på Idol 2004 som jag tagit fram och lagt på skrivbordet. Jag har inte legat och dött en stund i min säng som jag sa innan. Jag har bara suttit här. Med avbrott när jag går ner och besöker kylskåpet. Söndagar ja... Dom är ju så underbara.

Gråben

Åh minnen!! :')
Farmor och jag tittade alltid på Gråben när jag var liten. 
Hon älskade det. Jag älskade det.
Har inte sett det på evigheter, på år och dar, och så kom jag och tänka på det nyss och kände att det måste ju finnas på YouTube. Och visst gjorde det!
Det är verkligen roligt!! 
Saknar dig farmor.


the one and only...

Men åh vad irriterad jag blir!!!!!! Jag hatar när folk tror att dom är så himla mycket bättre än en själv hela tiden och tycker att man är en idiot som inte fattar något alls. Men guess what? TA ER I RÖVEN!!!!

Föresten är Dessies blogg väldigt roande. (läs DETTA inlägg). Haha... Jag klarar ju inte av det!!! Haha!
Om ni ursäktar, jag ska ta mitt liv nu, eftersom jag är en vanlig människa som inte får blogglön, knappt har några läsare och för att ingen vet vem jag är.

HAHAHA
herregud.

Brum, brum?

Jag övningskörde hem från David idag. Eller a, nu ljög jag, jag körde i Räppe och sen hem därifrån. Alltså var det första gången jag körde på en stor väg. Och tro fan att bara för att man är övningskörare och har en sån jävla grön skylt i röven på bilen, ska folk köra om en... Bah... Jag höll ju hastigheten!! Ehm, a annars gick det väl bra.

Nu ska jag ligga i min säng och tycka synd om mig själv. För jag har så satans ont i magen idag. Smärta! Fyfan vad det är synd om mig, jag har aldrig haft såhär ont i magen i hela mitt liv!!!

(Och jag vill ha choklad.)

citylife




Jag shoppade lite idag.
Lite innebär det jag har på mig på bilderna. Alltså:
Ett par byxor
Ett linne
En jensjacka
och ett par stövlar,

dom ska jag ha på mig när jag åker till David nu. Bara för att jag vill gå in dom och för att dom är så förbannat snygga.

Erika. Du är bra. Tack för en helmys dag på stan :)♥

.

Visst är livet underbart.

What...?

Jag: Mamma! Vet du om du har tvättat mitt vita långlinne?
*blir tyst en stund*
Jag: Eller nä vänta... Jag har ju inget sånt!

HAHAHAHA
Ibland undrar jag hur jag mår.

Nu är det stan och shopping!


Håror

Jag måste bara få tillägga en liiiten sak här innan jag stänger av datorhelvetet.
Det är nämligen så att jag funderar på VARFÖR I HELA FRIDEN MITT HÅR INTE VÄXER? Jag menar, alla andras hår växer ju som fan. Typ flera meter på en månad. Men mitt. Nej det är ju klart att det inte ska växa. Hur mycket jag än försöker spara och spara så växer det typ en millimeter samtidigt som alla andras växer en meter då. Blir så lack. Jag vill med. Är snart så trött på mitt hår att jag överväger att raka av det. Bara för att. Men då blir det ju inte heller långt. Så jag hoppar nog över det.

Och som mina kära vänner, Jerry och Pärry Fluff, sa till mig en gång:
- Det är äkta håror.


jag har inget kvar

Jag ville bara säga att jag har inte mycket kläder kvar i min garderob. Känns det som iallfall. Mamma och Erika tyckte det var mycket underhållande att titta på när jag rensade, eftersom jag alltid hittar kläder jag glömt bort, eller som jag aldrig har använt och prislappen sitter kvar. Förstår inte hur de tänker, men tydligen är det underhållande på något konstigt vis. Anyhow. Nu ska jag gå och... Ja, jag vet inte. Sova kanske. Om jag kan. Eller slökolla på en film. Får se hur mitt liv ter sig.



Erika fotade mig förra helgen när vi väntade på bussen.
Jag är snygg. Verkligen ashet. Bara så att ni vet.


hjärtakent

En hand mot min strupe och andas blir svårt.
En hand runt min hals klämmer alltför hårt.
Och benen dom bär inte längre min kropp

Seriöst. Det finns ingen som skriver så bra låttexter som Kent. Man känner alltid igen sig, allt passar in ibland. Dom är to die for. På riktigt.


Gravitation

Jahaja

Äntligen fredag typ? Aaa. För jag ska ha så jävla kul ikväll. Ni kommer önska att ni var mig. Så kul ska jag ha.
Jag ska nämligen rensa ur min garderob. Så jag kan köpa lite nya kläder imorgon när jag ska på stan med syster. Sen hade jag tänkt mig att kolla lite i matteboken och räkna lite. Och sova.

SÅ OTROLIGT JÄVLA ROOOOOOLIGT!!!!!
Eller något.

My day

Nu är jag hemma. Tro det eller ej. Jag menar, först höll jag på att somna så hårt på bussen att jag inte skulle vaknat vid min hållplats. Sen när jag väl var vaken, jag hade plingat och bussen skulle stanna, så glömde busschafören det. Jag var tvungen att skrika att han skulle stanna. Hatar att skrika så. Men idag fick jag göra det.

Min dag... Den har varit jävligt jobbig. Skolan är skit. Långa dagar. Många lektioner. LÅNGA lektioner. Hela tiden. Jag är sjukt trött. På skolan alltså. Jag orkar fan inte mer. Och vi har bara gått i typ fem veckor? Jag kommer snart överväga att ta till drastiska åtgärder här. Som typ... A, jag vet inte. Men något.
Efter skolan åkte jag med David hem, det är alltid lika mys det.  Jag fick lite massage. Det var skönt. Massage är något av det bästa människan har uppfunnit. Eller upptäckt, eller hur fan man ska säga.

Förövrigt är mitt öra som jag tog hål i för fyra veckor sen uppsvullet till ungefär sin dubbla storlek. Det gör lite ont.

Nu ska jag sova. Jag är stentrött.

Mamma ♥



Nu ska jag mysa med min mor. Vi ska äta muffins och dricka te. Jag älskar henne.
Och ja, jag var tvungen att överredigera bilden för jag såg ännu mer ut som ett mongo innan jag gjorde det. Fast enligt min mening blev den ganska fet såhär.

Puss folks.


Day N nite

Bloggen är klar nu och den blev faktiskt ganska nice :D

Jag tycker inte om onsdagar ibland. Idag blev jag irriterade på Leffe. Ungefär som vanligt när vi har idrott. Men det går ju över efter ett tag, haha. Vi spelade softball idag igen. Och det är verkligen roligt!
Slutade tio i tolv idag egentligen, men eftersom jag skulle ha teori med specialidrotten vid tjugo över två var jag tvungen att vara kvar. Surt :( Men Bajen, snäll som han är stannade han kvar med mig. Vi stack till Ica och jag fick en hel tjugolapp (!!!) av honom, så jag köpte choklad... Som ni märker går det här med att vara nyttig inte så bra. Vi tar nya tag någon annan gång och hoppas på bättre lycka! ;)

Eftermiddagen och kvällen spenderade jag med Bullen, David, Ellen och Emmerlina. Mys.


FAIL

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA



Seriöst, ibland kan det vara oerhört underhållande att kolla sin mejl på Kärnhuset. Speciellt när man loggar in och blir mött av ett mejl som detta.

 


Natti

Jag kände nu att bloggen får se ut såhär sålänge. Orkar inte mer och kommer bara sabba allt om jag försöker, haha. Får sätta mig här lite imorgon igen och pilla lite.

Nu ska jag sova. Som jag har längtat hela dagen!
Btw så saknar jag David haha :(

Sleeping in my car...

Jag har varit hur trött som helst hela dagen idag. Har gått omkring i någon sorts dvala och med ett... zombieliknande utseende. Har verkligen fått kämpa för att inte somna. Ett tag reagerade jag knappt när någon sa något till mig, jag hörde liksom röster långt bort. Haha, helt sjukt. Jag förstår inte ens varför jag var så trött? :(

Iallafall, efter skolan åkte jag hem till Bullen som var hos sin pappa på Teleborg. Satt och segade framför TV:n. Somnade nästan, haha. Vid fem gick vi ner till Bågen och mötte David. Vi gick till Ica och köpte choklad som vi skulle ha som proviant när vi pluggade!
Hemma hos Bullen igen satte vi oss i köket med vår choklad, mjölk och varsinn mattebok. Sen satt vi där iallfall en timme och var duktiga och hade lite "mattestuga". Nice :)

Nu ska jag försöka fixa iordning det sista på bloggen. Sen ska jag sova.
Fyfan vad skönt!!

Jag lever...

Just nu skrämmer matte B mig. Jag får panik på att jag inte förstår allt. Och det är veeerkligen jobbigt!

anyhow,

David är mysig och jag älskar han!
Så nu ska jag mysa mer med honom.
Och uppdatera bättre imorgon :)

(och btw, håller på att fixa med bloggen. Snart kommer den se fin ut igen hihi)


Jag vill ha dig nu.

Surt. Jag ville lägga ut "Som jag hade dig förut här". Men det gick inte. Skitsamma. Den är ändå en av världens bästa låtar.

Nu ska jag städa. Yay.
Sen kommer Bullen hem snart. Vi ska ut och gå och dricka kaffÄ.

Förövrigt var det en mys kväll igår :)

Intressant.com

Mamma: Maaalin, kan du komma ner och öppna en burk åt mig? Jag kan inte...
Jag: Jomenvisst
*slurp*
Jag: Hähähähähä
Mamma: Jaha... Det är fuskigt. Jag som tränar på gym kan inte ens öppna en burk.

Life's a bitch mor!
Och det är bara att inse att jag är starkare än dig :) Love u!


thihi

små, små skvättar!!!
älskar humorn.
fattar ni?!!!

Done deal

Idag fyller min far hela 43 år! Så nu har jag bakat hans favoritkakor, alltså cokladbröd. Jag är för jävla duktig måste jag säga!
Elin fyller med år idag, hon bjöd på kärleksmums på omvårdnaden. Hur kalas är det inte att vi har börjat med att bjuda klassen på fika när vi fyller år?!! Askalas om jag får säga det själv. Och Elin. Det var kämpegott. Nu vet du.

Jag vet att idag kommer vara en onyttig dag (den har ju redan varit det, men whatever). Precis som det var igår, och i förrgår och i förrförr går och... A, ni fattar grejen. Men nä fan, man lever en gång. Därför ska jag försöka bli nyttig så jag inte dör av fettma :D Vi lär ju få se hur bra det går. Men som min kära vän Blossom sa igår. Det tar ungeför 21-28 dagar att vänja av/bli van med något. Så... Vi hörs om det här med onyttigheter om en månad. Deal!

En hård sanning? Eller va?

Jaha då var ännu en dag av livet över. En dag närmare döden. Höhö. Nej. Så får man ju inte tänka... Men det var inte det jag skulle prata om nu. Nej, jag skulle berätta att jag ikväll har insett att jag inte är så himla bra och i toppform som jag trott. Nej. För idag har jag varit och lyssnat på en föreläsning med Blossom Tainton. Och då berättade hon massa saker om kost, träning, sovrutiner och sån bra skit. (Då menar jag skit i form av bajs.) Iallfall. Det jag vill komma fram till är att hon fick mig att inse att jag är nog fan inte så hälsosam som jag tror. Visst, jag tränar och rör på mig. Men maten! När hon tog upp det. Då blev jag lite sådär... Småbesviken. Är det tex någon som vet att man ska äta en portion mat som rymmer dina händer när du kupar dom och formar dom lite fint till en skål. Det ska räcka för att bli mätt. Hallå? På allvar. Hon måste skämta. Men jag tror inte att hon gjorde det... Aja, sanningen svider. För övrigt var det två (och en halv) intressanta timmar vi lyssnade på pinglan. Och roliga. Hon var ascool. Snygg och allärt och är 47 bast?! Det kan man inte tro. Vi gjorde några övningar också, vi testade vår balans och sånt. Och det sista vi fick göra innan vi fick åka hem var att skratta, då menar jag asgarva, i 30 sekunder. Okej, tänk er typ 500 pers som står och gapflabbar åt inget alls. Just det. Bara den synen, och att höra alla skratta, gjorde att man skrattade!
(Och btw, alla teknikumister, föreläsningen var ju i vår matsal. Och vet ni? Blossom satt på vår bord där vi har knäckebröd!! Omg... Alla ska ta på det imon. Okej?)

Nu hörde jag en fluga... Fuck. Ska slå ihjäl den och sen sova sju kvart i timmen!

Nej. Jag vet inte heller.

Jag har skrivit så mycket skit här i mina dar, så varför inte fortsätta lite till?
Ja, jag sitter fortfarande uppe. Jag är smårädd fortfarande. Jag väntar fortfarande på att mamma ska komma hem och göra mig sällskap. Jag har typ hittat på allt man kan göra vid datorn? Jag är riktigt sysslolös just nu... Otroligt tillfredställande. Ungefär lika tillfredställande som det är för er att läsa mitt tjabb om att jag är rädd. Eller ännu värre, om mina flugor som jag brukar tala om här... Dom har förövrigt inte varit och hälsat på varken igår eller idag. Kanske har de insett att jag är farlig. Att man inte kommer levande från mitt rum. Eller kanske inte. Vem vet? Inte jag iallafall. Jaha... Jag insåg nu hur mycket skit jag pratar nu. Jag tror ingen bryr sig om mina sov och flugproblem... Hum. Konstigt vad man kan byta äme fort. Se. Nu gjorde jag det igen. Ehm. Jag tror jag lägger ner detta nu. Jag slutar skriva. För allas bästa. För ditt och för mitt. Och för flugornas. Hahahah nu tyckte jag att jag var rolig. Beror nog på att jag är trött. Vill sova. Vill att mamma ska komma hem...

NEJ! Jag skulle ju sluta skriva.
Så. Nu gör jag det.
Detta var ett meningslöst, jobbigt och osamanhängande inlägg. Blir väl så när man är trött. Och rädd.

Nu gjorde jag det igen. Jag skulle ju sluta. He. NU gör jag det.
Hejdå.


It's so fucking over!

Helt seriöst ska jag sluta hoppas på saker. Längta efter saker. För när man längtar och hoppas och sen helt plötsligt blir inget av, någon sviker. Hur ledsen blir man inte då? Hela världen blir helt fuckad. Känns lite som om den ska gå under. Och man dör ett ögonblick.
Så från och med nu, exakt denna stund ska jag inte hoppas. Får väl se hur det går. Dåligt antagligen med tanke på att jag lover på hoppet och längtan. Whatever...

Här är klassfotot btw. Asnice OP08A. Love.
Det klassiska. Klicka på bilden så blir den stor. Så otroligt fiffigt!
(Synd bara att kvaliteten suger hårt. Jag ser ut som en gris pga av det? Aja)




Sanningsdan

Okej, så här är det. Jag är ensam hemma ikväll. Vilket betyder att alla lampor på övervången och mellanvåningen är tända. Varenda en. Mamma kommer hem sent. Och det betyder att jag kommer gå och lägga mig när jag är ensam. Känner jag mig rätt kommer jag vara vaken till mamma kommer hem. Jag är verkligen RÄDD!! Haha en sån pussy är jag.

Nu ska jag göra smoothie och skriva lite på omvårdnadsläxan. Jag har för övrigt varit väldigt duktigt idag. Elin, Anna och jag gjorde religionsläxan i skolan. Och nu kan jag alla 50 glosor vi har till imon i engelskan. Fuck yeah :D

?

Det spelar ingen roll om du håller mig hårt,
ingen kommer att minnas om 100 år.
Jag är rädd att man glömmer,
glömmer allt.
Som vi glömde att vi älskade varandra.


Några bilder från helgen!










Jag var tvungen.

Nu är jag hemma. I mitt rum. Med mina flugor. Jag skämtar alltså inte. Flugorna är kvar. Jag fattar inte varför. Det är äckligt. Fast ganska mysigt. Jag har saknat dom... Eller något.

Skitsnack. Det har jag fått nog av.
Nu ska jag sova. Till klockan halv tio imorgon.

Godnatt

35,55!!!

Nämen hallå!
Sitter och fryser häcken av mig på Arosvallen här i Västerås. Och jag har massa enkläder på mig. Hähä. Om en och en halv timme är sista grenstart, FIG har sin 4*400 staffet. Efter det åker vi hem till Växjö igen. Så är hemma runt tolv. Och då ska jag sova satan!!!

Nu hoppade Simon stav. Han är utklädd till Jerry Fluff. Hannes är Pärry Fluff.
Hotellfrukost är to die for.
Jag persaade och kom åtta. Är asnöjd.
Det är kallt.
Jag har ätit pizza.

Nu vet ni att jag lever.

jag, jag och jag

Jag har bestämmt mig. Jag ska vara utklädd till Zorro. Jag har suttit på mitt rum och klippt sönder pappas tröja, så jag kan ha ögonbindel. Jag ska ha en klänning som mantel. Jag har tejpat ett "M" på min tröja. Jag är så förberedd!!
Jag är däremot inte ett dugg klar med packningen. Jag hatar att packa, gör alltid det i sista minuten. Jag orkar ju inte? (Upptäckte vad jag andvänder ordet "jag" mycket nu...) Iallafall... Jag tycker det är skitsvårt att veta hur mycket man ska ha med sig och sån skit. Får panik :)
Plus att jag måste göra min samhäll, men jag fattar ingeting? Och jag måste duscha...

Innan idag var jag hos Ellen och tittade på hennes bil. Och satt och drack kaffe i hennes bil. Haha. Vi är inte redit vetiga. Jag har druckit kaffe med Bullen också. Hon kom bort en runda innan. Jag har en känsla av att jag inte kommer kunna sova inatt. Förmodligen på grund av allt kaffe...


PMS inlägg

MEN ÄCKLIGA JÄVLA FLUGJÄVLAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Seriöst, varje dag i iallafall en vecka har jag haft minst 6 flugor på mitt rum när jag kommer hem. Jag blir så jävla lack!!!! Bah! Så äckligt. Så... OFRÄSCHT!! Jag får sånna utbrott på dem att jag befarar att mitt blodtryck tillslut kommer bli så högt att jag faller ner på marken. Stendöd!!!!! BAAH!

Och för övrigt har jag massa läxor. Samhäll, religion, matte som jag ska räkna ikapp, omvårdnad, engelska. Jag tror det var allt. Men på allvar, what the fuck?! Det är bara den tredje hela skolveckan och vi har redan haft en miljon läxor. Några inlämningar och ett prov. Vad är det här? Jag har ju för helvede ingen fritid!

Tror jag har avreagerat mig klart nu... Annars återkommer jag!!!

sug

Orientering suger. Hårt.
Men att skolfotot kommit och jag inte såg ut som en val suger mindre hårt.

En fågel viskade i mit öra att jag skulle få massage nu? Det suger inte alls!!

TAGGA SKOL-SM

På fredag morgon klockan halv sju (vilket känns lite som... döden?) åker jag och en hög till friidrottare till Västerås. För hör och häpna, I HELGEN ÄR DET SKOL-SM!!! Så underbart jävla roligt!!!
Okej, jag kommer halvt dö  när jag tävlar, men so what?! Stämmningen är liksom på topp hela tiden. Alla är utklädda. Det brukar vara kallt och jävligt, man fryser näst intill röven av sig, men who cares? Jag ska satsa på att vara lika jävla hes när jag kommer hem på söndag natt, som jag var förra året! Hell yeah!

Däremot är den stora frågan, vad ska jag klä ut mig till? 
Vi specialidrottare och Växjö Fria har superhjältar som tema. Panik... Vad ska jag va?


Bild från SKOL-SM förra året. Vi hade party som tema ;)
Total lycka.


LOVE U :)


En kompis till mig har fått svininfluensan...


...och ser numera ut såhär!!!
Seriöst, så fort det kommer vaccin så ska jag vaccinera mig! No fucking way att jag kommer vilja se ut som han. Jag kommer ju dö. Om inte av influensan, så lär jag dö för jag skämms över mitt utseende.

Och jag tror inte ni heller vill se ut som ett cp. Så FÖRFAN, VACCINERA ER!!

typ omg bah...

Tja bloggen
asså O-M-G videobloggen blev ju såååå lyckad! Typ asbra blev den :)

Haha nä, men har ju fått bra feedback på den. Den var uppskattad! Jag och David är bäst!
Och kära läsre, icke att frukta - det kommer fler!

videoblogg med babe!!!


Jag har blivit av med videoblogg-oskulden!!!!!!!!!!!!!!! :O

my angel


Idag saknade jag dig hur mycket som helst.
Jag hade gjort vad som helst för dina peppande ord.


I stormens öga

Idag var jag, mamma, pappa, Erika och Adam och såg den nya Beck-filmen.
Och den var fet.
Och Mikael Persbrant liknar min morbror lite.
Och jag är inte kär i min morbror.

Mitt finger gör ont.
Jag klämmde det i toadörren innan...

Jag har möblerat om på mitt rum idag


Så kreativ är jag!

Såhär mysiga var vi i fredags!

David, Bullen & Jesper - mys :)








a'llå

Fyfan vad varmt det var idag måste jag bara få säga! Höll seriöst på att avlida av värmeslag när jag gick från stan till Teknikum. Men uppenbarligen gjorde jag inte det...

Efter skolan träffade jag Ellen, David och Bullen. Vi gick och fikade och mös lite :)
Bullen följde med mig hem sen. Vi dödade 10 flugor på mitt rum på 5 minuter... Börjar tro att jag har ett flugbo här någonstanns. FRESCH! I alla fall, efter vår lilla mordiska stund gick vi ner på altanen och åt smörgåstråta och tårta med mamma, mormor, Erika och Adam, eftersom Adam fyller hela 18 år idag! (stort GRATTIS) Mysigt värre :)

Nu ska jag plugga! Bah, pallar inte. Skolan denna veckan tar halvt död på mig. Längtar till helgen!!!





RSS 2.0