it's time

MEN HELL YEAH! Mitt svenska-arbete är så gott som färdigt. Mike och jag har suttit och rättat det, ändrat stavfel och grammatiska fel och så där. Så imorgon ska jag bara ändra det, sen är det klart. Sjukt skönt. Jag vill bara spy på det, eftersom det nu är 12 timmar och 15 minuter sen jag började idag.

Nu ska jag sova. Mike, Hanna, Moa och Tom åker hem med tåget imorgon kl 8,34 eller något. Men de har lovat att väcka oss och säga hej då innan de åker. Det ser vi fram emot.

So, this is the new shit

Haha det här med att ha kvar en design på bloggen ett tag är verkligen INTE min grej.
Men denna vart nice!
Har nyss ätit asgod mat, biffar med klyftpotatis och  fetaost-sås. Mumma!
Nu ska jag göra klart min svenska som jag har hållt på med sen halv tolv idag. Och som jag satt med tre timmar igår.

Nu har jag funderat i tre dagar

Jag har suttit och funderat i tre dagar nu på bion This is it som vi såg.. Och samma kväll som vi sett den skrev jag att den inte var wow eller hur jag uttryckte mig. Men nu när jag har låtit den sjunka in, lyssnat på MJ sen dess och tittat på massa klipp på YouTube, så har jag kommit fram till att jo. Filmen var bra. Jävligt bra. Och det är nu i efterhand som jag känner mig så ledsen att det kanske... kommer en liten tår. Bara för att han var en sån underbar person. Eller ja, jag fick den uppfattningen av honom från filmen iallafall. Och för att han hade sånna jävla bra idéer om hur hans sista shower skulle vara. Helt seriöst. Jag tror att det hade blivit hur bra som helst. Men nej. Han gick och dog så det blev inget med det. Synd.

Ah. Det var väl mest det jag ville säga med detta inlägget antar jag.
Och ja. Vila lugnt, Michael.

Halloween pics


Och idag säger jag GRATTIS till morfar som fyller 69. Nästa år blir han gubbe på riktigt.

Satans röda läppar och djävulshorn


Det blev en riktigt lyckad kväll. Jag var ashet som djävul. Inget annat än en djävul.
Lägger upp lite bilder imorgon kanske.

rawr

tack för inbjudan, men tyvärr jag är så jävla upptagen hela tiden så...

Inget lov utan läxor

Det faktum att jag blev väckt vid halv tio idag och att jag just nu sitter med min svenska uppgift medan de andra spelar biljard, är och handlar och så där, är ganska deprimerande.

Ikväll ska vi iallafall ha en liten Halloweenfest. Vi ska ha läskig mat, pumpa-lykta, vara utklädda och allt det där som hör Halloween till. Det kommer nog bli mys :)

Ullared

Okej, jag har verkligen inget tålamod. Det var hur mycket folk som helst i Ullared idag och jag ville typ slå ner allihopa och bara hoppa på dem och... a. Hittade iallafall en hel del saker. Kläder, smink och sån där skit ni vet.

Nu ska jag äta och annat man behöver göra för att överleva. Bah.

Är sjukt trött nu!

Jaha hemkommen nu efter en hel dag i stan. Jag är sjukt irriterade på allt och alla men har ingen aning om varför...

Det har varit en mysig dag idag iallafall! Först bio med Moa, Tom och Erika. Vi såg Upp och jag tycker den vart bra! Träffade Emma och David sen och gick med dem på stan. Vid sex tittade jag och David på This is it. Michael Jackson är så sjukt snäll och gullig. Eller var. Filmen var bra, inte världens WOW men den va bra. Jag kände mig en bit ledsen. För som sagt, han verkade vara en hur underbar person som helst. 

Hanna har kommit ikväll! :) Och nu när jag kom innanför dörren så ropar hon från matrummet och vill att jag ska komma och drömma med dem. De kollar på massa utlandsresor. Yay! Hoppas vi lyckas bestämma något!

Fullproppad dag!

Jag är sjukt trött. Det känns ungefär som om jag har varit med om sju svåra år. 
Jag och Erika gick upp vid kvart i sex i morse och var i simhallen tjugo över sex för ett vattenpass vid halv sju. Det var riktigt jobbigt idag. Åkte hem med bussen fem i åtta igen och jag har sovit sen dess, men jag är helt slut!

Ska göra mig i ordning nu, sen ska jag, Erika, Moa, Tom och Michael åka in till mormor och äta lunch hos henne. Sen ska vi gå på bio. Vi ska se Upp. Efter bion blir det nog stan med David. Klockan sex ska vi se This is it. Som jag har väntat!

Två bio på en dag känns ganska starkt jobbat...

Bilder från brottarfysen




Fett jobbigt, men kul men jobbigt... Haha :)

Fint besök

Moa, Tom och Michael är här hos oss nu! Imorgon kommer Hanna också, supermys!
Jag hann inte ens komma innanför dörren ikväll innan det kom en liten pojk rusande mot mig som skrek: maaaammaaa! Får jag spela biljard?
Tom är skitsöt och är min bebis :)

Vi har ätit varm smörgåstårta. Hur jävla gott som helst. Och nyss lyckades jag få värsta köttsåret vid min fot, som blöder som in i helvete. Okej, det är inget köttsår, det är typ en millimeter stort, men... Blodet forsar. Det tar inte slut. Snart har jag blodförlust. Så, skriver jag inte mer så vet ni ju vad som troligen har hänt...

Haha hoho hihi höhö hähä...

Jag gör nog bara massa fel hela tiden, mot allt och alla upptäckte jag nu... Men det kan ju vara härligt det med, eller något. Så.. Din blogg suger så bye bye :)

Ska snart in till stan med Erika, vi ska träffa Kim och äta lunch. Efter det så är det löpning runt sjön och sen brottning. Asjobbigt. Och jag har drömt en brottningen i natt. Och drömmen var inte nådig alltså. Ett tecken på att jag faktiskt kommer dö idag! Haha, whatever...

Här sitter jag

Myser med mitt täcke, äter god glass , lyssnar på min ny funna kärlek La Roux och pratar med bästis Baj :) Kalas!



.

Jag ger upp, jag klarar faktiskt inte mer nu.

Röda streck...

Erika är äntligen hemkommen igen! Och har jagat mig runt köket med en kall burk direkt från frysen och lyckats få tag i mig och hållt fast mig och satt den på min bara mage. Men älskar henne ändå!
Har precis kommit ut från duschen. Var ute och sprang en runda innan. Sjukt skönt. Lyckades springa bort alla äckliga jävla aggressioner jag hade där ett tag. Men nu är jag glad igen, iallafall just nu. Snart åker vi in till stan. Jag ska följa med syster och Johanna och handla :)

(Upptäckte nu att i min nya webbläsare Google Chrome, som Erika så snällt bytte åt mig, så får man sånna röda streck under de orden som är fel och så kan man högerklicka så ändras de till rätt, precis som i Word! Det är ju askalas! Jag har massa röda streck här såg jag nu... Haha)



Så naivt...

Jag fattar inte ens varför jag trodde på det själv. Jag kan ju sluta vara så jävla naiv. Det har aldrig hänt innan, så varför i hela jävla världen skullle det vara ett undantag nu?

Svårt att vara seriös

Jaha, jag färgade håret inte bara en gång utan två gånger nu i helgen. Igår med en mörkare färg eftersom jag tyckte den andra var för mesig... Kanske berodde på tjejens lugg, who know.
Iallfall, tänkte ta nya fina bilder på mig själv idag med den nya hårfärgen. Så jag plattade håret och slängde på massa spackel. Men som vanligt när jag ska ta bilder slutar det med sånna fula, fjolliga bilder, med fake smile och virse versa. Men a. Ni får ta mig som jag är helt enkelt.





Älskade storasyster


Motivation noll

Jag har verkligen försökt hitta motivation för att skriva här både igår och idag. Men det går inte nu. Jag vet inte vad jag ska skriva. Inga av mina tankar just nu är värda att ta upp här. Jag har ont i huvudet. I magen. Mår illa och vill sova. Jag önskar att systra mi var hemma.

Pappa <3

When love takes over


When love takes over - David Guetta Feat. Kelly Rowland

Om jag ska vara helt ärlig håller jag på att få en riktigt grav abstinens.
Miss you like crazy.


Nu vart det klart

Okej, jag vet inte riktigt vad jag tycker ännu. Kommer väl ta ett tag att vänja sig antar jag. Mamma tyckte det var fint, så jag får väl lita på henne. Och nej. Nej. Jag tänker inte lägga ut en bild... :(


Jag ska vara busig nu...


Okej, livet är för kort för att vara feg. Nu ska jag prova att färga mitt hår. Kan ju inte bli värre än att det ser för jävligt ut :)
Och btw. Hur störande är inte tjejens lugg? Hallå... Pannan tar ju aldrig slut. Tvekade på grund av den på att köpa färgen, seriöst...

Man får bjuda på sig själv...



ÄNTLIGEN HÖSTLOV!


Min pappa är kung


Älskar dig.


Ibland hittar även en blind höna ett korn

Åh gud vad snabbt det går för blogg.se idag alltså...

Iallfall. Jag är världens bästa Malin, på riktigt. Slutade vid tio över tre idag och bussen jag skulle ta hem gick 15.20. Och jag gick snabbt ner till stan, gick in på pressbyrån och köpte godis och hann med bussen! På en kvart! Hallå? Hur bra är inte det på en skala...? Och när jag kom hem så satte jag inte på datorn. Jag la mig inte och kollade på tv. Nej. Jag satte mig och pluggade. I hela två timmar i sträck! Jag förvånar mig själv faktist...

Nu. Mer plugg!


Tester?

Okej, såhär är det. Idag och imorgon är det tester med friidrotten igen. Ni vet, alla de där när man ska springa hoppa, göra massa styrka och allt annat jobbigt och se om man har förbättrat sig. Synd bara att jag äter pencillin och inte får vara fysiskt aktiv på en vecka. Jättesynd. Haha. NÄ! För jag slipper göra dem. Lalalalala!

Så. Vi slutade vi tolv idag och jag åkte hem så jag var hemma till ett. Och jag låg i sängen och glodde på TV och sov om vart annat till halv fem. Åt lite negerbollar. Drack te. Owh. Helt underbart ju! Så nu är jag utvilad. Har pluggat massa samhäll. Gjorde alla instuderingsfrågor och trodde jag var färdig. Men varje framsida här i världen har en baksida... Så nu ska jag göra färdigt den. Och leta upp fakta om läkemedlet Isoptin. Är jag inte världens bästa pluggare?

Later


Ååååhh



Men fuck u face.

I-landsproblem

Mina nerver klara inte av detta längre. Mitt internet är så jävla segt. Det tar typ fem år att byta sida. Och inte finns det något kul att göra längre. Det ända som känns skoj är bloggen och facebook. Men där kommer jag nästan aldrig in. På facebook då. Och om man ska vara sån, så är bloggen med svår åtkommlig (svåråtkommlig. Eller ur det stavas). Palla.

Haha dessa I-landsproblem.
Jag får börja glo på TV hela kvällarna istället...

Äntligen!

Fy fan vilket natt! Jag vaknar vid två och är så kissig att jag håller på att dö. Jag går upp ur sängen men sen hittar jag inte ut från mitt rum. Jag trodde att jag var inne hos mamma och därför hittade jag inte dörren. Men jag kom ut tillslut och kissade. Och ryggen gjorde så jävla ont. Jag grät. Gick in till mamma och hon sa att jag skulle ta värktabletter, sagt och gjort. Försökte somna om sen men det gick inte, ryggen gick inte över. Så jag gick ner i källaren och kollade på film och grät lite till. När jag tillslut somnade var klockan halv sex. Och jag skulle gå upp vid sex.

Var iallafall på vårdcentralen idag igen. Var där i fredags men då sa de att det inte var något fel på mig. Men som tur (eller otur) så såg de idag att jag har urinvägsinfektion. Därför har jag haft ont i ryggen och allt det där. Jag orkade inte gå tillbaka till skolan, så nu sitter jag här.

Nu ska jag äta, sen baka negerbollar, ligga på värmedynan och glo på TV. Och tycka synd om mig själv :)

En dag utan känslor.

In my ass. En dag med oerhört många känslor. Jag vet inte inte längre. Jag vill ha hjälp nu. Inte imon. Nu.

Så klokt, så klokt

"Om man inte vet vart man ska är det ingen idé att skynda sig. Men vet ju ändå inte när man är framme"

Idag var jag på kurs med specialidrotten som handlade om mental träning. Jag trodde det skulle vara jobbigt och tråkigt att sitta där i fem och en halv timme men nej. Det var faktiskt intressant och jag lärde mig riktigt mycket :)

Mina egna handlingar?

Jag blir så jävla förbannad. Så äckligt jävla förbannad. Förlåt. Förlåt att jag är en egen människa som vill göra enskillda saker med vänner, pojkvän och familj. Förlåt för att jag är en individ. En människa som har en egen vilja. Och en egen åsikt. Ja. Allt det där som hör till. När man är en människa som står för vad man själv gör och så.  

Inte okej.

Det här är fan inte okej längre. Jag är jävligt less på att springa på toa hela tiden. Och att vara kissig hela tiden. Och att det inte är något fel på mig är bara störande. Det gör ju ont när jag pissar? Och nu har min rygg gjort ont som in i helvete i två dagar. Jag står inte ut.

Nu ska jag gå ner och lägga mig på den underbara värmedynan igen.
Och läsa den underbara svenskaboken.

:(

Jag vet inte hur jag ska göra. Jag får panik på allt.


Öppet hus

Jättemysig kväll hos Aliki igår, hon är bra den flickan!
Åkte in till stan vid nio idag med Tobbe och Bajen, eftersom vi skulle vara på öppet hus. Det var riktigt kul. Tror jag tog näramre tusen blodtryck. Så nu är jag grym på det ;) Var på stan lite sen med pojkarna och Giffen haha.


Så jävla heta var vi :)


fredag

Matten gick dåligt.
Vi har ätit på Hong KOng.
Jag ska till Aliki ikväll.
Trevlig helg eller något.

Ibland undrar man...

Hur mycket skit ska man behöva utstå? Och hur mycket skitsnack ska man behöva höra? Så jävla mycket bullshit existerar här i världen... Jag vill ha det lika bra som ni ni ni har det! Åh.

För övrigt vill jag att det ska vara jul. Jag vill se era reaktioner på mina underbart bra presenter jag köpt. Alltså två stycken än så länge. Jag vill berätta vad det är! Jag vill det nu! Jag hatar att vänta. Och det är svårt att hålla sig när det är så långt kvar. Men man ska vara ute i god tid har jag hört. Och det är ju jag. Är man inte det brukar det sluta som det alltid gör för mig annars - man springer runt och letar sista veckan... Men nej! No more! Jag ska vara klar innan... helst innan december börjar. Men vi får väl se hur det går.

Fråga mig inte varför jag börjar gaffla om julen. Men det är mys. Och jag vill fylla år.
Godnatt


Kent är kärlek


Gravitation


Dom som försvann

 


Mjao

Aaaah, jag blir galen! Springer på toa 24/7 och har ont. Jag behöver hjälp och det nu :( Min kisseblåsa klarar inte detta längre... Haha!

Matteprovet imorgon gör mig lite nervös om jag ska vara helt ärlig.

det känns

Det känns idag alltså. Livet då. Skolan är åt helvete rent ut sagt. Och jag hoppas våra lärare får en tankeställare när en elev totalt bryter ihop på det sättet? Jag blev ärligt talat lite rädd idag. På riktigt. Jag har aldrig liksom sett något sånt. Okej, Chatarina. Du såg vad som hände. Fattar du och alla lärare att vi har det jobbigt? Det hoppas jag iallafall.

OP08A kärlek

Och ack så ont jag har nu btw :(

Candide, Candide!

Just nu blåser det som in i! Jag befarar att vårt tak på huset snart kommer flyga av. Inte nog med att det blåser, det är så satans kallt inne. Jag sitter med tjocktröja och raggsockar och fryser fortfarande häcken av mig. Vad är det här? Det ända jag begär är att det ska vara varmt inne, nu när det är så kallt ute. Men nähä. Det kan ju jag få tro!

Jag valde att stanna hemma ikväll som ni säkert förstår. Jag måste läsa min svenskabok stenhårt, eftersom den ska vara utläst på tisdag och jag är på sidan 22... Men seriöst, jag fattar ingenting av den. Den är skriven på gamal svenska, så jag förstår ungefär hälften av orden utan att överdriva. Och jag tycker det är ganska svårt att läsa något som gör att man nästan vill ta sitt liv. Nä, men ni fattar vinken.


Visst ser den kul ut? Eller något.


"amandavardet"

Sofie visade denna parodin på amandavardet i helgen och jag tyckte att jag måste lägga in den här så fler får se... Den är tillägnad alla mina fans. Jä! Iallafall, avnjut denna videon nu. Den är för jävla rolig!


I mina tankar just nu...

Jag har en splittrad känsla i maggropen. Idag är liksom en sån dag när allt känns upp och ner. Först är allt hur jävla bra som helst, sen plötsligt är man nere på botten och till sist - tom. Tankar kommer fram. Varför är livet som det är? Varför gör vi vissa saker, säger vissa saker? Varför tycker han om mig? Och varför gillar hon att umgås med mig? Ser mina lärare mig som en duktigt elev som gör sitt bästa? Massa sånna tankar. Varför kan inte jag slippa dom? Det är jobbigt. När man inte vet ut eller in. Inte kan bestämma sig för saker. Eller att man plöstligt tvivlar på vilka som verkligen älskar en. Snackar dom skit? Tittar dom snett på mig? Allt sånt. Även fast jag vet, kan jag helt plötsligt få för mig att ingen tycker om mig. Att jag inte har några vänner. Men jag har det. Att jag blir lurad, ingen älskar mig, allt är bara på låtsas. Det är inte så, men det känns så. Fast egentligen, varför skulle det vara så?

Den största filosofiska frågan här på jorden - vad är meningen med livet?
Jag blir galen av att tänka på det. Och på om livet inte skulle finnas. Det är en tanke som skrämmer mig. Hade inte livet funnits hade man inte vetat något. Det hade... inte funnits något. Det hade inte funnits någon värld eller något. Ni förstår vad jag menar... Eller kanske inte, men jag hatar att tänka så. Och liksom, hur mycket man än tänker så lyckas iallafall inte jag med att komma på vad meningen med livet är. Varför finns det ondska? Varför är inte jorden ett paradis?

Meningen med livet... Det är nog att man ska fundera. Tänka. Reflektera.
- Utan att komma fram till ett vettigt svar.


Ingenting är ingenting

Haha seriöst. Hur trångsynta får folk vara? Och hur patetiska? Alla är fan lika dana. Du, jag, ni. Ja... På riktigt så tycker jag att människan är en patetisk varelse ibland. Som bara skyller alla sina motgångar och förluster på alla andra. Lalala :)

För övrigt var det sjukt skönt att komma hem tidigt idag. Slutade tio i tolv, så åkte med bussen 12,20 hem. Jag tänker sova lite nu. Sen plugga och plugga lite till. Men den stora frågan idag är; ska jag med mamma och Erika på "inredningsfest" eller stanna hemma och softa själv? Hum.. Det som får mig att vilja följa med är att det kommer bjudas på fika. Haha. It's a tricky one... Jag sover på saken helt enkelt!

.

dra åt helvete.

Scream


Hur orkar man?
Att köpa godis när man kommer till stan känns VÄDLIGT lockande.
Puss och kram alla mina trogna fans. ALLA. Precis, alla.

Stress, stress, stress

Kom precis hem från stan, har sprungit runt sjön och haft borttarfys idag, INTE nådigt! Jag höll på att dö under fysen, seriöst... Grundträningen är igång igen. Jobbigt. Men skönt att få jobba upp konditionen igen :)

Vi hade var presentatation av Players för ettorna idag. Det gick så bra det kunde gå när man knappt har förberberett sig haha. Men ingen skada skedd, jag överlevde ju.

Skolan är förövrigt SJUUUUK! (Därav dålig uppdatering, sorry) Har hur mycket plugg som helst nu. Eller vi har ju iofs haft det ända sen vi började... Whatever. Jag ska åka till mormor snart och sova där inatt, eftersom jag ska ha ett morgonpass klockan halv sju imorgon. Så... Nu ska jag äta och duscha. Stressigt, I like. Not.

Jag vet, jag har bloggat dåligt i helgen...

Ber om ursäkt för det ;)
Haha, tänkte ta igen det nu och skriva av mig lite!

Fredag: Åkte hem till David efter skolan och mös lite. Åt pannkakor och godis och mös lite till. På kvällen gjorde vi oss fest-fina och åkte hem till Josse för att fira hennes 19-årsdag! Åkte dit med Ellen och Nicke. David och jag hade köpt blommor och choklad som vi gav Josefine lilla :) Trevlig kväll med trevligt folk! Åkte hem till David vid tolv-tiden och somnade direkt, var riktigt trött!

Lördag: Vi vaknade runt tolv och åt frukost, gjorde oss i ordning och stack upp till Bullen en stund och hjälpte henne städa. Vid tre åkte vi ner till stan och köpte choklad till Nicke. Vi gick upp till Öster sen och hem till Josse för att dricka en kopp te, men det slutade med att vi blev bjudna på spagetti och köttbullar ;) slöade vid TV:n sen började vi göra oss i ordning alla tre, för vi skulle till Nicke för att fira hans 20 årsdag. Ellen kom vid halv sju och hämtade oss, sen åkte vi till lokalen som vi skulle vara i. Vi fick gå en tipspromenad med tolv frågor om Nicke. Det visade sig att jag vann den, jag fick 11 rätt, haha! Vi åt mat, lekte lekar (mitt lag vann en gurka!) och hade kul. Jag och David åkte hem till mig på kvällen sen :)

Och idag. Idag vaknade vi och bakade som sagt. Bullen kom förbi en stund. Sen åkte jag med David in till han medan mamma och pappa tränade. Var där till åtta ungefär, sen åkte vi hem och jag var ute och gick med Bullen.

Rörigt inlägg, men så blir det när det varit en händelserik helg och dåligt med bloggande ;) Ska försöka fixa bilder från Nickes kalas igår. Ni måste ju få se när vi leker. Och hur snygg Nicke var!

Nu ska jag städa, sen sova :)


Bakade tårta idag!

Jag och David vaknade idag och kände att vi var sååå sugna på att baka kakor. Tänkte först baka småkakor, men det slutade med att vi bakade denna underbart vacka kolatårta! Eller kalori-tårta som David så vackert kallade den ;)


videoblogg - a lá partey

 



Jag älskar prada!


Min hjärna kokar

Nu har jag pluggat duktigt ett bra tag! Börjar bli riktigt trött i huvudet, så jag kände att jag behövde en liten paus nu. Ska hoppa in i duschen och sen plugga lite till. Sen ska jag och mamma titta på TV och fika lite. Kommer bli mys, älskar min mamma :)

Nu ska jag plugga

Jag förstår inte varför det alltid känns tusen gånger mer lockande att sitta vid datorn än att plugga? Tänk var bra det hade varit om det var tvärt om ;) Då skulle säkert mina betyg ligga på topp! Vad mycket enklare allt i livet skulle vara. 
Haha, aja, nu är det dags att gräva ner sig djupt i medicinens värld! (jag är superdjup) Awiiie!


Vi är snygga!

Otroligt bra kvalité på bilden :)
Men jag sa ju att jag skulle lägga upp den här, så here we go! ;)
Puss Bubben!




Jag får panik!

Lalalalalalalalalalalalalalalala
Jag får panik här hemma i mitt rum! Medicinprov på fredag. Inlämningsupggift i psykologin imon. Matteprov nästa vecka. Redovisning om stroke, epilepsi, parkinson, MS nästa vecka. Samhällsprov om två veckor, samma dag ska vår äckliga svenskabok som ingen fattar något av vara utläst. Engelskaprovet närmar sig, veckan efter lovet. Och som grädde på moset så ska vi ha en presentation med Players på tisdag. Och ha möte imon. HALLÅ?!! Vem fan pallar?

Var är min fritid? Jag känner mog stressad men har INGEN aning om varför. EH.

Hela min kropp skakar

Kan knappt skriva. Mina armar skakar som tusan, så träffar knappt tagenterna här... Haha!
Kom nyss hem från träningen. Första träningen på flera veckor. Idag var vi på Idrottskliniken och körde Box, tror det heter så iallafall haha! Det var SJUKT! Efter typ 10 minuter rinner svetten och armarna skakar som fan. Men det var kul. Jobbigt, men kul! Jag är pepp på att grundträningen (och borttningen!!!!) börjar nästa vecka. Nu ska här kondition jobbas upp till topp igen! :D


Plants vs. zombies

Hahahaha så jävla roligt!!!!!!
Erika gav mig detta spelet idag, and I'm totaly stuck! Det är verkligen kul haha ;)




Kollade för övrigt på Svenska Hollywoodfruar med Erika ikväll. Vi drack te och åt makaroner med parmesanost. Riktigt mysigt.

Nu ska jag sova! Natti

Kents nya singel!


Kent - Töntarna

Dom har gjort det igen. Fett bra!

Nu är den borta

Jag fick ut ringen ur örat, efter tre dagar! I'm so happy!
=D


Kärlek.


Love was something I knew nothing about, until I met you.
You, boy, you're the one that turned my heart around.
And for that I love you.

Paus i pluggandet

Jag behövde en paus i pluggandet i form av internet och glass. Snart dags att börja igen. Hade tänkt mig att städa mitt rum sen också. Riktiga jävla söndags-sysslor vill jag kalla det jag håller på med idag. Kul. Nej. Men nödvändigt.

Man blåser bort?

Hösten är verkligen här på riktigt nu. Det regnade nonstop hela dagen igår. Och natten. Idag regnar det till och från. Och blåser som in i helvete. När jag väntade på bussen hem höll jag på att blåsa bort, mys?
Nä! Och nu tänker jag då inte sitta här och diskutera väder mer, det är ju tråkigt.

Idag vaknade jag och David vid halv tolv. Vi gick upp och åt frukost och glodde lite på Idol, sen gick vi in och la oss i hans säng och.. sov. I ungefär 2 timmar till. Så gissa vem som inte kommer kunna sova inatt? Aja, whatever. En hel helg med David och det är värt det :D

Nu ska jag vara duktigt skriva klart min Socialpsykologi, och eftersom jag ska skriva den på datorn och vet att jag inte kommer kunna koncentrerar mig, så stänger jag nu av mitt internet. Heja mig.
Puss

Malin och David går till väders

Vilket jävla väder det har varit idag!! Och inte nog med det, alla bussar jag och David har åkt med idag har varit mot oss. När vi skulle till stan var bussen 25 minuter sen, så vi stod och trängdes under ett paraply i spöregnet. Och nu när vi skulle åka hem stod vi på stationen och väntade och väntade men inte kom det en buss... Tillslut kom den och vi var 15 minuter sena :) Yay!

Nu ska vi äta, sen drar vi bort till Ellen och sen hem till David och sover där :)
Puss


Helmys kväll med David

Igår vart det massa mys med David hela kvällen :D
Vi lagade mat. Alltså, vi kokade ris, stekte vårrullar och gjorde jordnötssås. Riktigt bra gjort av oss tycker jag allt! Slöade mest framför TVn och åt massa. Godis. Muffins. Milkshake. Fett är fett!

Idag när vi satt och åt frukost löste vi barnkrysset i Smålandsposten. Det har vi skickat in nu, i hopp om att vi ska vinna en biobiljett, haha! Och vinner vi inte denna gången, så testar vi nästa vecka. Och veckan efter det... Och ja. Vi ska vinna!

Nu ska vi göra oss iordning, sen åker vi till Josse och firar henne.

Godnatt

Okej jag har nu konstaterat att mitt öra är... ungefär 3 gånger så tjockt som normalt. Heja. Nä. Det är fan pinsamt. Åh. Jag... Jag... JAG BLIR SÅ ARG!!!!!! Bah! Vill inte se ut såhär :(

På tal om något helt annat, som gör mig glad. Imorgon åker mamma och pappa till Tyskland = inga föräldrar hemma på hela kvällen/natten. FF! Jä! Som grädde på moset har jag sagt till Erika att hon och Adam inte får vara hemma. Så imorgon, är det David och jag hemma hos mig! Ensamma! Ha!

Nä, nu ska jag sova, innan jag slår sönder något här. Eller låter min ilska gå ut över något annat. Som tex ett öra. Ett öra och en kniv. Sen vips, har vi ett öra mindre på Malin.

Var-för...?

Helt seriöst, jag lackar fan ur här snart.
Jag köpte ett nytt örhänge till mitt hål jag har där uppe i örat idag. En sån vacker ring. För det första har jag inte fått på kulan. För det andra kan jag inte få ur ringen eftersom örat nu är totalt jävla cp-svullet nu. Och för det tredje, DET SLUTAR INTE VARA! Det typ flödar?

ÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
Så känner jag nu. Får väl skylla mig själv antar jag. Men ändå. Jag spårar här. Får ha kvar ringen och hoppas örat svullnat ner lite till imorgon, så jag kan få ut den.

RSS 2.0