första advent

Jag trodde nog aldrig att jag skulle kunna säga at jag saknar skolan. Men jag kan ju säga att jag hade fel!
Jag saknar skolan, klassen och alla vänner. Visst, jag trivs jättebra på min praktik och där är roligt och allt, men jag känner mig så avskärmad från allt annat och alla andra. Jag känner faktist inte för att vara på praktiken i tre långa veckor till... Jag är nästan bara i Gemla hela tiden. Och visst, jag är ju med Ellen ofta, jag träffar David, Emma och Nicke med ibland, men jag saknar alla mina andra vänner. De i skolan och friidrottarna! Denna veckan som har varit har jag inte tränat en enda gång. Jag har varit småsjuk, eller inte haft tid eftersom jag jobbat. Jag längtar tillbaka till skolan. Iallafall just nu, för jag kan nog sätta vad som helst på att efter jullovet och några veckor framåt kommer jag sitta och klaga på att vi har så mycket i skolan och att jag inte orkar.
Men just nu känns det jobbigt.

Idag var det julskyltning i Växjö. Yay! Från början var det Ellen, David, Nicke, Emma, Erika, Adam och jag som trotsade kylan och regnet. Men David och Emma åkte hem efter kanske en halvtimme, och Nicke skulle äta på Akropolis med sin mamma tror jag. Var väl kul så länge de var med...
Även om det inte alls var lika roligt som förra året, hade jag ändå kul. Ellen och jag lyckas för det mesta göra något bra och roligt av allt! Det roligaste var nästan att jag träffade så mycket folk från klassen (och då högg det faktist innombords, jag saknar ju.)

Kom hem för en liten stund sen, äntligen har jag fått tillbaka kännslen i fingrarna!
Jag sitter och lyssnar på Darins nya låt "Breathing your love", jag kan inte annat än att älska den. Den är hur bra som helst (och jag är ju faktist ett gamlat Darin-fan).

Det ändå dåliga med idag, det är att jag känner hur ågesten växer innombords, denna kvällen kommer bli jobbig.

DEEM

Dagen har bestått av; David, Emma och Ellen!
Vaknade hemma hos David idag, jag hade verkligen ont i ryggen när jag vaknade för jag hade legat så konstigt... Vi åt en ordentlig frukost, som bestod vav Snickers och julmust, som hans mamma köpte åt oss, verkligen gott!
Runt halv ett, ett kom Emma förbi, vi satt och tittade på "Bring it on" medan David duschade. (Jag har saknat Emma btw, var länge sen jag träffade henne sist!) När klockan slog haöv tre åkte vi bussen ner till stan, och sen ut till Ellen! Det första vi gjorde var att äta pizza, fölt av en massa bus nere på Ellens rum! Efter ett tag blev vi sugna på någt gott, så vi bakade kladdkaka! Det samkade brra, som vanligt! David och Emma spårade ur på mig ett tag, de kletade ner mig med kladdkaka, men efter ett tag blev vi vänner igen :)
Vi spelade in nya låtar idag med, DEEM är tillbaka! :D

Och du kan prata med mig med, jag vill att du ska göra det.
Jag finns för dig, det vet du.
Så prata med mig!


nostalgitripp

Idag har jag bara en sak att säga och det är; BRA DAG!
Började med att jobba mellan åtta och tre, vi tittade på "Göta Kanal" och åt godis och ostbågar på förmiddagen, riktigt mys!
Efter jobbet åkte jag bussen in till bowlingen, träffade min gamla förskole-lärare Glenn där. Jag tänker då bara på "Glennkans frukostbullar" när jag hör hans namn, ha ha.

Är hemma hos David nu, jag ska sova här i natt.
Vi har suttit och tittat på massa gammla barnprogram på Youtube. Nostalgi till tusen, kommer ni ihåg "Kannan"? Jag blev allt lite tårögd när vi tittade på det. Det är nästan så att jag vill vara liten igen.

Kolla youtube och sök på "Barnprogram 90-tal" och förbered er på en liten nostalgitripp med lite tårar!


Mysigt



Idag vaknade jag upp hemma hos Ellen för ovanlighetens skull!
Vi mornade oss ett tag, sen gjorde vi iordning oss och åkte in med bussen till stan vid tio i elva. Idag var det julklapps-shopping som gällde! Jag tycker det är grymt svårt med julklappar, men köpte iallafall till Erika och Ellen (ha, Ellen fick prova den själv, så dålig är jag). Ska försöka hitta fler saker nästa vecka, när Emma och jag ska ge oss ut på stan!
Anyway, efter ett tag började jag bli hungrig och jag kände hur jag spårade på allt och alla, så vi gick och åt pizza. Ibalnd får man vara tjock, okej? Satt där ett tag och åt och pratade, sen gick vi i några affärer till, tillslut orkade vi inte mer, så vi gick och satte oss på stationen. Vid tjugo över tre åkte Ellen hem, så jag gick mot Kungsmad och mötte David! Sen gick vi tillbaka till stationen, vi skulle ta ettan och den var försenad... Ovanligt. Nör bussen väl kom så fick vi inte åka med, eftersom busschaufören sa att hon var så sen, vi skulle ta nästa buss eftersom den skulle komma när som. Men ändå? Vad har länstrafiken emot oss?! Vi kom hem till David tillslut iallafall, satt och pratade med Josse lite i köket, medans fetto-David åt! Sen spelade vi massa spel på hans dator. Han var grym och jag var dålig. Fast, jag ägde han på Icy Tower! Ha!

Stannade hos Ellen på en kvällskaffe innan jag kom hem!

Imrgon ska jag upp tidigt igen och gå till jobbis!

lite allt möjligt

Igår var ingen bra kväll,
det var en kväll med tårar.
Mamma <3

Idag jobbade jag från klockan åtta till fyra. Jenny var extra snäll idag, eftersom jag inte kunde sova i natt så fick jag exrta rast och fick sluta tidigare. Hon är bra hon!
Efter jobbet gick jag hem, och där bakades det pepparkakor för fulla muggar. Jag hjälpte mamma, Erika och Adam i kanske en halvtimme, sen orkade jag inte äta mer deg (eller baka för den delen heller) och avvek. Packade ihop lite saker och cyklade bort till Ellen. Där var David och Nicke med, umgicks ett tag med dem och sen var de tvunga att åka hem. När de åkt tog Ellen och jag en massa bilder, IGEN! Ha, det var inte så många som blev bra idag, men några lyckades vi allt få till!
Nu pratar Ellen med Robbin, så jag passar på att blogga lite ^^

Sover hos Ellen i natt, och imorgon blir det först julklapps-shopping med henne, och sen på eftermiddagen blir det till att åka hem till DAVID!
Mys dag :)

Godmorgon

Idag är det inte alls lika kallt som det har varit dagarna innan... Det är ju både bra och dåligt, visst man slipper frysa röven av sig när man går ut, men hallå... Vintern ska vara kall, annars blir det bara en massa slask. Och det gillar vi INTE!

Idag jobbar jag mellan ett och nio, det är faktist skönt. Det betyder ju att jag får sovmorgon (och det har jag ju utnyttjat idag)
Jag ska bort till Ellen nu på en liten morgonkaffe och prata lite skit med henne. Det är mys!
Ha en bra dag!

hemma igen, med en ko



Mamma och pappa kom hem från England för en liten stund sen, och titta vad de hade med sig till mig! En söt liten ko, som passar mig perfekt (och jag sitter och dricker mjölk just nu).
Jag har faktist saknat dem! Och det är skönt att de är hemma igen, även om det har varit toppen att få ha huset för sig själv i några dagar.

Imorgon kommer Mauritz till min praktik och hälsar på. Jag har inte riktigt fattat vad han ska göra där. Och på tal om praktiken, jag borde nog börja skriva dagboken vi skulle göra under våra fem veckor. Fuck, jag orkar inte. Men får skylla mig själv.

GE MIG TORSDAG BTW, JAG SAKNAR JU DAVID!

idag ger jag ris och ros.

(och ännu en dag har sprungit förbi)
Äntligen har jag träffat Sandra på jobbet! Idag satt hon och jag och pratade riktigt ordentligt inne i glasrummet på halvtio fikat. Det var helt enkelt väldigt mysigt och uppskattat! Jag är glad att vi pratar så pass mycket som vi gör nu, för 10 års vänskap kan man inte bara kasta bort sådär! (och jag kan knappt tro det, tio år det är lång tid!)

Igår var jag arg på Länstrafiken. Idag är jag arg på Länstrafiken.
Idag efter jobbet skulle jag åka 16,18 bussen in till Vallen för att hjälpa till som funktionär, det var någon klubbkväll för alla aktiva. När jag bara hade en liten bit kvar till min hållplats, så tycker jag att jag hör en buss. Och mycket riktigt, visst var det bussen som kom. Jag fick springa, men jag visste att egentligen var det meningslöst. Det var för långt kvar och jag missade bussen. Jag tittade på min klocka och den var 16.18. Bussen var för tidig, eftersom den ska vara vid Macken då, inte vi min hållplats. Nästa buss gick 17.30, så jag gick bort till Ellen medan jag väntade. Jag fixade lite med hennes blogg, sen fick jag nojja och gick 10 minuter innan bussen skulle gå. Jag satt helt ensam i mörkret och frös. Och där satt jag, klockan blev halv, fem över halv, tjugo i... Vid kvart i kom bussen. En kvart försenad. Visserligen bad busschaufören om ursäkt, men ändå. Det är surt.
Antingen är bussarna för tidiga, eller försenade. Kan de aldrig vara i tid?!

När jag väl kom in till Vallen, så visade det sig att de inte behövde min hjälp. Det var tillräckligt med folk där för att det skulle kunna fungera ändå. Hade jag vetat det så hade jag aldrig åkt in. Jag hade sluppit bli irriterad och stressad över bussarna. (och framför allt, jag hade kunnat göra något vettigt av min eftermiddag!)


Praktik- schemat

Jag kan inte direkt påstå att jag är särskillt pepp för att gå upp tidigt imorgon och gå till jobbis...
Jag har iallafall fått mitt schema nu, veckan som kommer är ganska lugn, är ledig på torsdag. Men veckan efter, då kommer jag jobba 40 timmar! Längtar till vecka 50, då jobbar jag bara 3 dagar PLUS att jag fyller år på lördagen! :)

v.48                                         v.49                                      
Måndag 8-16                        Måndag 8-16                           
Tisdag 13-21                        Tisdag 14-20                    
Onsdag 8-16,30                   Onsdag 7,30-16             
Torsdag LEDIG                    Torsdag LEDIG                
Fredag 7,30-15                     Fredag LEDIG                  
Lördag LEDIG                       Lördag 7-16                     
Söndag LEDIG                      Söndag 7,30-16

v.50                                         v.51
Måndag 7,30-15                   Måndag 13-21              
Tisdag LEDIG                       Tisdag 8-16
Onsdag 8-16                         Onsdag LEDIG
Torsdag 7,30-14,30             Torsdag SKOLA
Fredag LEDIG                       Fredag SKOLA- JULLOV!
Lördag LEDIG
Söndag LEDIG


söndagar är visst något att hata

Vad va det jag sa?
Ha, jag borde väl veta bättre än att tro att en söndag skulle vara bra och lyckad!
David skulle komma hit idag, men eftersom bussen från Teleborg till stan var sen, så missade han bussen ut till Gemla. Så, vi kan int ses idag. Jag hatar när det inte blir som jag tänkt.
Måste det alltid vara en massa krabb med bussarna? Det ska då alltid vara problem och förseningar, speciellt när man har brottom eller har någon tid att passa!
Inte nog med att bussarna alltid ska vara sena, nej, det går knappt några bussar ut till mig på söndagar!
Jag hatar länstrafiken ibland!

sak samma, nu ska jag göra något annat kreativt!

en av de bättre söndagarna

Ännu en vecka är snart slut, det är helt sjukt vad tiden går fort tycker jag allt!

Idag vaknade jag i mammas och pappas säng runt klockan elva, TV:n va på, eftersom jag hade somnat mitt i filmen! Messade lite med David, sen bestämmde jag mig för att försöka hitta rätt i scen i filmen, så jag kunde se färdig den. När jag väl gjort det, tittade jag i kanske 20 minuter sen orkade jag inte mer. Jag hoppade in i duschen sen städade jag i ordning lite i köket efter igår och satte jag mig här.
Jag ska snart gå bort till Ellen en stund, sen runt klockan fem kommer David och gör mig sällskap!

Som sagt, en av de bättre söndagarna!
(även om jag hatar dem egentligen och även om bussarna går dåligt idag)

muffins och poker



Retsen av den här dagen blir riktigt lyckad, ska jag säga er!
David kom hit vid lite innan åtta, vi åt köttfärspizza som Erika och Adam hade lagat, mums! :)
Efter det skulle Erika och Adam in och hämta Ellen på sitt jobb, så medan de var borta bestämmde David och jag oss för att baka muffins! Vi skulle göra äppelmuffins, men sen ville vi inte att de skulle vara vanliga, tråkiga muffins, så vi gjorde mönster med kanelen :) Fast det blev inte så bra, så vi hällde på strössel och satte vi en nöt i mitten! När muffinsarna var i ugnen satt vi och spelade massa spel på datorn, mycket skoj haha.
Vid tio kom Erika och Adam tillbaka med Ellen i släptåg, och då var det dags för myskvällen med poker och dricka :)
Vid kvart i tolv skulle David åka hem, så jag földe honom till bussen!
Tack för en helmys kväll! <3

Ska våldgästa mammas och pappas säng i natt, titta lite på film och somna där! Kan inte bli bättre!

Vintern är härlig!

Ännu mer snö utanför fönstret i morse!
Visst, det är inte mycket snö, men ändå! Jag tycker det är supermys :)
Och kommer det lite i taget så blir det ju mycket tillslut, eftersom det är så kallt!
Vintern är fin, när det är minsgrader, snö och skinande sol!


Dagen än så länge har inte varit så rolig.
Sov hos Ellen i natt, (det är iofs alltid lika uppskattat!) gick upp vid åtta för att ta bussen in till träningen. Inte ens det kändes tipptopp idag, eftersom jag var så trött och seg i kroppen. Vi var på Atleticum, och jag kände mig svag ha ha. Åkte hem vid elva iallafall och satte mig vid datorn, hade tänkt skriva dagboken vi ska göra när vi är på praktik. Men jag hittade annat som var mycket roligare att göra på dtaorn, än skriva. Efter någon timma städade jag först mitt rum (vilket verkligen behövdes!) och sen toan. Klapp på axeln till mig, tycker jag allt!

Erika och Adam kom hem nyss, de hade köpt fika! Och eftersom de tycker att jag är tjock köpte de extra mycket fika till mig, tack :)
David kommer nog ut sen, det är mys!
Och vid tio-tiden kommer Ellen! Då ska hon, jag, Erika och Adam spela poker och mysa!


den roligaste träningen på länge!

Jag är helt lyrisk just nu, min kropp skriker av lycka.
Träningen idag var helt underbart kul, det var den roligaste träningen på länge! (Faktist roligare än brottningen t.o.m!) Det började med att jag mötte upp syster min på Vallen, sen skulle vi leta upp PK och resten av gänget, men eftersom vi alltid ska ha otur hittade vi dem inte. Precis när vi började ge upp hoppet om att vi skulle hitta dem, så ropar PK på oss.
Vi fick varsitt "puls-mätar-band" att sätta vid bröstkorgen, sen var träningen igång!
Vi började med en liten "hinderbana" eller vad jag ska kalla det, med idioten och massa stryka osv. Vi höll på där ungefär en kvart, sen fick vi en lite paus på kanske fem minuter sen var det dags igen. Men nu gjorde vi först en styrke-övning i 30 sekunder och sen sprang vi lilla varvet runt löparbanan med en medicinboll i famnen, för att sen få en styrkeövning till. Vi gjorde det 6*2. SJUKT JOBBIGT, men ändå så kul! (Och ja, jag blir grymt trissad av de andra kastarna som var med!)  

Två, än så länge bra dagar!

Ha, igår var en mys dag! :)
Jenny släppte iväg mig kanske 50 minuter tidigare, så jag cyklade bort till Ellen för att ta en kaffe innan träningen! Var där en stund och pratade med henne, sen åkte jag bussen 16,20 (som för övrigt var full packad med folk)  till träningen. Vi tränade bara en timma, sprang massa lopp, vilket var jobbigt! Iallafall, vid 6 skulle vi upp till konferans-rummet för att en tant för Swedbank skulle komma och prata med oss. Swedbank sponsrar oss ungdomar, 15-17 år btw ;) Vi satt iallafall och lyssnade på henne i kanske 20 minuter, sen slutade vi så jag tog mig en dusch på Vallen och medan jag väntade på min buss sen, gick jag och tittade på en klänning till nyår. Hittade dock ingen ;(
Hoppade av vid Ellen, David och Nicke var där med! De skulle in till stan sen och hämta något hos Nicke, så vi åkte in dit och när vi kom tillbaka till Ellen satt vi plus Ann, Ezio och Ellens mormor och åt ostbricka! Verkligen trevligt och kul, ni anar inte hur mysiga mina vänner är! Åkte hem vid tio-tiden eftersom jag skulle upp och jobba dagen efter. Sov inne hos Erika i natt, mysigt!

Är hemma på lunch nu, slutar lite efter två idag så jag ska hinna med bussen till stan, fys-träning med PK och kastarna idag! Kommer nog bli skoj! :)
Och i morse åkte mamma och pappa till England, de kommer hm på måndag kväll. Det innebär att Erika och jag är själva hela helgen! Men ikväll får jag inte vara hemma, Erika och Adam ska fira sin 6-månaders dag! Jag sover hos Ellen ikväll anyway, så...

Nu ska jag tillbaka till solgården och jobba :G


Puss

Umgås en dag med mina vänner och jag lovar er att ni kommer ha men för livet, helt SERIÖST!

Efter praktiken cyklade jag bort till Ellen en snabbis, det var egentligen tänk att jag skulle åka bussen in till stan, men eftersom Ellen och Nicke skulle in de med, så släppte de av mig vid Katedral. Hade teori med specialidrotten där, vi fick höra massa prat om skador osv, sen fick vi öva på hur man ska göra om någon stukar foten och hur man ska tejpa sin fot efter stukning! Efter teorin åkte jag bussen till David, var där ett tag sen åkte jag, David, Nicke och Ellen till stan för Ellen skulle möta Martin lite snabbt. Åkte till Maxi och köpte glass och annat smått, sen körde vi ut till Ellen. Och nu kommer anledningen till rubriken, idag kunde inte barnen låta mig vara! Det var pikar hit och dissningar dit, ett tag visste jag inte vart jag skulle ta vägen! Jag vet att de inte är seriösa, men efter ett tag blir jag less ;P
Men tro det eller ej, så älskar jag er ändå.
Och jag har haft det svårt, jag är ju fet :)

Nu sitter jag här med en grym huvudvärk och sliten kropp, och jag känner att det verkligen inte är läge för att bli sjuk nu! Kan kanske bero på allt bus borta hos Ellen innan, men ändå. Jag vill inte missa praktiken, så jag får ta igen den över jul. Ska nog gå och lägga mig snart, så jag är fit for fight imorgon igen :)

Och vill ni veta en sak?
Idag kom vi fram till att David är starkare än mig. Det tycker han är dåligt, eftersom jag är friidrottare.
Ha, puss på han ändå.

Mysigt värre

Ännu en dag på praktiken är över, idag gick jag mellan åtta och tolv! Det är riktigt roligt, faktist!
Ska åka bussen in 13,15 eftersom jag har teori idag och det är obligatoriskt så det är ju bäst att gå på det ;)
Ska bara äta upp min mat, sen ska jag bort till Ellen och säga hej till henne och Nicke en snabbis innan jag åker bussen, det är nice!
Får se vad som hönder ikväll, ska kanske träffa David eller träffa Nicke och Ellen i stan igen!

Puss

kvällsturen

Jag kom precis hem från Solgården, har varit där i åtta timmar, från klockan ett till nio. Det gick jättebra, jag hade inte behövt vara ett dugg orolig inte! Min handledare heter Jenny, och hon som alla andra som jobbar på Solgården är super-roliga och trevliga, jag tror att de här fem veckorna kommer bli jättebra och förmodligen kommer de gå snabbt med! Till skillnad från fältstudien som vi hade för några veckor sen, så kände jag att jag gjorde någon nytta istället för att känna mig ivägen- och Jenny sa faktist att jag var en duktig elev. Det låter ju lovande, eller hur?! :)
Imorgon börjar jag vid åtta, jobbar inte helg denna veckan vilket passar bra!
Mitt schema verkar ganska chill!

Nu ska jag koka korv till mig, pappa och Erika!
Mums :)

Malin

Eminem - Superman



Kärlek till denna låten, verkligen!

Godmorgon världen

Vilken natt! När jag väl gick och la mig hade jag först svårt att sova, sen när jag väl somnat drömmde jag mardrömmar! Så jag tog mitt täcke och mina kuddar och gick in till mamma och pappa och la mig jämte dom. Och mamma höll om mig, mysigt. 
Vaknade för snart en timme sen, har suttit här och ätit frukost medan jag har gjort det sista på min design, den får se ut såhär nu tror jag :) 
Snart ska jag städa mitt rum, sen hoppas jag in i duschen. Jag orkar inte springa idag, jag tittar nog på film istället. Om jag hinner... Sen är det iallafall dags för att gå upp till Solgården för att påbörja min fem veckor långa praktik. Jag är nervös!

äntligen

Nu har jag suttit här och försökt att få fason på min blogg i ungefär 3 timmar. Och äntligen blev den helt okej! Jag får finslipa på den imorgon, jag orkar inte mer nu. Jag ska ju ändå upp om 6 timmar så att jag hinner städa innan jag ska börja min praktik. Har jag tid ska jag nog springa en runda innan också, eftersom jag kommer missa brottningen imorgon. Synd, eftersom det är en av de roligaste (och jobbigaste) träningarna!

Nu ska jag sova,
later

superwomen

Idag har varit en bra dag!
Jag och Ellen bestämmde oss för att vi skulle ta massa kort, och idag blev temat "Superhjältar"! (Jag tror vi har blivit lite väl mycket påverkade av Eminems låt "Superman") Vi sminkade oss iallafall och pinade oss själva med att vara ute i bara linne och shorts i den kalla luften. Jag skulle gissa på att det var minusgrader idag, ha ha. Vi tog ändå endel rikigt fina och groovy-kort :)
Jag älskar dig, Ellen!

Här är några av bilderna vi tog, jag har redigerat dem dock.
Enjoy!


         
                         
 

tredagars-helg

Jag sitter hemma hos Ellen nu, jag sov här inatt igen.
Praktiken är igång, men idag är jag ledig. Och imorgon börjar jag vid klockan ett, slutar vid nio. Jag tror det kommer bli ganska bra, hoppas på att jag kommer trivas!

Jag skulle ge mig på att försöka ändra deignen på min blogg, det gick ju som det gick. Den får se ut såhär så länge, så hoppas jag på att Lina kan hjälpa mig med den snart!

glöm bort mitt misstag

Du undviker mig, det gör du väl?
Idag kändes det så. Det kändes helt uppenbart...
Jag vet att jag gjorde bort mig, men jag tycker inte mindre om dig ändå.
Alla gör misstag, det vet du också.

Och ja, jag blir ledsen och besviken på mig själv.

I fredags efter skolan var det dags för vår lilla festliga tillställning med klassen!
Först åt vi på Akropolis, det var väldigt gott tycker jag allt! Därefter åkte vi bussen hem till Issa! Jag hade verkligen kul, vår klass den är ju helt underbar måste jag säga! Satt och gjorde sanning och konsekvens, och ett annat litet kortspel med Tobbe, Bajjen med flera först! Väldigt kul! Sen kom det lite fler folk än från vår klass, David, Ellen, Emma, Erika och Aida till exempel! Det var mysigt! :)
förlåt om jag var jobbig.

Igår var jag och Erika med Ellen. Vi firade att vi kännt varandra i ungefär ett år! Jag har saknat att bara vara vi tre. Jag uppskattade det verkligen!


Lite bilder från klassfesten btw! :)
Klicka på dem, så blir de stora!






beat it

Samtidigt som jag sitter och lyssnar på Michael Jackson, sitter jag och tänker på att du&jag känns så långt borta igen. Just nu har jag en känsla av att det faktist inte alls kommer bli som förut. Nu känns det som att det inte kommer funka, inte kommer gå laga det. Men jag vill, och just därför passar låten jag lyssnar på just nu bra ihop med mitt humör och det jag vill allra mest. BEAT IT, kommer det gå?

nu är det dags

Sitter i datasalen och nu är det dags. Nu ska vi göra provet. Lycka till säger jag, jag suger på detta ;(
Och sen när vi är klara med detta provet är det dags för med.grundkurs provet, jag lyckades inte banka in de latinska orden igårkväll, så hoppas att Mauritz inte tar så många ord därifrån, för då är jag körd!
Längtar tills denna dagen är slut.

Fick VG på engelskaprovet iallafall, yay!


disturbed?

Jag blir ganska, eller nej mycket irriterad över min mobil just nu. Den var borta på lagning i sju veckor och jag fick tillbaka den för tre veckor sen. Och nu ska den in på lagning igen! Jag har precis bytt till den fina Nokia-mobilen. En såndär übermodern sak. Eller inte, men egntligen är den mycket bättre än min vanliga mobil. För nya saker håller då inte länge.
Ha, palla

Nu är det plugg resten av kvällen!

det snurrar i min skalle

Jag ska vara ärlig, jag är helt slut. Min kropp är sliten, jag skulle vilja krypa ur den och hänga undan den ett tag så att den fick vila. Jag känner mig stressad, okoncentrerad, har så svårt att fokusera på skolan!
Träningen idag höll på att ta död på mig. Först sprang vi från Kungsmad till sjön, till lagunen. Där gjorde vi tio intervaller, sen kutade vi ett varv runt lagunen därefter dags att kuta tillbaka till Kungsmad. Var i idrottsalen sen, hade cirkelstryka. SJUKT JÄVLA J O B B I G T! Saknade brottningen idag, det är mycket roligare.

Och nu är den officiel.

Jag ser praktiken där bakom hörnet

Nu börjar det nära sig praktiken. Det är en vecka kvar i skolan, sen är det bye bye OP08A ett tag. Ska vara ute i fem veckor, plus julovet med. Kommer sakna klassen, men jag hoppas på att vi kommer ses under tiden!
Och jag är nervös. Nervös att göra fel.

På Omvårdnadslektionen idag skulle vi tvätta varandras ansikte, den sk "övre toalett" och borsta varandras tänder. De var mycket roligare än det flesta trodde, tror och tycker jag iallafall!
Och nu är det äntligen bestämmt, på fredag är det mys med klassen! Som det ser ut nu så blir det först Lasergame och sen mys/fest hos Issa! Jag tror det kommer bli helylle!

Nu blir det plugga medicinsk-grunkurs för hela slanten, så jag förhoppningsvis hinner träffa Ellen en stund!
Later

När vänner helt plötsligt är borta

Att förlora någon, visst gör det ont.
När någon dör, då känns det som att man aldrig kommer bli glad igen, som att man aldrig mer kommer kunna le. Men tids nog lär man sig att leva med smärtan, man kan tänka tillbaka på minnen man har och kanske acceptera att man aldrig mer får träffa personen. Men att förlora en vän som fortfarande finns i livet, det är en helt annan sak. Tänk dig att träffa personen på stan och man hälsar inte ens. Det gör ont, riktigt jävla ont. Det är en annan sorts smärta.
Så när du&jag gled ifrån varandra visste jag inte vad jag skulle göra. Jag kunde fortafarnde se dig, jag kunde fortfarande höra dig, men jag kunde inte vara nära dig och göra de saker vi gjorde innan. Och det knäckte mig, TOTALT!
Jag saknar det gamla oss, när det var "du&jag mot världen". Att titta tillbaka på gamla bilder gör ont. Det är som att riva upp ett sår. Jag vill ha tillbaka den tiden när vi umgicks så ofta vi kunde, när vi berättade allt för varandra och, när vi framför allt, inte gjorde varandra ledsna!
Nina, jag saknar dig. Jag saknar oss.
Vi har börjat ses igen, börjar få upp kontakten igen. Och även om inget är som vanligt så tror jag att vi kommer kunna få tillbaka den känslan igen, att vi kommer kunna vara lika tajta som då och lita på varandra.
jag älskar dig, innerst inne.
Hoppas att allt kommer lösas!

If I could turn back time


RSS 2.0