baaah 2

Så jävla irriterad blev jag idag när jag åkte bussen hem.
Det satt tre killar och en tjej framför mig, de var kanske 14-15 år och trodde att de var såå himla häfftiga. För att de hade snott med sig ett varsitt sugrör från McDonald's som de sköt blött papper på folk med. Men guess what? Jag och alla andra tyckte inte att vi var så häfftiga :) Nej, ni är bara fula, äckliga och omogna fjortisar som alla bara stör sig på. Eller förlåt mig, det kanske är coolt? I alla fall, när jag tillslut blev offer och fick en blöt pappersboll på mig, och som dessutom kom från den skabbigaste av killarna, blev jag riktigt förbannad. Men jag höll käften. Och det var tur för dom att det inte kom en boll till, för då hade de fått höra hur äckliga de var. Och att de skulle fått ett sugrör uppkört i röven.

För övrigt har denna helgen varit mys!
I fredags åkte David, Jesper och Bullen med mig hem. Vi gjorde pizza, tog kort och mös massa. Emmerlina kom sen också. Vi kollade på film och sen sov alla hos mig :)
Igår åkte jag till David och... sov där. Haha och vi lärde oss "Thousand miles", den låten som är med i White Chicks, utantill. Vi är så jävla bäst.

baaah

Jag har suttit här i femton jävla minuter och försökt skriva något vettigt om hur lack jag är på din attityd mot mig. Men det har då fan inte gått. Jag har skrivit och suddat ut. Och nu står det helt stilla i mitt huvud igen.

Det räcker så kännde jag nu..

fräsigt




lugg lugg lugg lugg lugg lugg lugg lugg lugg lugg lugg lugg lugg


Då var det dags igen.

Såhär känner jag just nu:













Just det. Tom.


bullen in my heart ♥

Eeeeeeey! Så jävla nice eftermiddag/kväll har det varit!
Träffade Bullen efter skolan, vi gick och fikade på Skåres med Ida, Anna och Louise. Fett! Sen gick vi till Ica och köpte flädersaft, yogurt och hårfärg.

Har precis varit ute och gått värsta långa rundan och vi gick värsta snabbt med. Så jävla duktiga är vi! Här snackar fettförbränning till tusen. Tummen upp!
Vi sitter och dricker smoothies nu och äter äppelkaka som mamma nyss bakat, hähä. Ska snart skölja ur färgen ur mitt hår, sen ska vi göra aniktsmask och måla naglarna. Sen blire Nils Karlsson pyssling nere i källarn, dricka massa coola och sen sova.

one kind of happiness

Vi ska ta ett foto med Players imon till skolkatalogen. Yippie yay, en chans till att bli snygg till katalogen!
För övrigt får jag lön och andra jättemycket behövnade pengar imon. Ännu mer lycka!!!

Nu ska jag titta på när sis bakar kringlor. Sen ska jag äta några!
Ha det bäst! :)

harplutt


En hare har bajsat i min glass. Inte okej!!
Och att Davids katter fräser åt mig, och endast åt mig, är inte heller okej...
Mys kväll med David igår ändå :)

Skolstart

Skolan har börjat. Det var mys att träffa klassen igen, men mindre mys när jag insåg att min schema mer eller mindre kommer ta livet av mig detta läsåret. Men det är nice.
Vi tog skolfoto igår. Och om jag (som jag nästan är 100 på) ser ut som en fet, naken kossa kommer jag... Dö. Eller? Är det verkligen så himla farligt att bli dålig på skolfotot? MEN JA! SJÄLVKLART!! Det är det! För som någon sa, hela Växjö kommer ju förfan titta i den jävla skolkatalogen sen. Och granska varenda jävel. Och... Av någon anledning ska omvårdnadsklasserna vara extra kul att titta på. Fråga mig inte varför.

Även om skolfotot var ett totalt nederlag igår, så vart retsen av eftermiddagen/kvällen sjukt nice. När jag slutatde stack jag, Bullen, Emmerlina, David, Jesper och Viktor till Skåres och fikade. Jag bowlade vid fem och då åkte folket hem till Bullen och mötte mig vid bussen sen när jag kom hem. Vi gick hem till mig och åt tacos. Och spelade Buzz. Och snackade massa skit. Och hade det bara allmänt trevligt.

För övrigt lyssnar jag väldigt mycket på Lily Allen just nu. Love her. På något vis.

Smile
 
Everythings just wonderful


090818

De senaste dagarna i mitt liv har varit super.
SM gick bra. Jag kastade 35,40 och slog pers och fick tro det eller ej kasta i finalen.
Ullared med David, Erika och Adam igår var askalas. Hur mysigt och roligt som helst.
Det som är mest super är att jag har umgåtts massor med David. Och det tycker jag om.
Och Madde är en pingla, no matter what.

Ikväll känner jag mig väldigt emotionell.
Jag sitter på mitt rum med tända ljus. Mysfaktor till tusen.
Jag saknar massa folk. Jag tänker massa.
Och nu tänker jag spela SIMS.

David ♥


nervös

Jag väljer att inleda detta inlägget med ett stort GRATTIS till syster Erika som fyller 19 år idag! :)
Sen fortsätter jag med att säga att denna dagen har varit sjukt trevlig och rolig!!! (Fast mindre roligt att både jag och David har suttit och snörvlat som as. Är förkyld. Har ont i halsen och min näsa är hur jävla täpt som helst. Tack för att du smittade mig David :))

Kom hem för en timme sen ungefär. Jag, David, Erika, Adam, mamma och pappa har varit och firat Erikas födelsedag med att spela bowling och äta ute. Och för er som vill veta, så råkade servitrisen spilla lite cola i mitt hår :) Och maten var god, men tyvärr kännde jag inte så mycket smak av den... Men efterätten däremot! Den smakade som fan! Och det smakade gott! I vilket fall som helst var det verkligen mysigt idag. Det borde göras om!

Nu ska jag sova. För imorgon ska hela huset gå upp klockan sex. Vi ska ha åkt hemifrån klockan sju. Imorgon ska jag tävla i Karlskrona. Det är SM. Jag är nervös. Jag kommer dö. Jag kanske blir jättesjuk i natt så jag inte kan åka?! (:D) Eller nä, eller? Jag vill inte bli sjuk egentligen. Jag är bara nervös. Hum... Jag hoppas det går bra. Det SKA gå bra. Det ger jag mig fan på nu.

Nähä, ska gå och snyta mig. Borsta tänderna. Ställa klockan på 06,00. Gosa med mitt täcke och snora ner min kudde lite. Sjukt trevligt :)
Längtar till imorgon kväll när David kommer!









Muffins ♥



Ikväll har jag bakat till Erikas födelsedag! Hallonmuffins med glasyr :G
Och vet ni? Idag lyckades jag baka utan att göra något galet, heja mig :)

Humorn slår till igen =)

Jaha, nu är ännu en dag på jobbet över. Och förmodligen är det bara en dag kvar nu, om vi inte får jobba på lördag då, men det hoppas jag inte... Skönt i så fall! :)
Nu är det så att Erika har tjatat på mig två dagar nu att jag ska blogga om vad vi såg när vi tittade ut genom fönstret på jobbet  i tisdags, så nu ska jag göra det :)  

Vi satt som vanligt framför en varsin dator och knappade. Lyssnade på musik och var jävligt nöjda med oss själva. Helt plötsligt skriker Erika till!
Erika: SKYNDA! Titta ut genom fönstret!! Det är det roligaste jag sett på länge!
Jag: Eh, va... Jaha!
Jag tittar ut och ser inget ovanligt, så jag håller med Erika.
Erika: Såg du rulle?
Jag: Rulle?
Erika: Ja, han i rullstol!
Jag ställer mig upp och tittar ut genom fönstret igen. Och då ser jag en kille i en rullstor som kör på cykelvägen. Inget ovanligt eller hur? Men så helt plötsligt, när jag var säker på att killen skulle svänga in på trottoaren och ta övergångsstället, så kör han in i rondellen och tar sig ett varv. Jag blev förskräckt.
Jag: MEN GUD VAD GÖR HAN?! ÄR HANS SJÄLVMORDSBENÄGEN, ELLER VAD ÄR DET FRÅGAN OM???
Erika och jag tittar på varandra. Sen på rondellen där bilar väntar på att han ska köra ut. Sen tittar vi på varandra igen. Och sen är det kört, vi kan inte hålla oss. Vi sitter och skrattar i typ 5 minuter. Och av en ren händelse tittar Erika ut igen.
Erika: Men Malin... Hahahaha! Titta den tanten!! Aaahaha
Utanför går en tant på typ 85+ med en barnvagn istället för en rullator. Vi dog igen. Som sagt, tur att man har humor i alla fall!

what to do...

God kväll =)
Jag är veeeerkligen på bra humör nu! Har suttit ute på altanen och myst pch pratat massa med mamma, pappa och Erika. Vi planerade denna helgen. Erika fyller ju år, så på lördag kommer mormor och Helmer ut (och David och Adam med för den delen =D) och fikar på massa gotte. Sen på kvällen om det är fint väder så ska vi spela minigolf!! Askul ju! Så jag hoppas innerligt att det ska vara fint väder ;) Efter det ska vi ut och äta. Hur mysigt som helst, längtar ju lite!!

Resten av lovet som är kvar kommer jag jobba imorgon och på fredag. Sen på fredag är det första bowlingträningen, så den ska jag ju gå på. Och på kvällen ska jag och Bullen till Elin på fest, för hon fyller 18! Kul =) Sen på lördag är det ju Erikas födelsedag då (och kanske jobb på förmiddagen =O). Och på söndag är det SM i Karlskrona!! Jag tävlar vid halv elva på morgonen, så vi åker typ vid sju. Kommer dö, är redan sjukt nervös =( 
David sover hos mig på söndag, sen på måndag morgon åker vi till Ullared med Erika och Adam. Lite ledsen för jag aldrig får sova, men det ska bli kul så! =D

Börjar skolan på torsdag, så jag ska ta det lugnt resten av veckan sen, haha ;)


aint no party like an alcoholic party

(JAG BLIR SÅ JÄVLA SUR)

Lyssnade på denna låten hemma hos Issa i fredags, så jävla skön. Man blir ju bara lite taggad av den ;)
alcoholic party - dj kicken



Vad tycker ni? =)

jag börjar om

Jag har inte varit pigg på att uppdatera här idag.
Igår var ganska mys, men det kunde definitivt varit bättre.
Idag har varit helt okej. Varit ute och gått med Bullen och tittat på "Livet är en schlager" och lipat till den.
Jag har spelat kort med mamma, pappa, Erika och Adam. Älskar familjen.


Karl-Oskar

God eftermiddag =)
Igår hade jag tänkt uppdatera massa i bloggen hela dagen, men internett funkade inte så det blev inte så - too bad, men nu är jag tillbaka!

I helgen är det Karl-Oskar dagarna  09 här i Växjö. Och Rix FM festival brukar pricka in att komma första dagen. Och hela stan andas F-E-S-T. Är inte det nice eller?
Igår efter jobbet gjorde jag mig iordning hos mormor, sen mötte jag Aliki och Kenneth på stationen och skulle ta bussen till Issa. Stötte på Jennie med =D var horIssa till ungefär halv åtta, sen stack vi ner till stan. Lyssnade lite på rix-festival (Erik Hassle ÄR kärlek). Vi tröttnade efter ett tag och sprang runt lite. Åkte karusseller. Träffade massa folk man känner, dom var överallt haha. Alla känner alla, typ så är det i Växjö...

Jag ska ner på stan ikväll igen, med Bullen, Fälle och Mikkah iaf =)
Vad händer ikväll?


Jag måste bara få säga

att Malin oftast är sämst på hänga gubbe.
Hon tog bara ett bra ord denna gången (actually, sjukt bra ord)

Jag gjorde en hängis där ordet skulle bli MAT.
Hon hade bokstäverna MA, och när hon gissat på MAN och MAL s kom hon fram till den intelligenta tanken, att jag hittat på ett ord för det fanns inget annat ord som börjar på MA.

Kära syster,
Ibland är du bra trög.

/ Erika, the one and only.
Storasyster...



tre år sedan nu... HAHAHA

Hänga gubbe





Jag är bäst på hänga gubbe! Erika lev hängd, hoppas ni ser det ;)
Är hos mormor, har ätit lunch här. Mmm!
Nu ska jag tillbaka till jobbet. Slutar två idag =D

this is me now

Den så kallade ut-fitten idag (outfit för er som inte förstod) =)
Har världens sämsta hållning på bilden, plus att Erika tog den sittandes och jag stod i en liten uppförsbacke, haha. Det är därför jag ser ut som en jätte =)




user..?

Jobbis, jobbis, jobbis. Tro det eller ej men jag överlevde ännu en dag. Och att denna dagen har varit bland den lättaste och snabbaste dagen denna veckan är svårt att förstå. Dock har jag drabbats av ett x antal hjärnsläpp (och nej, det beror inte alls på att jag knappt sov något i natt eftersom jag hade en David jämte mig som puttade mig närmare och närmare kanten på sängen, så jag tillslut fick använda ungfär 50 cm av den... Och inte var det varmt inte. Nej... Det var V-A-R-M-T. Vänta. Påstod jag nyss att mina hjärnsläpp inte berodde på dessa två orsakerna? Okej, förlåt jag ljög. Men vet ni, det var sjukt mysigt, därför känns biverkningar som lite trängsel svett och hjärnsläpp ganska okej)

ingen blogg på jobbet

Godkväll ;)
Ingen uppdatering förens nu, eftersom jag har varit på jobbet. Och där har de varit så jävliga att de blockat alla roliga sidor som bla. blogg.se. 

Är med David och Bullen nu. Eller de är och köper chips just medans jag är hemma och lagar mat. När de kommer tillbaka ska vi äta sill och potatis, midsommarmat som David så vackert uttrycker sig, sen kolla på film. Babe sover här ikväll också, mys! =)

Så, har ni haft en bra dag?

Sandhamn

Lägger upp lite (många) bilder från vår vistelse ute på Sandhamn förra veckan. Tycker ni att det är för mycket bilder så är det ju bara att skrolla ner till nästa inlägg, jag är smart?!
Saknar för övrigt gosarna där ute ♥


Mamma när vi väntade på båten till Sandhamn 

Adman

Erika och Adam på båten


Vackra Sandhamn!


Tom och jag spelar DS. Ser ni vad kocentrerad jag är?! haha

Tom och pappa

Moa gos

Adman und das Dass

Erika

Adman

Pappa haha

Adman, Erika och jag. Vi skulle åka båt till Alskär och bada, sola, mysa

Hanna och mamma

Michael

Mamma

Alskär, skitmysigt!

Moi



Haha Erika

Moi

Moa

Tom

Det får räcka, blev en hel del, men det är ju mys ;)
Väntar på att Erika ska komma hem. Vi ska ut pch springa. Fett skönt.

efficacious

- Effektiv, är det ett ord du har hört talas om, ungjävel?

- Nej...

Oerhört oeffektivt. Det kan man ju lugnt säga. Jag borde kanske ha dåligt samvete. Men nej. Jag har fan inte det.  


jag ser det snöar

Idag har det snöat i köket här hemma hos mig. Det har snöat florsocker. Massa florsocker. Seriöst, jag fattar inte varför jag fortfarande envisas med att baka. Det går ju alltid åt helvete med något.

My shit


Hahahahahaha sjukt omoget, men sjukt kul!
För övrigt är jag sjukt trött. Och är sjukt fundersam över livet!
Imorgon åker vi hem, är sjukt otaggad. Känns sjukt att jobba två veckor till. Och visst är det sjukt att det redan är augusti? Tre veckort till skolan börjar. SJUKT!!!

Och Gud,  varför i hela friden gav Du oss kvinnor mens?! Sjukt osjysst...
Detta var ett sjukt inlägg...
(hahahaha)

...

Nu har vi varit ute på Sandhamn i två dagar. That's it.

RSS 2.0